Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
    24 Haziran 2006 tarihinde yayinlanan Fotospor gazetesinde, fb.baskaniyla yapilan bir röportaj vardi. Röportajin bir bölümünde transferlerle ilgili soruya verdigi cevap ilginçti;

"Fatih Tekke'yi Trabzonspor'dan istedik. Suan beklemedeyiz. Bu transferde büyük ihtimalle gerçeklesti..."

Yorumunu size birakiyorum...!!!
    Bugün Ligtv</span>'nin haberlerinde Nihat ÖZDEMIR</span>'e Fatih TEKKE</span>'yi sordular. ''Trabzonspor'a istedigimizi ilettik. Su an için cevap bekliyoruz</span>'' dedi. ''Peki Nihat Abi, Trabzonspor Yönetimi olumlu yaklasiyor heralde</span>'' gibi birsey zirvaladi kartofel. Nihat'ta ''yok, su ana kadar olumlu bir yaklasim olmadi, öyle dersek Trabzonsporlu Yöneticilerimize, arkadaslarimiza</span> karsi ayib olur</span>'' dedi.

Iki ayri sey ilgimi çekti...

Birincisi</span> bunca tantananin ardindan hala ve hala degerli yöneticilerimiz fbye hayir kardesim biz size Fatih</span>'i satmiyoruz demiyor. Neden demiyor?

Ikincisi</span> ise Nihat'in yalakaligi [img]smileys/smiley36.gif[/img] Trabzonsporlu yöneticilerimize, arkadaslarimiza derken izleyince ister istemez kendimi alamadim kalayla karisik aldi beni bi gülme [img]smileys/smiley4.gif[/img] Umarim yöneticilerimiz ne yaptiklarini biliyorlardir. Sabir... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Sözde bunlarin amaci, Fatih Tekke transferiyle, Trabzonspor taraftarlari ile fb. taraftari arasindaki buzlari ertimek... Bizim yönetim kurulumuzda da bu dümen suyunda ilerleyen oldugu asikar. Bknz. Sn.Baskan nasilda gurur duydu bu transfer teklifiyle... Bende Trabzonspor taraftari olarak bütün bu söylentilerde dirayetli bir durus sergileyemeyen yönetim kurulumuzun bazi üyelerine, bütün güvenimi kaybettim. Benim yöneticim, bu kadar aciz olmamali...

Yorum

• Yönetimimiz o kadar da cahil degildir heralde yahu. Bu nasil buz eritme böyle! fb buz eritmek istiyorsa Fatih'i almak yerine mesela, Aurellio yada Mehmet YOZGATLI'yi bize verebilir. Ha! O zaman derimki tamam, bu adamlar buz eritiyor. Ama bu sekilde bir alisverise dostluk, buzlarin erimesi kilifinin geçirilmesiyle kimseyi kandiramazlar. Buna daha çok enayilik</span> denir.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Noktali yerleri doldurmaca ...

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Sorunda tam bu noktada zaten. Fatih gitmeyecegim diyor. Burada bir sorun yok. Sorunsa, Fb.li yöneticiler Fatih'le görüsmediler, Baskan'dan istediler...

Hemen bir diyalog yapalim;

N.A. : Fatih seni fb. istiyor, ne dersin. Bize su kadar euro, sanada senelik sukadar euro verecekler.

F.T.: Baskanim, kusura bakmayin. Ben Trabzon'luyum, Trabzonspor'luyum. Türkiye'de futbol oynayacaksam, Trabzonspor'dan baska bir takimda oynamam. Eger sartlar olgunlasirsa, Avrupa'da oynamak istiyorum.

N.A.: Fatih, iyi de senin bonservisine, Fb.kadar veren euro veren Avrupa kulübü yok ki. Bul böyle bir kulüp, seni gönderelim. Bulamazsan, sözlesmeni uzutariz.

F.T.: Agabeyim bana fenerbahçe'ye gidersem hakkini helal etmeyecegini söyledi. Ben inançli bir insanim milyon dolarlar veya eurolar benim ailemden , aile sevgimden önemli olamaz. Benden fenerbahçeye gitmemi beklemeyin. Ayrica fenerbahçeden neden Avrupa kulubü diye bahsediyorsunuzki , onlarin avrupalari kapikuleye kadar , ötesini bilmezler.

N.A.: Fatihcigim, bak taraftara yildiz sözü verdik , daha ortada birsey yok , yildiz bulamazsak bu taraftar bizi topa tutar. Yildizi neyle alacagiz , parami var ? Iyiki baska bir parali rolü yaptik. Yildiz alacagiz dedik ama yildiz satmayacagiz demedikki ? Seni satip yildiz oyuncu alacagizki koltugu saglama alalim. Fenerden iyisinide bulamayiz, hem çok euro, hemde hergün telefonlar geliyor seni fenere vermemiz için.

F.T.: Fenerin verdigi ne kadar ? 8 milyon euromu ? Hadi beni verdin diyelim fenere , benim gibi bir topçuyu Avrupadan kaç paraya alirsiniz ?Ben yurtdisina gitmek istiyorum fenerden az paraya transfer olabilirim ama Trabzonspor'a helal para kazandirmak isterim. Beni fenere verdiginiz an yerimeRonaldinho'yu alsaniz bile bu taraftarin gözünde bitersiniz...

N.A.: Fatih Tekke ile sözlesme imzalamak istedik ama o bizim ona verdigimiz Euro'lari kabul etmedi. Bizde kulüp menfaatleri dogrultusunda onun fb.de oynamasina yönetim kurulu olarak oy birligiyle karar verdik. Hiç kimse Trabzonspor'dan üstün degildir...

(Noktali yerleri sen doldur. [img]smileys/smiley2.gif[/img])
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

• Bu yönetim Fatih i fenere verecek...Sadece bazi dengelerin yerine oturmasini bekliyor...

Yorum

• ya hala yönetim suraya verecek buraya verecek diyorsunuz. kaptan gitmek istiyorum dedikten sonra içimizi böyle yaktiktan sonra yönetim kime vermis ne önemi var. kaptan kaptanligini gösterip önce Trabzonspor diyemedi. ben yönetimde olsam umre dönüsü laflarini bir bir yediririm yemin olsunki. alin size baska istanbul ezigi kara kargalarin sitesinden haber adamlar fatihi aldiklarini yakinda borsaya bildirceklerini söylüyor. hata fener çok para verse bile fatih kargalari seçermis lafa bak sen. bizi bu durumlara düsürdün ya kaptan helal olsun sana. git yolun açik olsun nereye gidersen git

http://forum.forzabesiktas.com/viewt...=41971&amp;sid =59997840d0d235ecdf610948bcfdeda7
              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
              ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Basinin uydurmalarina fazla inanmayin, hele böyle birde site adresleri verip onlarin konustuklarini hiç kale almayin, bütün yazilanlar dogru olsaydi, Fatih simdiye kaç tane forma giymisti.

Fatih'in gitmek istemesinin nedenleri nelerdir ? Bunlari bilmeden Fatih'i suçlayamayiz . Yurtdisina gitmek istiyorsa tabiki yönetim kolaylik gösterecektir. Ama bu kadar olaydan sonra Fenerbahçe'ye giderse , hem yönetim hem Fatih bu taraftarin gözünde biter.

Bu olay ilerleyen günlerde açikliga kavusur. Görecegiz Fatih'in düsüncelerini Kariyermi yoksa parami ? Trabzonsporu yurtiçinden bir takima tercih edecekse Sekerspor'a gitsin...

Yorum

• sayin cess,

ben bunlara inanmiyorum benim derdim simdi agzi olan konusuyor halini aldi. bunun tek sorumlusuda benim için fatih'tir baskasi degil. bizi bu kadar dile düsürdügü için kiziyorum.
                  BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                  ÜLKERE HAYIR

Yorum

• Fatih'e suç bulabilirsiniz tabiki, bende yönetimi suçlu buluyorum. Bu kadar dedikoduya çikipta bir açiklama yapilamiyor. Pardon bir açiklama yapildi Fatih'le sözlesme imzalanacak dendi, ertesinde Fatih Trabzondan ayrilacagini açikladi. Ne kadar uyum var degilmi ?

Yorum

• Fatih Tekke bu takim için büyük isler yapti,kim ne derse desin
                      Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Bence gitmeli
                        Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

• fatih tekke nin ne kadar buyuk bir futbolcu oldugunu,trabzonspora yaptigi katkiyi,buyuk kaptanligini,abiligini,trabzonspor sevgisini,hic kimse tartisamaz,simdi fatih tekke yurt disina gitmek istiyorsa saygi duymak lazim
                          *ÖLÜMÜNE TRABZON*
                          *BU SEVDA BITMEZ*

Yorum

• gitsin artik
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• besiktaslilarin yorumlarini okuyun pis lawuklar bile Fatih'in kralligini kabullenmiste biz icimizde begenmiyoruz Krali

ezikogluezik:
                              <TABLE =quote cellSpacing=1 cellPadding=2 width="90%" align=center>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD =quote_user>charshi1903 demis ki:</TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =quote>GEREKSIZ bi transfer olur ki bence yok böle bisey..Fatihten çok çok iyi ve daha ucuza topçu kayniyo piyasada..!</TD></TR></T></TABLE>ezik:cok merak ettim fatih gereksiz olursa kim gerekli olur adam iki sezonda 50 gol atmis olmadik goller atiyo biz hala gereksiz diyoruz tabi gelirse muhtesem olur

baska bi ezik:

nerdeymis bu piyasa çok çok iyi ve daha ucuza? Bi zahmet söyleyiver..

Fatih'In futbolculugunu tartismayin fiyati pahali olabilir birsey demiyorum
                              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• arkadaslar!

her seferinde ayni senaryo, düsmeyin kafa karistirma. gökdenize aynisi yapildi. bizi içten çökertmeye calisiyorlar.

polemik yapmayalim. kim nereye isterse oraya gitsin. fatihdi gökdenizdi sota idi arçil idi,farketmez. böyle yapib kafa bulandirmaya calisiyorlar. biliyormusunuz bu haberler yüzünden fatihe kac kisi kicik kapmistir ve kac kisi onu arayip rahatsiz etmistir.

o yüzden bunlari gecelim. hani fatih fenere imza atmisti nerede, hani pesinati almisti nerede yalan!

cirkeflerin elindeki medya kurgulari. inanmayin bir ikinci büyütmeyelim giden gider kalan saglar bizim.

hersey bordo için. . .Edited by: erdal6167

Yorum

Çalışıyor...
                                X