Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tamam fatih mükemem bir futbolcu ama gitmek isteyen futbolcuyu ne kadar oynata bilirsiniz ki.

fatih gitmek isterse karsilikli tesekkürlesir helallesir yollariz. yolu acik olsun deriz bundan önce ki yolladiklarimiz gibi,

kalirsada basimizin taci yapariz tipi diger futbolcular gibi

hersey bordo için. . .

Yorum

• burada anti-fatih kampanyasi baslatmaya calisanlarin kontosunu silin artik kardesim. sizdede ne sabir var. hepsinin rezil fenerli oldugu kesin!

Yorum

• İlk olarak lazkerim tarafından gönderildi
        burada anti-fatih kampanyasi baslatmaya calisanlarin kontosunu silin artik kardesim. sizdede ne sabir var. hepsinin rezil fenerli oldugu kesin!

kontosu silinse BLZ kalir.peki IBAN nolacak???[img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• bizi disardan yenemeyenler bizasn oyunlarina devam ediyolar adam bas bas bagiriyo febeye gitmeyecegim gidersem avrupaya diye ama hala birileri onu azizeyle anlasti diye bagiriyo .burda amaç bizi gaza getirip fkaptanin üstüne salmak inanin bu oyuna düsüyor bazilarimiz.
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
            <T>
            <TR>
            <TD =hBaslik colSpan=2>Fatih 'imza atti' söylentisine sert çikti</TD></TR>
            <TR>
            <TD vAlign=top width=250></TD>
            <TD vAlign=top width=220>
            <TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
            <T>
            <TR>
            <TD =txtKucuk>04 Temmuz 2006 10:45

</TD></TR>
            <TR>
            <TD =hSpot>Fenerbahçe'nin kadrosunda israrla görmek istedigi Trabzonspor'un Kaptani Fatih Tekke, 'Sari-Lacivertli Kulübü imza atti' söylentilerine çok sert çikti. Iste ayrintilar...</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
            <TR>
            <TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
            <TR>
            <TD =txt colSpan=2>

Transfer dönemi basladigindan bu yana adi sürekli Fenerbahçe ile anilan ve Sari-Lacivertli takimla anlastigi dedikodulari dillerden düsmeyen Fatih Tekke, söylentilere noktayi koydu. "Ayagimi kesseler Fenerbahçe'ye gitmeyecegim"

Kendisi hakkinda hergün gazetelerde yalan yanlis haberler görmekten biktigini ifaden eden Trabzonspor'un Kaptani yaptigi sert çikista su ifadeleri kullandi: "Insanlar ya beni tanimiyor, anlamak istemiyorlar ya daagzimdan çikani umursamiyorlar."

Jübilem Trabzospor'da

Tekke: "Herkes benim Fenerbahçe'ye imza attigim söylüyor, Sari-Lacivertli takima gidecegimi konusuyor. Artik bu dedikodulardan biktim. Sadece gelecegimi ve Trabzonspor'un çikarlarini düsünüyorum. Sunu açik ve net bir sekilde söylüyorum: Fatih Tekke Trabzon'da dogdu. Trabzon'da ölecektir. Ayagimi kesseler Fenerbahçe'ye gitmeyecegim. Jübilem burada olacak."

Peri masalinda olur

Fakat su var: Fenerbahçe Kulübü takimimin istedigi 10 milyon Euro'yu öderse; Trabzonspor'a para kazandirmak için giderim. Ancak su anda öyle bir sey yok. Bu sadece peri masallarinda olur. Kulübüme de hak veriyorum. Beni sattiktan sonra yerimi doldurmak için en az aldiklari kadar para harcamak zorunda kalacaklar. Allah izin verirse 2006-07 sezonunda geçen seneki Fatih'ten daha iyi bir Fatih izleyeceksiniz"

Kaynak: Vatan

eeee artik bu basliga bir sari kilit vurula... çünkü emir padisah fatih sultan tekkeden geldi.....</TD></TR></T></TABLE>
            N e K ö T ü !

Yorum

• saka gibi bravo yönetime sen adami 6-7 milyon euroya satma; seneye bedava gitsin; hemde koca sene boyunca umutu çileden çikarsin adami futboldan sogutsun. görecez bakalim fatihi bedava mi gidecek imza atip mi gidecek?

Yorum

• Trabzon a fatih ten daha iyi olan bir futbolcu gelmez arkadaslar hayal kurnayalim..

Fatihe sahip çikalim
                \"Yasam geriye bakarak anlasilir, ileriye bakarak yasanir.\"

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                  saka gibi bravo yönetime sen adami 6-7 milyon euroya satma; seneye bedava gitsin; hemde koca sene boyunca umutu çileden çikarsin adami futboldan sogutsun. görecez bakalim fatihi bedava mi gidecek imza atip mi gidecek?

Fatihin siradan bi futbolcu gibi Trabzonsporu zor durumda birakacagini mi düsünüyorsun? Avrupaya gidecekse imzayi atar öyle gider. yoksa imza atmiyorum szölesmem bitti diyip gidecegini hiç düsünmüyorum.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

yavvvvvvvvv fatih gitmez fb yeeeeeeeeeee

yine tekrarliyoruym eger fatih fb ye giderse bende meydan parkinda mini etelen dolasacam

ne dediysek o [img]smileys/smiley36.gif[/img]bi bildigimiz var heralde
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ahbe kaptan, su demeci isminin fb. ile anildigi gün yapsaydin da, bütün bu spekülasyonlar yasanmasaydi olmaz miydi...

Fatih Tekke, sözlesmesini uzatir ama yine de Türkiye'de Trabzonspor'dan baska takimda oynamaz. (insallah, yillar sonra birilerinin yaptigi bir anlasma ile karsilazmayiz. Mesela Trabzonspor sampiyonluga oynadigi bir dönem... Komplo teorisi gibi mi oldu. [img]smileys/smiley2.gif[/img])

Yorum

• olay bitmistir konusmayalim

BMN nin ve FATIH in hatrina su konuyu kapatalim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Evet haklisin kardesim.Bu baslik hala neden açik ? 2007/Ocak'ta yeniden alevlenecek bir konu,o zamana kadar kapatilabilir.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                            İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

yine tekrarliyoruym eger fatih fb ye giderse bende meydan parkinda mini etelen dolasacam

Böyle yazma sakat valla kaza ile Fenere gider mider olan sana olur )
                            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• o ............ istanbul basini simdi niye bi sey yazmiyor niye anelka fenerden gitmedi yada baska takimin formasini giydirmiyor

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Böyle yazma sakat valla kaza ile Fenere gider mider olan sana olur )

çünkü fatih bana bundan 3 ay önce ayni cümleleri demisti yoksa o riske girermiydim[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Çalışıyor...
                                X