Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• önce a) şampiyonluk diyorum
    Bir diğer cevap ...Uefa ve şampiyonlar ligi kupası
    (çok mu uçtum ) ama valla kimse demesin bana bişey .Zaten TEKKE gidiyo . Gidene kadar her şeyi yazacam .Artık özel mesaja falan da takmıyorum . İsteyen istediği kınama mesajını atabilir.Umrumda değil .
    Alemin KRALI sendin TEKKE ...Sonsuza kadarda sen olacaksın
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• fatihi satan klübü satmış demektir. yazıklar olsun böyle yönetime. aldığı üç adam sattını 33 adam eder. yuhhhhhhhh be.
      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Aaa şimdi farkettim eksi işaretini kusura bakmayın ...ama biraz ağır olacak belki ama İSTİFAAAAAAAA...olur

Yorum

• Zaten Fatih'i koymuyor ki Fatih Eksi diyor Marcelinho+Denilson-Fatih diyor düzgün bakalım resme Lütfen Pls...

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi
            ben c şıkkını işaretliyorum.

Yorum

• İlk olarak NiTRoPHe tarafından gönderildi
              Zaten Fatih'i koymuyor ki Fatih Eksi diyor Marcelinho+Denilson-Fatih diyor düzgün bakalım resme Lütfen Pls...
              Evet sonradan farkettik ve düzelttim yeni bir şıkta ben ekledim

Yorum

• eğer fatih kalmak isteyipte yönetim göderiyosa bende c diyorum ama fatih seneye sözleşme yenilemem diyosa yönetime suç bulmak anlamsız olur

Yorum

• bu resimde artık tekke olmayacak ne yazık ki...

Yorum

• Fatih Trabzonda yaşadığı sorunlardan dolayı gitmek istiyor. Arkadaşlar birde şöyle düşünülim kimi arkadaşlar diyorkı zenitte napacak ? Ama Zenit, Fatih TEKKE'nin kariyerini dahada arttıracağı bir kulüp, Çünkü Zeniz kulubü Abramovic'in kızına ait. Anlıcanız seneye TEKKE iyi olursa chelsea de oynama şansı bile var . .
                    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi
                      bu resimde artık tekke olmayacak ne yazık ki...
                      3-4 sezonda herseyını ortaya koyarak efsaneler arasında yerını amıstır bence ordada kalmalı...
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Şimal Yıldızı tarafından gönderildi

a_____ŞAMPİYONLUK
                        Özkan SÜMER

Yorum

• TAMAM fatihi seviyoruz ama artık çıksın konuşsun açık açık.Ya kalsın ya gitsin.Zenit dediğin takım bizden ii bir takımmı.Ftaih in yeri dolmaz belki ama bu takım hiç bir yıldızın üzerine kurulu değildir.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
                            a_____ŞAMPİYONLUK
                            C) İŞ BİLMEZLİK.

Böyle kadroyu güçlendir şampiyonlugun en iyi adaylarından ol, ama Kaptran gitsin. Böyle Bir anlayış yok, eğer amaç şampiyonluk ise FATİH TEKKE bu kadroda olmalıydı, ozaman önümüzde duran kımse olamazdı belkide, Aslında kaçamak cevapla veriyoruz FATİH TEKKE'nin sözleşmesi bitiyor seneye para kazanmazdı kulüp gibi . . Böyle Bir anlayış yok, Tut elinde Kaptanı Sözleşmesinide uzat. Bunda Fatih'inde fedakarlık yapması gerekiyordu. . Tamam sorun yaşamıştır kendince haklıdır gitmesi gerekiyordur ama gideceği zaman bu yıl olmamalıydı, çünkü bu yıl en ciddi adımları attık transferde belkide yıllardır böylesine umutlandı taraftar. Bizi bu yıl bırakmamalıydın KAPTAN !!
                            BMN TRABZON

Yorum

• Rüyamda Fatih ile sohbet ettik,büyük bir odanın içindeyim ve bizim başkan dışarda bulunan Fatihi yanına çağırıyor.Fatih odaya girerken onunla konuşmaya başlıyorum."Gitmeyeceksin" diyorum dimi.Tabiki gitmeyeceğim diyor gülümseyerek.Sohbet uzadığında ise dertlerinden bahsediyor başka sorunlarım var diyor ve Trabzondan uzaklaşmam lazım diyor ciddi bir şekilde.

Genelde, görüpte sabah hatırladığım rüyalarımın tam tersi oluyor.Fakat hatırlamadıklarım gerçek hayatta önüme çıkar ve "ben bu olayın rüyasını görmüştüm"derim kendi kendime.Pek rüya gören biride değilim.Allah herkes için hayırlısını verir inşallah.
                              iskefiyeli

Yorum

• Lig TV, yarın Fatih Tekke'nin 4 yıllık sözleşme yapmak üzere St.Petersburg'a gideceğini bildirdi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X