Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet artik su konu lütfen kapatilsin. gecenin bu saatinde sayfalarca yaziyi üsenmeden okudum. sezon içinde de bu lafi çok kullandim yine kullaniyorum çok çabuk fikir degistiriyoruz arkadaslar! kaptanimiza silahli saldiri yapildiktan 3-4 gün sonra çikti maça golünü atti maçi bize kazandirdi( yanilmiyorsam ankaragücü 1-0 dan 2-1 e tasidi). bu forumda günlerce "abdest alayim kafama sikin" lafi "abdest alayim 2 kafa çakayim" seklinde kullanilmadi mi? gol krali oldugunda olimpiyata Fatih Sultan Tekke posteri asilmadi mi? 1 ay öncesine kadar bizim gözbebegimiz degil miydi?avrupadan ödül aldigi zaman ilk sayfadan gururla bu haber yayinlanmadi mi? peki ne oldu simdi? ne degisti? yaptiklarinin hepsini bir kalemde silmek kolay mi? hele bir sabredin bakalim. nereye gidiyor napiyor. eger Fatih Tekke yarin çikip bos mukaveleye imza atarsa "s...sin gitsin!" diyenler özür dileyecek mi? hangi hakla hakaret ediliyor anlamis degilim. bir bekleyelim bakalim ne olcak. 3 olasilik var ve bunlardan hangisi olursa ona göre tavrimizi koyariz ortaya. taraftar olmanin geregi bu degil mi zaten. henüz olmamis birsey için ilerde utanicaginiz laflari lütfen sarfetmeyin!
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Gemiyi en son kaptan terk eder!
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• [img]uploads/Alpayer/2006-06-17_022301_kilit2.jpg[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: Alpayer

Yorum

• en orjinal kilit bu herhalde [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Konuyla alakali sunu diyim Fatih Tekke'nin kulagi çekilecek kimse merak etmesin...

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• valla her konu yu kapatmakla bi çözüm olunmaz.bence biz kendimizi düzeltmeliyiz. burda kesinlesmis bisi yokken fatihi al asagi edilmeye baslandi. havaalaninda söyledigi cümle bir gaf tir. fatih 1senelik oyuncumuz deil. onu tanimis olmamiz gerekir.bakin egerki olurda fatih fenere giderse sakin suçu fatihte bulmayin. bunun sorumlusu parayi tatli gören yönetimdir. o herzaman avrupa dedi.ezi.k lerin haberlerine inanmamaliyiz.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Esasen yönetim; resmi site disinda futbolcusunuda,yöneticisinede basina açiklama yapmayi yasaklayacak.Gerçi oradaki sözleride çarpitarak yazar namus su -zlar ama hiç olmazsa yönetici futbolcusunun ne dedigini,futbolcu da yöneticisinin fikirlerini oradan ögrenebilir.Internetle ilgisi olan bizim gibi taraftarlarda basini kese kagidi kadar dikkate almaz.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• beyler iste fatihin kendi agzindan yaptigi aciklamalar...

http://www.milliyet.com.tr/2006/06/17/son/sonspo03.asp

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

en orjinal kilit bu herhalde [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Konuyla alakali sunu diyim Fatih Tekke'nin kulagi çekilecek kimse merak etmesin...

harbiden abi bu nasil kilit ya. Topic sarsildi bu kilitle
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Fatih kesinlikle ayrilacagim diyo ama avrupadan teklif yok peki nerye gidecek fatih. demek ki avrupa olarak gördügü fb acaba benim kafamda basindan beri bu soru isarti var.çünkü avrupadan açik teklif olur gidecegim der öyle bri seyde yok ama adam gidiyo eum diyo.demek ki FB gidecek bunun baska açiklmasi yok. bizede güle güle demek düser oturp hiçte aglayamam elestiremem gitmek isteyeni zorla tutamayiz ya.yete bunaldik yeterince artik buna bir açiklama getirisn.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi

beyler iste fatihin kendi agzindan yaptigi aciklamalar...

http://www.milliyet.com.tr/2006/06/17/son/sonspo03.asp

Herkes bildigi kendi gerçeklerine inaniyorya . Hani gazete haberidir ama kafasinda ki fikre göre inaniyor ..ya da inanmiyor

Bende adimin ELIF oldugunu bildigim kadar bu habere inaniyorum ..

Bundan önce ki yalan haberlere inanmadigim kadar bu GAZETE HABERINE inaniyorum..Çünkü bizim kaptanimiz bu
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• <DIV id=haberBaslik style="WIDTH: 383px; HEIGHT: 32px">''F.Bahçe ile anlassam 'anlastim' derim''</DIV>
                        <DIV id=haberTanitim style="FLOAT: left; : relative">

Fenerbahçe?ye gidecek mi kalacak mi derken, Fatih Tekke son noktayi koydu. ''Susun''</DIV>

<DIV id=haberTarih style="TEXT-ALIGN: right">17 Haziran 200611:29</DIV>
                        <DIV id=haberC&#111;ntent> Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti.

Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istedigini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum'' dedi.

Hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu.

''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu: ''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi: ''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kil payi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?'' </DIV>Edited by: forever61
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• güzel iste böyle bir açiklama yap bizde sna tesekkür edelim fatih.Tesekkürler.
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• BIRAZ DAHA SABRETMEK GEREK DIYE DÜSÜNÜYORUM.BU KONU BASINA BIRAZ DAHA GAZETE SATTIRACAK GIBI BENZIYO.BASIN NE YAPSIN EZIKLERDEN TRANSFER HABERI VEREMEYINCE KAHPE BIZANSLILARI OKSAYACAK BISEYLER BULMALILAR.DARDA KALDILARMI SARIYOLAR FATIH TEKKE'YE.
                            hasanzihnisancak

Yorum

• Az kaldi FATIH ile taraftarin arasi açilsin emellerine ulassin ...adi basin istanbul yalakasi
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ergun atanin bu yazisi okuyan varmi ?cok güzel yazmis....

<TABLE height=6 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD>Bu kadar basit? ha!
                                Ergun Ata
                                eata@fanatik.com.tr </TD></TR>
                                <TR>
                                <TD></TD></TR>
                                <TR>
                                <TD>Fenerbahçe Baskan Vekili Nihat Özdemir, Fatih Tekke?nin transferiyle ilgili olarak, ?Adam malini satmayinca rakamlari konusmadik? dedi. </TD></TR>
                                <TR>
                                <TD vAlign=bottom>

Özdemir?in burada ?adam? dedigi Nuri Albayrak, Trabzonspor Baskani yani, bu konudaki beyanatlarinda kendi kendisiyle haftada bir çelisirken, son Trabzon seyahatinde ipin ucunu tümden kaçirdi. Basin toplantisinin basiyla sonu, sorular soruldukça birbirine karisti, çeliskiler arasi süre dakikalara kadar indi. Bakiniz su haberin metnine:
                                - ?Fatih?i satmayi birakin, sözlesmesini uzatmanin hesaplarini yapiyoruz? diyen Baskan Albayrak, ?Fatih?i kesinlikle F.Bahçe?ye satmayacagiz diyebiliyor musunuz? sorusuna, ?Kesin olarak öyle bir sey diyemeyiz Ama biz Fatih?i satmayi düsünmüyoruz? yanitini verdi ve söyle devam etti: ?Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik. Biz de büyük kulübüz. Oyuncularina baska takimlarin talip olmasi, Trabzon halkinin ve kamuoyunun hosuna gidiyor. Alternatifini bulmadan futbolcu satmayiz.?
                                Adam ifadesi Nihat Özdemir?e aittir - Istanbul Büyüksehir Belediyesi?nin kulüp baskani saniyor kendini hala. Trabzonsporlu futbolcuya Fenerbahçe?nin talip olmasi hosuna gidiyormus, baksanizaÖ-
                                Nihat Özdemir?i burada ?mal? olarak sifatlandirdigi Fatih Tekke, medyaya göre Umre ziyaretinden, kendi ifadesine göre de yurt disi gezisinden dönüste havaalaninda, alternatifini buldugunda kendisini satacagini beyan eden baskaninin açiklamalarini gölgede birakti:
                                ?10 gündür yurtdisindaydim. Yeni geldim. Bir aydir millet yazip çizip oynuyor. Benim söyledigim seyler hep ayni. Yine tekrar ediyorum. Trabzonsporluyuz. Trabzon?da dogduk, ama Trabzonspor?dan ayrilacagim. Net olarak söylüyorum. Allah nasip ederse bu yurt disi olacak. Bu kadar basit.?
                                Nasil Trabzonsporluluksa bu! Biraktik renk askini, nasil profesyonellikse! Yilda 2 trilyon kazandigin kulübü ?bu kadar basite? indirgemek.
                                Bu isler ?Bu kadar basit? ha!
                                Son sözler bir taraftardan...
                                Fatih?e: Hami Trabzonspor?dan gönderildiginde, ?Ben Trabzonspor kaptaniyim, baska takimin formasini giymem? diyemedigi için 200?ü askin gol attigi Trabzonspor formasiyla jübile yapamiyor.
                                Baskan?a: ?Burasi sirket degil. Amaç para kazanmak degil, sampiyon olmak. Parali baskan haa! Eger Fatih?ten gelecek parayla transfer yapacaksan, bu isi senden bin kat daha iyi yapacak insanlar var Trabzon?da. Atay Aktug?un, Özkan Sümer?in günahi neydi, satmadilar Fatih ve Gökdeniz?i. Büyük kulüp baskanligi, ticaret yapmaya benzemez.
                                <DIV align=center></DIV>
                                <DIV align=center></DIV>

</TD></TR></T></TABLE>
                                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Çalışıyor...
                                X