İlk olarak Girebi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
türk futbolu için tarihi gecelerden biri
ya ilk 15 içinde kalacağız,yada ilk 15 in dışına çıkıp sonraki yıllar gruplara kalmak oldukça zorlaşacak
2 de 0 olursa bu gece çok muhtemel ilk 15 in dışında kalacağız
takımlar avrupaya devam etse bile eleme maçları sıkıntılı geçiyor türk kulüpleri için
bu arada her puan adeta altın değerinde,çünkü 25 puanlı sıralanan 6 ülke var,
15. sıra önemli ,çünkü 2 takımla cl elemelerine katılıyorsun,
bu arada gs son 16 kaldığı için +3 bonus puan daha eklendi ülke puanına,toplam bonus puan 5 oldu,bu akşam yenilseydi 2 bonus puanda kalacaktı,
fb 1 puan gs lazio maçı 1 puan, son 16 ya direkt kaldığı için +3 bonus puan, gecenin toplamı 5 puan,böl 5 e 1 puan eklendi ülke puanına,yani 5.5 iken 6.5 oldu,5 yıllık toplam puan ise 26.9 oldu
En son jairzinho tarafından düzenlendi; 10.12.2021, 01:09.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Girebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB'nin işi hiç de kolay değil. Konferans'tan muhtemel rakipleri arasında Partizan (kendi liginde 19 maçta 17G, 2B almış), Tottenham ve Roma (kupayı alma ihtimali pek hayli yüksek iki takım), Slavia Prag (bu turların müdavimi bir takım) var. Avrupa Ligi grupları üçüncülerinden gelecek olan takımlar da bir hayli kuvvetli: Real Sociedad veya PSV, Marsilya, Genk, Napoli veya Spartak Moskova vs. Bir sürü zor rakip.
Ziraat Türkiye kupasında bile daha dişli maçlar oluyor arada. Bodo, Paok seviyesine de ölüm grubu gözüyle bakacaksa hiç gitmesinler zaten
Hele Partizan isterse 500 gol atsın golcüsü Erzurum'un geçen seneki forveti.
Bu eşleşmeyi geçerse de Lask, Gent, Roma vs biz zaten en başta Roma'yla oynadık. Son 16ya kaldığında normal seviye. Balık kura Lask vs gelirse son 8 bile olabilir. Ben olsam Terim gibi ligi salar buradan yürürdüm. Hiç olmadığı kadar şansları var.( ゚д゚)
Yorum
-
Avrupa ligi ikincileri hangi sampiyonlar ligi ücüncüsünü eleyecek merak ettim. Sheriff denilirse daha zorunu basarip gruplara kaldilar sezon basinda.
Napoli haric belkide hepsi elenir. Göremiyorum dumanli.
Gs nin rakibini sl ücüncülerinden say.En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 10.12.2021, 07:38.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Ben demistim demeyi sevmem ama bekledigim gibi oldu, Slavia iki macta da FB'ye 3 tane salladi, oyunu da domine ettiler diyebilirizİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ziraat Türkiye kupasında bile daha dişli maçlar oluyor arada. Bodo, Paok seviyesine de ölüm grubu gözüyle bakacaksa hiç gitmesinler zaten
Hele Partizan isterse 500 gol atsın golcüsü Erzurum'un geçen seneki forveti.
Bu eşleşmeyi geçerse de Lask, Gent, Roma vs biz zaten en başta Roma'yla oynadık. Son 16ya kaldığında normal seviye. Balık kura Lask vs gelirse son 8 bile olabilir. Ben olsam Terim gibi ligi salar buradan yürürdüm. Hiç olmadığı kadar şansları var.
Daha guclu bir takim gelse neler olurdu dusunemiyorum
Yorum
-
Gs son 16 muhtemel rakipler:
Atalanta
Porto
Sevilla
Leipzig
Rangers
Barcelona
Real Betis
Braga
Yorum
-
Braga ve betis harici geçmiş olsun diyorum. Braga ve betisi de eleyecek kadroları da yok ama yine de belli olmuyor tabii. Aykut kocaman futbolu oynarlarsa belki bir şansları olur.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs son 16 muhtemel rakipler:
Atalanta
Porto
Sevilla
Leipzig
Rangers
Barcelona
Real Betis
Braga30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Iki Macta 10 tane yerler herhaldeİlk olarak Kasketli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona - Galatasaray eşleşti.
Yorum
-
Barça geldi. Totalde minimum 5 diyorumİlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBraga ve betis harici geçmiş olsun diyorum. Braga ve betisi de eleyecek kadroları da yok ama yine de belli olmuyor tabii. Aykut kocaman futbolu oynarlarsa belki bir şansları olur.
30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
Yorum