ben gidecegim diyen bi futbolcunun bizde isi ne.kalsada bize faydali olacagina inanmiyorum.ayrica bu yurt disinda ne var bilmiyorum ve anlamiyorum.yurt disinda oynayinca futbolcularin basi göke mi eriyor.tamam dogrudur daha fazla para alabilirsin.ama bir trabzonsporlu takimini para için satmaz bundan eminim.zaten kaptanin para yüzünden gitcegine inanmiyorum.ama gerçekten neden ayrildigini anliyamiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
iste zaten bende onu anliyamiyorum.bir trabzonlunun bir trabzonsporlunun nasil oluyoda hayalleri bu oluyo.trabzonsporda futbola baslayip orada formasini terletmek ve bizim formamiz altinda jubilesini yapmak olmuyo.anlamadigim bu benim.vede bu kadar sevilirken gitmek.bu traftar ona sultan lakabini verdi.ama olsun artik zaten kalmasi takima fayda saglamazinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Fatih'e helal olsun valla, kendi taraftarinin bu söylediklerinden sonra bile erdemlilik gösterip takimda kalmak istedigini söylüyor.
Bazi arkadaslar kalsa bile artik basarili olmaz diyor, belki haklilar ben olsam bana bu yapilanlardan sonra basarili olamazdim herhalde. Ama Fatih nerelerden geçti, ne zorluklari asti buna ragmen basarili oldu. Fatih'in büyüklügü burda, daha dogrusu büyük futbolcu olmanin kosulu zor sartlarda basarili olmaktir. Ben Fatih'in zekasina, karakterine, kültürüne ve yetenegine güveniyorum. Trabzonsporda oynamaya devam ederse basarili olacaktir.
Artik birakin Fatih'in yakasini. Bu sekilde davranarak hiçbir menfaati olmayan taraftari bile Trabzonspordan sogutabilirsiniz. Örnegin Simal Yildizi'nin bir yazisindan sonra yapilan yorumlardan sonra kendisi IKRA ETMISTI. Taraftar olarak bile soguyabiliyoruz ki Fatih bir Trabzonspor taraftari gibi davranip, tükenise karsi koymak için kaliyor. Daha ne istiyorsunuz, canini mi?Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
Yorum
-
Hertha Berlin, Fatih Tekke'yi istiyor..
Bundesliga'da milli futbolcu Yildiray Bastürk'ün formasini giydigi Hertha Berlin'in Trabzonspor'un golcü futbolcusu Fatih Tekke ile ilgilendigini futbolcunun menajeri Ceylan Çaliskan dogruladi..
19 Haziran 2006, 14:56
Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, yaptigi açiklamada Fatih Tekke ile ciddi olarak ilgilenen kulüplerin basinda Hertha BSC Berlin'in geldigini ve Alman kulübün genel menajeri Dieter Höness ile geçen hafta Berlin'de 6 saat süren bir görüsme yaptiklarini söyledi. Çaliskan, Hertha BSC Berlin'den gelecek resmi teklifi Trabzonspor Kulübü'ne ileteceklerini belirtti.
ajansspor.com
__________________________________________________ __________ _
MARCELINHO?YU ISTIYORUZ AMA TAKAS YOK!
19 Haziran 2006 Pazartesi | 22:51
Trabzonspor Kulübü Asbaskani Hasim Sayitoglu, Herta Berlin?in Brezilyali futbolcusu Marcelinho?ya karsilik takim kaptani Fatih Tekke ve bir miktar para talep ettikleri konusunda basinda çikan haberlerin gerçegi yansitmadigini açikladi.
Asbaskan Sayitoglu, kaptan Fatih Tekke?nin son günlerde transfer haberlerinin basinda sikça yer aladigini ve bunun kendilerini rahatsiz ettigini ifade ederek "Transfer etmeyi düsündügümüz Herta Berlin?in futbolcusu Marcelinho ile ilgili girisimlerimiz sürüyor. Ancak bu futbolcuya karsilik Fatih Tekke?yi takasta kullanmak istedigimiz ve akabinde 3 milyon Euro para istedigimiz haberleri gerçegi yansitmiyor. Menajerlerin bir oyunu olarak görüyoruz. Fatih, bizim sözlesmeli oyuncumuz ve suan hiçbir yere birakmayi düsünmüyoruz" dedi.
Dis transferde ise yabanci kontenjaninda bosalma olmasi halinde yerlerine en iyi sekilde dolduracaklarini belirten Sayitoglu, taraftarlarin sabirli olmasini istedi.
radyospor.com
__________________________________________________ __________ _
Biri öyle diyor biri böyle diyor.En iyisi ne internete bakmek lazim ne gazetelere.Agustos ayinda çok merak eden maça gidip görmeli galiba!
ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
<TABLE =table84 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD =titlecontainer>
<TABLE =title84 cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD =title>Anket Sonuçlari</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD =metin>Fatih Tekke'nin durumu ne olacak?</TD></TR>
< name=Anket84 ="return validate84();" ="" method=post>
<TR>
<TD =cevap>Fenerbahçe'ye gidecek (3955)</TD></TR>
<TR>
<TD =rate>%44.6</TD></TR>
<TR>
<TD =cevap>Trabzonspor'da kalacak (3440)</TD></TR>
<TR>
<TD =rate>%38.8</TD></TR>
<TR>
<TD =cevap>Avrupa'ya gidecek (1482)</TD></TR>
<TR>
<TD =rate>%16.7</TD></TR></></T></TABLE>
fenerliler asmis olayi
Yorum
-
hayal dünyalarinda bir DÖNEK azizeleri var iste...
azize demis ki ; 100.yila yakisir bir baskan adayi çikmadi bende geri döndüm...
kimi kandiriyorsun evladim?
ikinci DÖNMEN bu azize...
DÖNEK AZIZE!...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Fatih'i Fenere vermek biz sampiyonluk istemiyoruz fener sampiyon olsun demek. Eger bizim baskan Takimi sampiyon yapmak istiyorsa
Fatih'i satmadan söz verdigi yildizlari bir an önce takima katmalidir.
Ne bekliyor acep yoksa Dünya kupasi yildizlarinin gelmesini mi bekliyor.
Yorum
-
-
Ne avrupasi mavrupasi ya? Realdami oyniyacak? Trabzondan cok buyuk kuluptemi oyniyacak. bir yattara kadar olamiyor. Su yaziyi okumanizi tavsiye ederim:
tikla
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
Yorum