Dortmund işi dalgaya aldı hepten. Boş kale, direğe nişanlıyorlar. Kaleciyle karşı karşıya vurmayıp geri dönüyorlar falan. O kadar pozisyondan 2 gol çıkarmak az oldu.
Aynen öyle, Avrupa'da futbol son yıllarda ne kadar geliştiyse Türkiye'de o kadar geriledi, zaten futbol yoktu da tamamen bitti işte, Belçika, Hollanda gibi ligler bile Süper ligin çok önünde, Türkiye'de amaç futbol oynamak değil zaten..
Bjk taraftarıda Ersin olmasa 4-5 olurdu diyorlar. Uğurcan ve Altay içinde kendi takım taraftarlarından bu sözleri duyuyoruz. Üçünü toplasak 2010-2014 arası ROK yapmıyor.
Edit. Oturduğum yerden ''baba, Depay kesin panenka penaltısı atacak'' diyorum 5 sene önce Wagner Love'ın penaltısında korkusundan kıpırdayamayan kalecimiz yerlere atlıyor. Kaleci yüreği diye bir tabiri türk futboluna umarım kazandırabilirim.
En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 15.09.2021, 22:37.
Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
Pjanici 90 dak. çok dikkatli izledim 20 metrelik bir konfor alanında dolandı durdu, kesinlikle sorumluluk almadı. Bu haliyle Hamsik'in bir bacağı olamaz
Sevgili dostum çok iyi gözlem yapmışsın az ama öz yazan adamları severim..Aynen dediğin gibi hatta artırıyorum Hamsik'in değil bacağı tırnağı bile olamaz..
iyi topçu iyi paslar atiyor ama evet kesinlikle çok fazla etliye sütlüye karismiyor... etrafinin iyi topçularla olmasi gereken topçulardan,, atiyorum vasat bir takimda Hamsik is yapabilir çalim atar sut çeker, Pjaniç ise bir sey yapamaz anca belki duran toptan takim arkadasinin kafasina kondurursa olur... çalim atip sut çekip gol atacak birisi degil, cezâ sahasina girip Hamsik gibi oralari karistiracak birisi de degil...
ama dar alanda pas ve çalim konusunda çok iyi... ters toplari da iyi... kötüleyemem ama bence Hamsik daha "komple" bir topçu
Yorum