Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazi gazetelere kapak olsun Fatih'in açiklamalari.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak seveho61 tarafından gönderildi

SEREEFSIZLERIN GAZINA GELIP KRAL IÇIN OLMUYACAK YORUMLAR YAPTIK BURDA BENCE ARTIK KRALIN AGZINDAN DUYMADIKÇA KRAL HAKKINDA YORUM YAPIP KENDIMIZI GERMEYELIM
      vallahi oyle fatih cikti dedi trabzonspor dan ayrilayacagim ama demediki fenere gidecegim dedi avrupaya gidecegim fatih trabzona ihanet edecek bir futbolcu degildir ins.YATRABZONdayad a avrupa gider yolu acik olur ins. ama baska birsey bizde dusunmuyoruz ODA YANI FATIH TEKKE DE.......
      OLUMUNE TRABZON
      ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• <DIV style="BACKGROUND-IMAGE: url(/images/nokta_gri.gif); OVERFLOW: ; BACKGROUND-REPEAT: repeat; HEIGHT: 1px"></DIV>
        <DIV id=habericerikbaslik>
        <DIV id=ustbaslik>
        <DIV id=Baslik>"BENI HAIN GÖSTERMEK ISTIYORLAR"</DIV>
        <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
        <DIV id=&#111;nyazi>Fenerbahçe'ye transfer olacagi yönündeki haberlerle gündemin ilk sirasindan inmeyen Trabzonspor kaptani Fatih Tekke sert çikti !.. F.Bahçe ile anlasmadigini, Avrupa'da oynamak istedigini söyleyen Tekke "Birileri beni basina satiyor" dedi..</DIV>
        <DIV>

Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti. Trabzon'da yayimlanan Kuzey Ekspres Gazetesine açiklamalar yapan Fatih sunlari söyledi:

"Ben yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istiyorum. Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum. Hakkimda çikan haberlerin onda birini bilmiyorum. Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar''

''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar. Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.''

"Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldim. Takima katkilarim da oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kil payi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

fazla söze gerek yok artik</DIV>
        <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
        <DIV id=tarih></DIV></DIV></DIV>
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• adam dedi diyecegini zaten her zaman bunu söylüyor..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• gitmemeli
            www.gencts.com

Yorum

• bundan baska ne söylemem gerekir?..............çok sey
              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• kesin bi sey var fatih artik gitmeli bu saatten sonra bu açillamlardan sonra bize ne kadar faydali olur bilemem eger bizde kalirsa çok iide oynayabilir çok kötüde oynayabilir ama eger kötü oynarsa bu takimdan gitmek istedigi için kötü oynadigi sölenecekk onun için gitsin(nereye oldugu farketmez)

Yorum

• Ben de Fatih gitsin diyenlerin gitmesinden yanayim.[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Tslidrist

eline saglik kardesim. bende fatihin gitmesini isteyenlerin gitmesinden yanayim...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Fatih'in:

"Iste bu kadar basit"

ve

"Açik ve net" sözünün Trabzonsporlulara degil de Medya Maymunlarina ve çesitli duyumlari yaratanlara ve onlara inananlara söyledigi oldukça açiktir ve bunu anlamak için ortaokul düzeyinde bir zeka yeterlidir.

Önceki gün içinde bulundugum demir çelik piyasasindan ve Azize'nin yardakçilarindan, yönetime yakin bir zat-i kelek ile konusurken bana "Fatih de imzayi basti" dedi. Dedim "Nereden biliyorsun?". Neymis baskan öyle söylemis. Kardesim dedim, baskaniniz yatakta, Gülhane'de. Fatih yurt disinda, nasil buna inanabiliyorsunuz yahu.

Biraz esin desin, bu tür haberlerin insanlarin kendini "önemli" göstermek için "bu haberi benden duy" mantigi ve çocukça bir hevesle yapildigi çokaçik. Bu adamlar hep zavalliydi bu konuda da, bize ne oluyor yahu?

Iddia ediyorum, su anki mevcut kadroda, o benim büyük hasretini duydugum, Trabzonspor ruhunu tasiyan tek oyuncudur Fatih. Bunu herhangi birinizle tartismam bile.

BirHoca Nasrettin fikrasi:

Hoca Ramazan'da pide firinina gelmis. Bakmis çok uzuun bir kuyruk, iftara yetisemeyecek. Düsünmüs ve aklina gelen plani uygulamaya baslamis. Baslamis bagirmaya:

- Asagi mahalledeki firin pideleri bedava dagitiyor!

Tüm siradakiler siralarini terkedip, baslamislar asagi firina dogru kosmaya.

Hoca bir an düsünmüs ve demis ki:

- Ya dogruysa? O da baslamis kosmaya.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ben fatihe guvenmiyorum yine kendi ile celisti bir dedigi bir dedigini tutmuyo.bide cikiyo her zaman dedigim gibi diye lafa basliyo.adam kafaya parayi koymus son buyuk transferi en fazla kim verirse ona gidecek bu kadar acik.fb ye bile gidebilir.ama sunu da soliyeyim gitmesede diyecegi laf belli.fenere gitmeyi hic dusunmedim.

fatihe guvenmeme gelince

basini yalancilikla sucladi ama kimseye dava acmadi.

NEDEN.

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                        <T>
                        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
                        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• bugün gazetelerin hepsi ayni haberi verdi fatih febe de artik bence çok kötü olacak gibi gelio bana[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• artik gitmesin diyenleri anlamiyorum adam bas bas bagiriyor yaaa ts den ayrilacagim bu kadar basitt

Yorum

• Basinda çikan hangi habere dava açcak, açsa ne sonuç çikacak söyler misiniz? Haberleri yazarken kullandiklari ifadeler dikkat edin lüften. Her ifde; "ögrenildi-duyuldu-haber alindi-ifade edildi-belirtildi-v.b" seklinde yuvarlak ve edilgen olarakaktariliyor. Buna dava açsan adamin diyecegi belli;bakin bizde kesinlestigini yazmadik duyumlarimiz aktartik. Yani buna hukuki olarak yapilacak bisey yok. Yapilacak tek sey kamuoyu tepkisi yaratmat ve haberin muattabi olan kisilerinde hemen pesinden olayi yalanlamasidir. Ama yalanlamaya kalksan basa çikamazsin, hergün böyle haberler yapiliyor, ugrasmaya kalksan huzur ve sinir kalmaz insanda.

Simal Yildizinin dedigi gibi burdaki gerçek taraftarlarlal Fatih ayni seyi hissediyor. Ankaraspor maçi ya da Kyseri maçi miydi neydi tam hatirlamiyor ama 2-0 öne geçtikten sonra kaybettigimiz bir maçti. Fatih maçtan sonra tarftarimiza söyleyecek sözüm yok, onlara karsi çok mahçubuz, utaniyorum demisti. Taraftarin içinden geçeni biliyor , çünkü o da Trabzonspor taraftari. Daha söze geerk var mi?
                              Taraftarin iyisi

Yorum

• Arkadasim Fatih 3 yildir diyor bunu, madem öyle ozamnda gitsin deseydin. Medaynin oyununa gelmeyelim lütfen. Sonunda basaracaklar adamlar, taraftarin Fatih!in gitmesine razi olmasini saglaycaklar. Bunu isteyenler varsa bir daha düsünsün lütfen.
                                Taraftarin iyisi

Yorum

Çalışıyor...
                                X