Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dortmund için formalite maçı 5-0 oldu. İkili averaj değil de genel averaja bakılsa 8-9 tane atardı Dortmund herahalde.
    ( ゚д゚)

Yorum

• bülent uslu gördün müğğğğğ
      ( ゚д゚)

Yorum

• Şampiyon olursa direkt CL ye katılabiliyor muyuz. Yoksa ön eleme mi oynuyoruz ?? Açıklayabilecek var mı ?
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Kenan Karaman futboldan ekmek yiyor ya, hayatta her mucizeye inanırım.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şampiyon olursa direkt CL ye katılabiliyor muyuz. Yoksa ön eleme mi oynuyoruz ?? Açıklayabilecek var mı ?
            ön eleme ama sampiyon takimlarla örnek macaristan isvec, liverpool,dortmund degil
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kenan-Rosier değişikliği. Necip stopere geçiyor. Montero-Necip ikilisine karşı Haaland izlet bize hoca...
              az daha tutturuyordu
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dortmund için formalite maçı 5-0 oldu. İkili averaj değil de genel averaja bakılsa 8-9 tane atardı Dortmund herahalde.
                Bunu bilmiyordum ben de düşünüyordum reyis niye maçın başından beri sahada değil diye
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• bjk dağılmış

(UEFA)

Yorum

• sporting ajax deplasmanında 2 gol atmasaydı dortmund bu maçta 3-4 tane daha atıp gruptan çıkardı
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sporting ajax deplasmanında 2 gol atmasaydı dortmund bu maçta 3-4 tane daha atıp gruptan çıkardı
                      İkili averajda eşitlik olmadığı için Sporting zaten çıkmıştı maç öncesinde.

Yorum

• Bjk ye acimadilar ama neden bu takim bu kadar isteksiz plansiz oynar anlamak zor ,Yaptiklari guzel tempo vardi onuda kaybetmisler bjk den bu sene bir sey beklememek lazim,Sergen gitmek istiyor gonderirlerde bu takim duzelmez.Rakip olarak bir gs olabilir oda puan farki cok yuksek harici benim gordugum bitik durumdalar .

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu bilmiyordum ben de düşünüyordum reyis niye maçın başından beri sahada değil diye
                          Bu sezon ikili averaja bakılıyor. Gs-Lazio karşısında mağlubiyet alırsa puanlar eşitlenecek ve geri düşecek mesela.

Aynı şekilde fb kaybetse, antwerp kazansa bile sonuç ikili averaja kaldığı için değişmeyecek. istemeye istemeye gidecekler konferans kupasına ki niye istemiyorlar anlamadım

İkili averaj bjk için büyük şanstı yoksa Dortmund dün kaç gol lazımsa atardı, rölantide takıldı adamlar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Konferansi niye begenmiyorlar puan, kupa yokmu orda ? Ülke puani diye agliyoruz ama Konferansi begenmiyoruz ya senin etin butun ne futbol manasinda. Avrupada kac tane kupa kaldirmissin sorarsan biz öyle büyügüz biz böyle büyügüz 100 yillik cinar vs. sanirsinki futbolu icat etmisler nerdeyse 200 senelik kulüpler var.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konferansi niye begenmiyorlar puan, kupa yokmu orda ? Ülke puani diye agliyoruz ama Konferansi begenmiyoruz ya senin etin butun ne futbol manasinda. Avrupada kac tane kupa kaldirmissin sorarsan biz öyle büyügüz biz böyle büyügüz 100 yillik cinar vs. sanirsinki futbolu icat etmisler nerdeyse 200 senelik kulüpler var.
                              Ali Koç'un yerinde olsam 500 puandan geri geleceğiz gazı yerine Konferans kupasını alacağız gazı verdirirdim trollerime. Terim şu anda tamamen Avrupa Liginin gazıyla gidiyor. Orada ne kadar ilerleyeceği muamma, izin verseler yarın Konferansa düşer fb de az akıllı oynarsa zor değil şansı kura da yanında olursa baya ilerleyebilir.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• FB'nin işi hiç de kolay değil. Konferans'tan muhtemel rakipleri arasında Partizan (kendi liginde 19 maçta 17G, 2B almış), Tottenham ve Roma (kupayı alma ihtimali pek hayli yüksek iki takım), Slavia Prag (bu turların müdavimi bir takım) var. Avrupa Ligi grupları üçüncülerinden gelecek olan takımlar da bir hayli kuvvetli: Real Sociedad veya PSV, Marsilya, Genk, Napoli veya Spartak Moskova vs. Bir sürü zor rakip.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X