Düşük tempolu maçlar Türk takımlarının işine gelir. gs tesadüfen yenilgisiz çıkmamış demek ki bu stil işlerine geliyor. Aslında iş yapacak adam bir tek Kerem var gerisi çöp ama dayandılar. Barcelona pas konusunda fena değil ama üçüncü bölgede çok zayıflar. Forvetsiz oynayıp zaman kaybettiler. Çaresizce orta falan açıyorlar. Nelsson-Marcao lige göre çok rahat maç çıkarmıştır. Takım olarak baskı yemek ayrı ama boğuşmadan maç bitirdiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Beraberlik iyidir ülke puanı adına. Barca seviye olarak düşmüştü, onu biliyorduk ama seviye ölçme açısından da örnek bir maç oldu. Avcı hocam olsa avlamıştı.
Barca bu haliyle La Liga'da birkaç sene bir şey yapamaz. gs'nin oyun tarzı Avrupa'da iş yapar. Seneye bizim daha fazla işler yapacağımız gibi.
Yorum
-
Barça Napoli'ye 4 atalı 1 hafta oldu. Onların gerilemesinden ziyade Gs'nin doğru oyununu öne çıkarmak gerekir.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeraberlik iyidir ülke puanı adına. Barca seviye olarak düşmüştü, onu biliyorduk ama seviye ölçme açısından da örnek bir maç oldu. Avcı hocam olsa avlamıştı.
Barca bu haliyle La Liga'da birkaç sene bir şey yapamaz. gs'nin oyun tarzı Avrupa'da iş yapar. Seneye bizim daha fazla işler yapacağımız gibi.
Yorum
-
-
Bu ulviler maçlar 10 gün ertelensin demiş.Harbiden Barça'yı eleyeceklerini düşünüyorlar (:
Yorum
-
Fark şurada; Napoli, Barca'yı yenmek için oynadı. gs yenmek için oynamıyor, kaybetmemek için oynuyor. O yüzden Avrupa'da başarılı, ligde sürünüyor. Çünkü burada Anadolu takımlarının yaptığını orada kendisi rakiplerine yapıyor. Barca aynı kadro ile mi çıktı Napoli maçına bilmiyorum ama akşamki maçta gs'yi küçümsediler, ondan kazanamadılar. Yine de Barca eski gücünden çok uzakta. En üst klasmandan düştü. Ha, sonuç olarak gs'nin mevcut kadrosuyla oradan yenilmeden çıkması başarıdır evet.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarça Napoli'ye 4 atalı 1 hafta oldu. Onların gerilemesinden ziyade Gs'nin doğru oyununu öne çıkarmak gerekir.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 11.03.2022, 14:37.
Yorum
-
Ben de görüyorum Gs'nin oyun mantalitesinin farklı olduğunu ya da Barcelona'nın El Classico motivasyonuyla maça çıkmadığını. Yahu tüm bu dış etkenlere rağmen değerli bir sonuç zaten. Roma da bize karşı gevşek oynadı, çıkıp kazansaydık madem.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFark şurada; Napoli, Barca'yı yenmek için oynadı. gs yenmek için oynamıyor, kaybetmemek için oynuyor. O yüzden Avrupa'da başarılı, ligde sürünüyor. Çünkü burada Anadolu takımlarının yaptığını orada kendisi rakiplerine yapıyor. Barca aynı kadro ile mi çıktı Napoli maçına bilmiyorum ama akşamki maçta gs'yi küçümsediler, ondan kazanamadılar. Yine de Barca eski gücünden çok uzakta. En üst klasmandan düştü.
Yorum
-
Roma bize gevşek oynamadı. Adamlar topun arkasına geçip beklediler gs gibi. Hücum eden bizdik, o yüzden kaybettik. Avrupa'da oynamak için çapınla doğru orantılı oyun oynaman gerekiyor. gs de onu yapıyor. Son kısımda da eklediğim gibi o kadrosuyla oradan beraberlik çıkarması başarıdır, ona lafım yok zaten. Fazlasını beklemek haksızlık olur.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de görüyorum Gs'nin oyun mantalitesinin farklı olduğunu ya da Barcelona'nın El Classico motivasyonuyla maça çıkmadığını. Yahu tüm bu dış etkenlere rağmen değerli bir sonuç zaten. Roma da bize karşı gevşek oynadı, çıkıp kazansaydık madem.
Yorum
-
Etkilemiyor. Gecen senenin sonuclariyla 2022/23 sezonu avrupa ligleri puan siralamasi belli oldu. Bu sene gsnin ilerlemesi 2023/24 senesinin siralamasinda etkili oluyor.İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu beraberlik veya rövanş maçındaki olası GS galibiyeti, ülke puanı ve bizim ŞL nde firekt gruplara kalmamızı ne derece etkiliyor? Bilenler bizi aydınlatsın.
Ha dersen ki ya seneye de sampiyonuz, o zaman etkiler tabii [emoji846]30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Karşılaşmada ilk 11'ler belli oldu.
Galatasaray: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van aanholt, Taylan, Berkan, Cica, Kerem, Babel, Gomis.
Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, Frenki de Jong, Adama Traore, Ferran Torres, Aubameyang.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum