Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaan can tarafından gönderildi

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
    yeter artik beee her sabah gazetenin spor sayfasini hevesle açiyorum acaba yeni transfer varmi deyyu ama her seferinde yok fatih gidecekmi yok fatih boyle dedi yok fatih söyle dedi biktim artik yaaav naparsa yapsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Goruyor musunuz nasil dusman ettiler bizi kaptanimiza? Amaclari basindan beri buydu zaten .Buhaberlerin gudumlu olmadigina inanmak imkansiz. Ama dusunun bu haberlerden Fatih bizden daha mi az sikildi sizce? Onun icin sabirli ve sakin olmali Fatih'e herzaman oldugu gibi sahip cikmali, bu bizans medyasina da prim vermemeliyiz...

Gayet haklisiniz . Ama biz bunlari dile getirince ne aci ki Fatih'i TRABZONSPOR dan daha çok sevmis oluyoruz iste [img]smileys/smiley19.gif[/img]
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
      <T>
      <TR>
      <TD =bold>tsmaniac Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
      <T>
      <TR>
      <TD>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
      <T>
      <TR>
      <TD =text>yeter artik beee her sabah gazetenin spor sayfasini hevesle açiyorum acaba yeni transfer varmi deyyu ama her seferinde yok fatih gidecekmi yok fatih boyle dedi yok fatih söyle dedi biktim artik yaaav naparsa yapsin</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>aleminkrali Yazdi:

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
      <T>
      <TR>
      <TD>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
      <T>
      <TR>
      <TD =text>

gideckse gitsin hemen simdi gitsinnnnnnn

istemiyorum ruhsuz topcuyu fatih gibi.

yeter artik kurtulalim senden</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Hakikaten bu sekildeki yorumlari okuyunca istanbul medyasinin bizi oyuna getirdigini görebiliyoruz. amaçlarina ulastilar.

Bu konu hakkinda en son açiklamayi daha 2 gün önce Fatih Sultan Tekke yapti. Bu röportajdan haberiniz yoktu sanirim bunlari yazarken.

Iste o röportajdan bir kaç kisa hatirlatma..
      "BENI HAIN GÖSTERMEK ISTIYORLAR"<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />
      Trabzonspor kaptani Fatih Tekke sert çikti !..
      Trabzon'da yayimlanan Kuzey Ekspres Gazetesine açiklamalar yapan Fatih sunlari söyledi:

"Ben yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istiyorum. Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum.

Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' "Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldim. 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%"><T><T><T>
        <T>
        <TR>
        <TD ="txt">

Daha önce yazmis oldugum bu yazidan dolayi hem adminlerden hem Sedat TUNALI abiminden özür dilerim...Iyi niyetli olarak yazdigim bu yazinin kisileri kirmasi beni oldukça üzmüstür bu yüzden yazi editliyor...Siz degerli BMN üyelerinden de özür diliyorum...

Saygilarimla...

FORZA61(Salih BAHAR)</TD></TR>
        <TR>
        <TD ="txtKucuk">

</TD></TR></T></T></T></T></T></TABLE>

<DIV></DIV>Edited by: FORZA61

Yorum

• KENDI BILR BIZ TARAFTARLAR OLARAK AVRUPAYA GITMESINI ISTIYOZ.AMA KARAR KENDININ O DOGRUYU YAPAR...YAKISIR KAPLANIMIZA..[img]smileys/smiley19.gif[/img]
          artik istiyoruz
          ne mi ?
          sampiyonluk

Yorum

• cok sert sözler yaziliyo kaptana. onun bizim icin yaptiklarini düsünelim. lütfen nankörlük yapmayalim
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• <DIV id=Baslik></DIV>
              <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
              <DIV style="BACKGROUND-IMAGE: url(/images/nokta_gri.gif); OVERFLOW: ; BACKGROUND-REPEAT: repeat; HEIGHT: 1px"></DIV>
              <DIV id=habericerikbaslik>
              <DIV id=ustbaslik>
              <DIV id=Baslik>Fatih Tekke taburcu oldu..</DIV>
              <DIV id=&#111;nyazi>Tatil yaptigi sirada gribal enfeksiyon teshisiyle Bodrum'da özel bir hastanede tedavi altina alinan Trabzonspor'un kaptani Fatih Tekke, taburcu edildi..</DIV>
              <DIV id=tarih>22Haziran2006, 14:17</DIV>
              <DIV>

Aydin'in Didim ilçesinde tatil yaptigi sirada gribal enfeksiyon teshisiyle Bodrum'da özel bir hastanede tedavi altina alinan Fatih Tekke, 3 gün süren tedavisinin ardindan bugün ögle saatlerinde taburcu oldu.

Fatih, hastaneden ayrilirken sagliginin yerinde oldugunu belirterek, kendisine ilgi gösteren taraftarlarina ve sevenlerine tesekkür etti.

Bu arada Fatih Tekke'yi hastanede kaldigi süre boyunca yalniz birakmayan bordo-mavili taraftarlar, yildiz futbolcunun hastaneden ayrilisi sirasinda da yogun sevgi gösterilerinde bulundu.</DIV></DIV></DIV>
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• beyler fatih in agzindan çikan sözlere degil de angutta biri" bi sey biliyorum bu transfer bitti"dedi mio ....e inaniyorsunuz.gaza gelmeyelim,gitmiyorum fb ye dedi bitti,budur yani.

Yorum

• <DIV>gecmis olsun kaptan</DIV>
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• geçmis olsun büyük kaptan. türkiyeye yildiz lafi geldi geleli senin gibi parlak ve büyük olanini hiç görmedi. bu taraftar seninle yatip kalkiyor ve senden tek sey bekliyor. geç bu senede dümenin basina bu sefer tam yap kaptanligini. sampiyonluk için biz haziriz. her zaman yaninizdayiz.

ya arkadaslar gaza geldim valla. sizler en iyisine layiksiniz. bmn ailesine iyi aksamlar diliyorum. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                      İlk olarak kaan can tarafından gönderildi

İlk olarak tsmaniac tarafından gönderildi
                      yeter artik beee her sabah gazetenin spor sayfasini hevesle açiyorum acaba yeni transfer varmi deyyu ama her seferinde yok fatih gidecekmi yok fatih boyle dedi yok fatih söyle dedi biktim artik yaaav naparsa yapsin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Goruyor musunuz nasil dusman ettiler bizi kaptanimiza? Amaclari basindan beri buydu zaten .Buhaberlerin gudumlu olmadigina inanmak imkansiz. Ama dusunun bu haberlerden Fatih bizden daha mi az sikildi sizce? Onun icin sabirli ve sakin olmali Fatih'e herzaman oldugu gibi sahip cikmali, bu bizans medyasina da prim vermemeliyiz...

Gayet haklisiniz . Ama biz bunlari dile getirince ne aci ki Fatih'i TRABZONSPOR dan daha çok sevmis oluyoruz iste [img]smileys/smiley19.gif[/img]

Fatih'i Trabzonspor için bu kadar çok seviyoruz. Onun Trabzonsporda kalmasinin takimimiza verecegi güçten dolayi seviyoruz. Yoksa Fatih'ten bana ne. [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: Tslidrist
                      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Arkadaslar bu tartisma sadece Trabzonspor u gerçekten sevenlere zarar veriyor farkinda degil misiniz? Bizim taraftarimiz ne yazik ki çok kolay yönlendirilebiliyor....Bu Fatih haberleri basladiginda bir yazimda bahsetmistim yakinda kendi içimizden Fatih düsmanlari çikaririz diye...Ne yazik ki bir iki klise laf taraftarin önüne konulunca akil ve mantikla degil reflekslerle hareket ediyoruz...Birisi çikiyor ''Bizi istemeyeni biz de istemeyiz'' diyor...haydaaa koro halinde basliyoruz'''Gitsiiiiin'' Yahu bu haberleri çikaranlarin istedigi zaten bu....taraftardan gelecek tepkiyi azaltabilmek için taraftar içinde bölünmelere yol açmak...Taraftardan Fatih aleyhtari sesler duymak istiyorlar ki daha kolay satsinlar/ satinalsinlar Fatih i...Ama Kaptan sadece sahada degil saha disinda da ne kadar zeki oldugunu bir iki kivrak çalimla gösterdi onlara ve simdi hepsi kara kara bundan sonra ne yapacaklarini düsünüyorlar...Emin olun yakinda yeni taraftar bölme çabalari sinsi sinsi sizacak aramiza...Son olarak önerim su;
                        Asagida Fatih in konu ile ilgili son demeci herkese neyin ne oldugunu gösterdi...Bu mesaj bu forumun son mesaji olarak kalsin, ve art niyetli olarak medya araciligi ile tohumlarini ekenler ne biçeceklerini görsün...Fatih in durusu bu....Taraftarin durusu bu....

"BENI HAIN GÖSTERMEK ISTIYORLAR"<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                        Trabzonspor kaptani Fatih Tekke sert çikti !..<O:P></O:P>
                        Trabzon'da yayimlanan Kuzey Ekspres Gazetesine açiklamalar yapan Fatih sunlari söyledi:<O:P></O:P>
                        <O:P></O:P>
                        "Ben yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istiyorum. Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum.<O:P></O:P>
                        <O:P></O:P>
                        Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' "Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldim. 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

Yorum

• Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' "Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldim. 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

aglarmisin gülermisin ''baskan Albayrak fb ye gideceksin derse gidermisin'' sorusuna ''burda önemli olan kulübün menfaatleridir'' diyen kisiyle bu açiklamalarini yapan kisinin ayni kisi mi ?Bir yerde yanlis var ama nerde !!!

Yorum

• az önce cnn türkteki spor haberlerinde celsi kulubunun stepanov.a 6 milyon euro ve 1 sene daha trabzonda oynamasini istemis bizimkiler ise 10 milyon euro istemis
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi
                              İlk olarak aleminkrali tarafından gönderildi

gideckse gitsin hemen simdi gitsinnnnnnn

istemiyorum ruhsuz topcuyu fatih gibi.

yeter artik kurtulalim senden

sunlari söylemeye kimsenin hakki yok, gitmesini isteyebilirsin ki ben de istiyorum, ama bu kelimeleri kullanamazsin, ayiptir, seni kurtardigi maçlari düsün, kirginliksa kizginliksa bende de var ama tarzin çok yanlis..

sen nesine takildinki bu cümlelerin ruhsuz demek kötü bise degildirki ruhsuz demek kendini vermeden oynuyo manasinda kurtulalim senden derken de biu camia ya verdigi mesguliyetten kurtulmak istiyor hiç bi ters açiklama yok burda [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Fatih'in degerini ancak bu takimdan gitti zaman anlayacagiz sanirim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X