Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vitor 4'lu defans'a dönmüş, ligde bundan sonra daha iyi sonuç alırlar.
    Yine bunlar rakip olacak bize.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Soares yedek nedense. Girdiği an yazar bir tane. fb girmeden bir iki tane atarsa şansı var.

edit: 10 dk yetti atması için
      En son Ufuk tarafından düzenlendi; 26.11.2021, 00:40.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Soares tam bir tilki

Yorum

• Fener keşke devam etseydi Avrupa'da..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Forum yönetimine sesleniyorum! Lütfen ayarlar bölümündeki ''Nereden'' bölümüne Yunanistan'ı da ekleyin. 3 yıldır Yunanistan'dayım ''Diğer'' seçeneğini seçmek istemiyorum. Forum yönetiminden anlayış bekliyorum
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soares yedek nedense. Girdiği an yazar bir tane. fb girmeden bir iki tane atarsa şansı var.

edit: 10 dk yetti atması için
              Sen bu işi biliyorsun kardeşim...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fener keşke devam etseydi Avrupa'da..
                Konferansa gidecekler. Öyle sonuçlar oldu ki konferansa gitmeyelim salalım deme şansları da kalmadı

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen bu işi biliyorsun kardeşim...
                adam golcü ya. bizim ligde bu tarz adamlar her türlü iş yapar. gelse aboubakar gibi etki yapardı. bedavaya gelirdi de portekizli hocası ikna etti. kafa var, şut var, dribbling var, arkaya koşu var. gol koklama var. tam bir forvet.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konferansa gidecekler. Öyle sonuçlar oldu ki konferansa gitmeyelim salalım deme şansları da kalmadı

adam golcü ya. bizim ligde bu tarz adamlar her türlü iş yapar. gelse aboubakar gibi etki yapardı. bedavaya gelirdi de portekizli hocası ikna etti. kafa var, şut var, dribbling var, arkaya koşu var. gol koklama var. tam bir forvet.
                  Komple bir forvet aynen...
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• https://www.transfermarkt.de/avraam-.../spieler/12979

Galibiyetin Bas mimari Tribünden Takimi yönlendirdi, Tam bir lider

Yorum

• ne diyor mayiş karaiskakis treş puntuş klubu di aurupa bambammı diyor?
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bizim için iyi olan yanı Şikebahçe dörtlü oynadığı zaman tek planı uzun top! Üçlü oynadıklarında daha fazla atak yapabiliyorlar ama bu seferde kenarlardan gol yiyorlar
                        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Fenerbahçe'nin bu teknik direktörleriyle başarılı olma şansı yok bence. Bizdeki gibi bir ahenkleri yok. Hocaları oyuncular ve taraftar tarafından pek sevilmiyor. Bu nedenle ne kadar takımın başında kalırsa bizim için o kadar iyi.

Yorum

• Ben hala istediği adamları alsalar başarılı olacağına inanıyorum ama ego yapıp görev adamı yerine menajerin artığı Meyer'i falan alıyorlar.

Üçlüyü kanat beksiz oynatıyor adam Ferdi'yi Osayi'yi falan kullanıyor. Bustos, River platein sol beki, Japon Morita, Portekiz asıllı Kanadalı orta saha falan olsa çok daha farklı bir takım olurdu. O sistemdeki kilit rolleri dizse sonrasında araya alttan yerli vs de katabilirdi.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• gs avrupada nasıl bu kadar farklı oynuyor anlamıyorum. Ligde bunun çeyreğini oynayamıyorlar ama şimdi şubata kadar rahatladılar. Bu akşam iyi ki fbye yenilmişler dedim.

Sabah kalkınca fbnin 90da yenildiğini görünce iyi keyiflendim. Kendilerini gs maçıyla kandırmaları 1 hafta bile süremedi.

Yorum

• Burada 23-24 sezonundan bahsediyor, 2022-2023 senesinde ŞL'ye şampiyon olan direk katılacak o zaman, bir sonra ki sezon katılamıyor bu habere göre ama yanlış yazmış olabilirler..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X