Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi

Sarilsan da olmayii,Darilsan da olmayii

Seven seveninden bölee darilmaz

Çok ararsin bizum gibi taraftar,

Alduklarun cebune de kar olmaz...

Insan dedugun insan sözunden geri kalmaz(Sampiyonluk görmeden gitmem)

Senun gibi topçidan da artuk bize yar olmaz.(Ayrilacagim)

Fatih Tekke'ye ithaf olunur..!!!

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
      <T>
      <TR>
      <TD =text>

Inanirmisiniz sirketten bir müdürümüzizmir den is ile ilgili görüsmüs (bu kisi fb yönetiminde) ve bu isle alakali konusmalar esnasinda bu haberi ona söylemisler.Bende ondan duydum.Duydugumda yemin ediyorum inanamadim ve ordan uzaklasmak istedim ve detayini da sormadim. O sinirle muhabbeti bitirip uzaklastim (nasil sinirlendigimi bir allah bir ben bilirim).O yüzden çok detayini bilmiyorum.Sadece fb li izmirli bir yöneticinin sirketin müdürü ile yapmis oldugu konusmayi sizlere aksettirdim.Bu haberin kesin oldugunu üstüne basa basa söyledi.Sonuçta kendisinin müdür olmasindan dolayi saka yapiyormus gibi gelmedi pek.

</TD></TR></T></TABLE>

Kardesim dedikodu laflarini buraya tasiyorsun yani ayip oluyor [img]smileys/smiley7.gif[/img] Edited by: Travelair
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 1)Türkiye de Trabzonpordan baska hiç bir takimda oynamasini istemem.

2)yaptigi açiklamadan sonra Avrupa ya gitmesi Trabzonspor için en faydalisidir

3)bize yaptigi hizmetlerden dolayi kaptanligimzi yaptigi için tesekkürü ona borç bilirim,bu adam zamani geldi sakat sakat oynadi,zamani geldi fark yerken yilmadi...

4)Trabzonspor sahislara bagli bir camia degildir ve olmamalidir.

5)Kaptan,yurt disina gittigi taktirde ve Türkiye de baska hiç bir takimda oynamadigi takdirde benim gözümde Fatih Sultan Tekke dir.

6)Trabzonspor dan ayrildigi taktirde güç kaybetçegimiz kesindir,burada en büyük görev yönetime düsüyor takimda onun yerini doldurabilecek bir oyuncu almadan Fatih i hiç bir yere birakmamalidir.

7)Fatih Tekke Türkiye de bizden baska bir takima giderse özellikle eziklere,Fatih in F sini bile hatirlamam.ama Kaptanin böyle bir sey yapacagini aklimin ucundan bile geçirmiyorum.

Trabzonspor için hayirlisi olmasi dilegiyle;

fenere giderse,mümkünse papaz çayiri ve avni akerde ki ezik maçlarina simdiden biletleri ayirinEdited by: tagahsozlu
        "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• dedikodu [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: adnanm61

Yorum

• OooOOoo adam kel yazmis..fenerli degilmi iste yöneticiside,futbolcusuda,taraftarida ayni, sahtekar herifler...
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• 4 milyon euro + semih + mehmet yozgatli karsiliginda fatihi satmayan yönetim trabzonspora en büyük ihaneti eder açik ve net

Yorum

• ya artik kapatalim su konuyu ne olur.birakalim ne olursa olsun.biz ne badireler atlattik bunuda atlatiriz.
                t.akyildiz

Yorum

• 8 milyon dolar arti futbolcuydu simdi 4 milyondolarami düstü. Fatih biraz fazla yükleniyoruz . havaalaninda yaptigi açiklama talihsizlikti. o niyetle dedigine inanmiyorum ben.

bir önceki sayfada @SimalYildizi nin yazdigi yaziyida tekrardan okumanizi isterim.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Arkadaslar Fatih in bu asamadan sonra Avrupa ya gitmesine kimse karsi degil. Önemli olan O'nun gibi bir silahi kendi elimizle FB ye verip vermememiz...Bu durum Yunanistan la savasta uçaklarini Yunanistan a satmak gibi bir sey(Her ne kadar düsmanimiz degil, rakibimiz olsa da)...Kaça satarsan sat kazanan kaybeden bellidir...

Eminim su anda FB ye gitmesi konusunda üzerinde inanilmaz baski yapiliyordur...

Bence taraftar olarak bu asamada görevimiz ''Fatih FB ye gidemez'' kampanyasi baslatmaktir.

Bu taraftar görmezden gelinemez,

Fatih, FB ye verilemez.

Yorum

• ya artik kapatalim su konuyu ne olur.birakalim ne olursa olsun.biz ne badireler atlattik bunuda atlatiriz.
                      t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak tagahsozlu tarafından gönderildi

1)Türkiye de Trabzonpordan baska hiç bir takimda oynamasini istemem.

2)yaptigi açiklamadan sonra Avrupa ya gitmesi Trabzonspor için en faydalisidir

3)bize yaptigi hizmetlerden dolayi kaptanligimzi yaptigi için tesekkürü ona borç bilirim,bu adam zamani geldi sakat sakat oynadi,zamani geldi fark yerken yilmadi...

4)Trabzonspor sahislara bagli bir camia degildir ve olmamalidir.

5)Kaptan,yurt disina gittigi taktirde ve Türkiye de baska hiç bir takimda oynamadigi takdirde benim gözümde Fatih Sultan Tekke dir.

6)Trabzonspor dan ayrildigi taktirde güç kaybetçegimiz kesindir,burada en büyük görev yönetime düsüyor takimda onun yerini doldurabilecek bir oyuncu almadan Fatih i hiç bir yere birakmamalidir.

7)Fatih Tekke Türkiye de bizden baska bir takima giderse özellikle eziklere,Fatih in F sini bile hatirlamam.ama Kaptanin böyle bir sey yapacagini aklimin ucundan bile geçirmiyorum.

Trabzonspor için hayirlisi olmasi dilegiyle;

fenere giderse,mümkünse papaz çayiri ve avni akerde ki ezik maçlarina simdiden biletleri ayirin
                        7 madde arti tavsiyene sonuna kadar katiliyorum

Madem okadar istiyor gitsin Avrupaya 1 sene oynar kafasida dagilmis olur gelecekte de faydalanmak isterim Fatihden Topcu olarak olmasada
                        ama febe ye gidip hem bizi hem kendini yakmasin
                        Haa yakarsa bizde hemen gidip o maçin biletlerini alalim

Yorum

• fatihtekke nin yasi artik geciyo onun icin avrupa da oynamak en hayirlisi olacaktir

*ÖLÜMÜNE TRABZON*
                          *BU SEVDA BITMEZ*

Yorum

• İlk olarak selcjK tarafından gönderildi
                            4 milyon euro + semih + mehmet yozgatli karsiliginda fatihi satmayan yönetim trabzonspora en büyük ihaneti eder açik ve net

abi paraya ihtiyacimizmi var HAYIR..semihe ihtiyacimizmi var HAYIR.. Yozgatliyi oynatip takimdan kimi kesecen YATTARA...fatihi bu sekilde satarak hem forvet hattindaki umut-ömer riza-ali-m.yilmazdan biri feda edilir..hem yattara elden gider elimizde saece 4 milyon euro kalir oda at sokaga gtsin al alabilirsen Fatih gibi bir lider takima...TAMAMEN SAÇMALIK...
                            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• giden gider kalan saglar bizimdir, ileriki futbol yasantisinda kendisine basarilar diliyorum...
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• TRABZONSPOR umuz 3 yil boyunca tek forvetle oynadi ..O forvet kimmiydi...?? FATIH SULTAN TEKKE...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çalışıyor...
                                X