Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Paket döner olur
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Sergen çık ağlasana la hemen...

Çok geç değil...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Pjanic büyük oyuncu..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pjanic büyük oyuncu..
          Çok büyük hemde maalesef...

Adamda herşey var...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Gökhan Töre tam mal..

Yorum

• Büyük başarı bu skor bjk için. Çok daha farklı olabilirdi, bu tip takımlar bize ters.

Yorum

• Dortmund işi dalgaya aldı hepten. Boş kale, direğe nişanlıyorlar. Kaleciyle karşı karşıya vurmayıp geri dönüyorlar falan. O kadar pozisyondan 2 gol çıkarmak az oldu.

Yorum

• Adamlar dalgasını geçip gitti

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar dalgasını geçip gitti
                    Aynen öyle, Avrupa'da futbol son yıllarda ne kadar geliştiyse Türkiye'de o kadar geriledi, zaten futbol yoktu da tamamen bitti işte, Belçika, Hollanda gibi ligler bile Süper ligin çok önünde, Türkiye'de amaç futbol oynamak değil zaten..

Yorum

• Her takimin bir Pjanici, Hamsiki, iyi bir Sosasi olmali.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bjk agir sakatliklar (5-6 tane) yasamazsa bu ligi 4-5 hafta onceden koparir. Hayal kuran arkadaslara basarilar dilerim.

Yorum

• Bjk taraftarıda Ersin olmasa 4-5 olurdu diyorlar. Uğurcan ve Altay içinde kendi takım taraftarlarından bu sözleri duyuyoruz. Üçünü toplasak 2010-2014 arası ROK yapmıyor.

Edit. Oturduğum yerden ''baba, Depay kesin panenka penaltısı atacak'' diyorum 5 sene önce Wagner Love'ın penaltısında korkusundan kıpırdayamayan kalecimiz yerlere atlıyor. Kaleci yüreği diye bir tabiri türk futboluna umarım kazandırabilirim.
                          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 15.09.2021, 22:37.
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
                            İSTANBULU EZE EZE ,
                            EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
                              Sevgili dostum çok iyi gözlem yapmışsın az ama öz yazan adamları severim..Aynen dediğin gibi hatta artırıyorum Hamsik'in değil bacağı tırnağı bile olamaz..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak doctorsurgeon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
                                iyi topçu iyi paslar atiyor ama evet kesinlikle çok fazla etliye sütlüye karismiyor... etrafinin iyi topçularla olmasi gereken topçulardan,, atiyorum vasat bir takimda Hamsik is yapabilir çalim atar sut çeker, Pjaniç ise bir sey yapamaz anca belki duran toptan takim arkadasinin kafasina kondurursa olur... çalim atip sut çekip gol atacak birisi degil, cezâ sahasina girip Hamsik gibi oralari karistiracak birisi de degil...
                                ama dar alanda pas ve çalim konusunda çok iyi... ters toplari da iyi... kötüleyemem ama bence Hamsik daha "komple" bir topçu
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X