gs maçını yenersek bu sene gs biter.çok akıllı oynamalıyız.gs saldıracak.sabırlı oynarsak alırız maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Yorum
-
Bu aksam fener ve bjk gibi ülkemizin guzide 2 takiminin maci var..Yollari açık olsun..Gs de 3.olup buraya gelsin yari finalde 3 Türk takimimiz olsun inşallah...
Allah sakatlık kaza bela vermesin demek isterdim ama ufak tefek kimsenin sağlığına büyük zararlar vermeyecek sekilde sakatliklar olursa mutlu olurum...yoksa uzun süreli sakatlik ne olursa Allah düşman basina vermesin..
Hep kazanmasinlar arada kaybetsinler kaos icersine girsinler ama sonucta başarılı olsunlar..
Vira Bismillah..Allah yardimcilari olsun inşallah...
Yorum
-
Moldenin sol stoperi Vegard Forren, ya fm 12 ya da 13de en sevdiğim stoperlerdendi. Mükemmel bir oyuncuydu orda. Sonra araştırmıştım, gerçekte de çok iyi olduğunu öğrendim. Hatta PL'de yapmış tutunamamış yuvasına geri dönmüş. Ayakları çok iyiydi.
Bir de gözlerimizle izleyelim bakalım nasılmış.
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla bunlar liglerinde savunmayı önde kurup full hücum oynuyorlar. Bu maçta onların her zaman oynadığı oyunu, Fener onlara karşı oynuyor. Yani bilmedikleri işi yapıyorlar, normal. Zaten Norveç ligi pozitif futbol ligi, fiziksel olarak çok zayıflar. Kalite farkı da çok fazla. Böyle olunca bilmedikleri işi yapmaya mecbur kalıyorlar.İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Molde en az 3 yer. Savunma yapmayı bilmiyor adamlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

1-0 öndeler Panenka penaltısı attı adamlar.
Yorum