iki seneye city falan yapacaksın muhtemelen ama şunu atamıyorsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
fb ye çürükleri gene doldurmuşlar
talisca duran el nesiri
şu üçünün maliyetine çok iyi ileri üçlü hücum hattı kurarsın aga (sağ açık sol açık santrafor)
milyonlarca avro harcayıp kanatsız oynamak tam tabi saçmalık
nesri kanatta topla buluşuyor, talisca orta sahada topla buluşuyor, dünyanın en saçma sistemi bu olabilir
buna paranla rezil olmak denirEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.08.2025, 00:12.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHem Skriniar hem Otamendi ne mücadele etti Savic şöyle 45 dakika oynasa 2 ay komada yatar
skriniar defansif oyun sistemlerinde iyi görünüyor, sivasspor oyun sisteminde, mourinho da defansif oyun sistemiyle oynatıyor fb yi,
bence çok iyi stoper değil, hız ve teknik yokTEKKEBALL
Yorum
-
Benfica elenmeyecek takım değildi yöneticisi doğru demiş fenerin. Szymanski ile maç boyu 1 kişi eksik oynadılar Semedo'nun çıkmasıyla sağ kanat da çöktü oysa Benfica'nın en zayıf halkası sol bekteki çocuktu. Mert'e bile 2 defa çizgide geçildi. Semedo devam etse pozisyona girerdi ordan
Pavlidis tam iç saha golcüsüymüş hayran bıraktı. Didic iyi oyuncu. La liga yapar seneye
Szymanski 19 top kaybı 1 dribbling 13 isabetli pas. Uzun zamandır bu kadar leş performans görmemiştim. 19 top kaybından 4-5i yanında yöresinde benficalı topçu yokken hem deEn son castillo61 tarafından düzenlendi; 28.08.2025, 00:17.
Yorum
-
Liverpool-Barcelona-Arsenal-Juventus-Tottenham-Sporting-Bilbao-Newcastle
beklentim buIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
mourinho 100 milyon avroluk maaş bütçesiyle fb ye 6 milyon avro maaş bütçeli pafos fc futbolu oynatıyor
ve daha da enteresan olan pafos fc bu futbolu (geçiş oyunu direkt oyun) fb den daha iyi oynuyor
aga bu futbolu oynatmak için 100 milyon avro harcamaya gerek yok , ortalama ve vasat oyuncularla çok rahat şekilde bu futbolu oynayabiliyorsun günümüzde
fb mourinho ile çok büyük bir kaynak israfı yaptı, hem mourinhoya 15 milyon avro verdiler, hemde gereksiz şekilde 100 milyon avroluk maaş bütçesini eline verdiler, oynatılan futbol ise pafos fc futbolundan daha kötü
pafos u dün izledim aga, iyi defans yapıyorlar (4-5-1) top rakipte iken, topu kazanınca gayet hızlı çıkmaya çalışıyorlar , iyi koşuyorlar vs
istatistiklerde benziyor aslında
fb : 296 başarılı pas, pas isabet oranı yüzde 78
pafos : 279 başarılı pas , pas isabet oranı yüzde 79
TEKKEBALL
Yorum
-
bu arada proje takımlarından biri olan karabağ ı biraz gerilemiş buldum, pres ve rakibi ezme konusunda, normalde karabağ rakibi ezen ve kalesine getirmeyen bir futbol oynuyordu
gene çok iyi geçiş hücumları yapıp iyi pozisyonlar ürettiler ama rakip ferençvaroş çok rahat geldi karabağ kalesine, ilk 25 dakika kabus gibiydi karabağ için
tahminim karabağ ı yıllardır sırtlayan kemik kadro yaşlanmaya başladı, kurbanov da kadroda fazla değişim yapmayan hocalardan biri
maddi durumlardan dolayı muhtemelen yatırım yapamıyorlar kadroya
saha zeminleride kötüydü bu arada
tabi cl ye katılma streside olabilir oyunculardaTEKKEBALL
Yorum
-
proje takımları yardırmaya devam ediyor
bodo glimt : çok rahat şekilde cl ye katıldı
pafos fc : zorlu 3 eleme turunu geçip cl ye katıldı
karabağ : cl ye katıldı
slavia prag : direkt cl ye katıldı
celje : konferans playoff unda yarın maçları var, ilk maçı 1-0 kazandılar
bunlar benim yeni proje takımlarım, örnek alınması gereken kulüp yapılanmaları
daha önce hatalı şekilde benfica ajax porto brugge u falan örnek alın diyorduk, al parlat sat projeleri, bu süper ligde olmayacak bişey
ama yukardaki projeler çok rahat şekilde uygulanabilir
şu anda 5 te 4 devam ediyoruz, bakalım yarın (celje) 5 te 5 olacak mı?En son jairzinho tarafından düzenlendi; 28.08.2025, 02:34.TEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum