Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sl yi almalari ihtimal disi ama avrupa ligi baska hikaye orada final oynayabilirler, nesini begenmiyorlar anlamadim. maddi yönden bir tur sl de, al deise final daha fazla, daha cazip degilmi
    onu dortmund'a sormak gerek =) bence de o kadar güçlü olmadiklari için en azindan avrupa liginde kupaya tâlip olabilirler daha gerçekçi olur
    İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Marsilya gibi leş takım çok az avrupa liginde. Ligde de izledim bi kaç maçlarını yetenek fakiri çok oyuncuları var
    aslinda hücum hatlari iyi, ama arka taraf les... saliba gibi sâdece kas yigini olan sisirilmis bir topçu var, dün de gördük bi top kaybi yapti geri dönüp kosmaya baslayana kadar gol oldu, ama sorsan ooo soglom stopor... goyaym o zihniyete, bodyguard zihniyeti
    İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forum yönetimine sesleniyorum! Lütfen ayarlar bölümündeki ''Nereden'' bölümüne Yunanistan'ı da ekleyin. 3 yıldır Yunanistan'dayım ''Diğer'' seçeneğini seçmek istemiyorum. Forum yönetiminden anlayış bekliyorum
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      https://www.transfermarkt.de/avraam-.../spieler/12979

Galibiyetin Bas mimari Tribünden Takimi yönlendirdi, Tam bir lider
      tam bir reyis kjhakjhajkh... kharkiv fâtihi
      İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben hala istediği adamları alsalar başarılı olacağına inanıyorum ama ego yapıp görev adamı yerine menajerin artığı Meyer'i falan alıyorlar.

Üçlüyü kanat beksiz oynatıyor adam Ferdi'yi Osayi'yi falan kullanıyor. Bustos, River platein sol beki, Japon Morita, Portekiz asıllı Kanadalı orta saha falan olsa çok daha farklı bir takım olurdu. O sistemdeki kilit rolleri dizse sonrasında araya alttan yerli vs de katabilirdi.
      ya birak simdi sen de preyra'yi savunmayi
      olympiakos'un grançi fbnin grançindan daha grançç... granç treynador kkjhjkhkjhk
      İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada 23-24 sezonundan bahsediyor, 2022-2023 senesinde ŞL'ye şampiyon olan direk katılacak o zaman, bir sonra ki sezon katılamıyor bu habere göre ama yanlış yazmış olabilirler..
      22-23 senesi için kesin eleme, sonraki sene için ise su anlik eleme ama durum degisebilir Türkiye sampiyonu için... kisaca mesele bu yâni, 22-23 bitti

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tam bir reyis kjhakjhajkh... kharkiv fâtihi

ya birak simdi sen de preyra'yi savunmayi
        olympiakos'un grançi fbnin grançindan daha grançç... granç treynador kkjhjkhkjhk

22-23 senesi için kesin eleme, sonraki sene için ise su anlik eleme ama durum degisebilir Türkiye sampiyonu için... kisaca mesele bu yâni, 22-23 bitti
        (ERSUN FOTOSU) Astınız, (EROL FOTOSU) kestiniz, (VITOR FOTOSU) yedirmeyiz
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          (ERSUN FOTOSU) Astınız, (EROL FOTOSU) kestiniz, (VITOR FOTOSU) yedirmeyiz
          hjajkahkjahkaj tabi elestirdigime bakmasinlar daha iyisini bulamazlar vitor ile kesinlikle devam

Yorum

• yiii zor mac onu söylim yiii sakatliklar yasadik iiiyyy trabzon aldi basini gitti iiiyyy napacagiz bilmiyorum yiiiiii caresizim yiiii onu söylim
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu Kenan ne izletiyor insanlara yahu çok ilginç bir vaka.

Yorum

• Bjk silah zoruyla mı çıktı sahaya?
                ( ゚д゚)

Yorum

• Kabak gibi penaltı. Beter olun kanatlı şikeciler.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Welinhton ne amatör adamsın ya. Bıraksan gol olacaktı, düşürdün hem gol oldu hem kırmızı yedin. Ligde son adamdan atılmadın, burada acımadılar.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Kendini atiyor. Net hakemi aldatma ve sari kart

Yorum

• Rezillik.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Kenan-Rosier değişikliği. Necip stopere geçiyor. Montero-Necip ikilisine karşı Haaland izlet bize hoca...
                          ( ゚д゚)

Yorum

• gole bak dalga geçer gibi gol attı adam.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Hahahahahhahaha
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Rezil ettiler ama kimse konuşmaz bunları. Biz olsaydık neler neler derlerdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X