Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• f.b ye gitmesinde kime giderse GITSIN

f.b ye gitmesinde kime giderse GITSIN

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Sarilsan da olmayii,Darilsan da olmayii

Seven seveninden bölee darilmaz

Çok ararsin bizum gibi taraftar,

Alduklarun cebune de kar olmaz...

Insan dedugun insan sözunden geri kalmaz(Sampiyonluk görmeden gitmem)

Senun gibi topçidan da artuk bize yar olmaz.(Ayrilacagim)

Fatih Tekke'ye ithaf olunur..!!!Edited by: oflee61
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Fatih FB ye gidebilir.Türkiyede Trabzonspordan baska takimda Oynamam yönünde açiklamalar oldu.FB Türkiyede degilki ONLAR REPUBLIC OF FB(ben demiyorum kendi stadlarinda yaziyor.)ya oraya gitmesinde mahsur yok.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ayirca Gidecekse gitsin kardesim Bizi istemeyipte gideni bizde istemeyiz.Bizden gittikten sonra nere giderse gitsin Isterse Afrikaya gitsin futbol yasamini orda sürüdürsün.HIÇ KIMSE TRABZONSPOR DAN BÜYÜK DEGILDIR.HIÇ KIMSE DE VAZGEÇILMEZ DEGILDIR.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Arkadaslar bazi laflarim yanlis anlasildi galiba,mesele Fatihin gitmesi degil.Fatihin gitmesini bende istiyorum,sonuçta klüp para kazanacak ve o kaynakla iyi 2-3 transfer yapilabilir.Bunda herhangi bir sorun yok. Sorun fatihin yurtiçine rakibimize gitmesi.Sampiyonluk parolasi ile çikacagimiz sezonda en büyük silahimizi kime veriyoruz ? Fenerbahçeye iste mesele bu.Yoksa bayern e gitmis,monacoya gitmis,barcelona gitmis tabiki bu bizlere gurur verir.

Bu arada bu isin içerigini bilmek lazim.Fatih kendisimi gitmis ? yoksa klüpmü çikarlari dogrultusunda zorlamis ? Fatih kendi rizasi ile bu kadar laftan sonra fenere gittiyse benim için ölmüstür,eger klüp fatihi çikarlari dogrultusunda fenere verdiyse o yönetim benim gözümde ölmüstür.

Biz büyük bir klüp büyük bir camiayiz.Ligde devrim yapmis efsanelesmis belli bir karakteri olan bir klübüz.Biz ne gençlerbirligiyiz nede gaziantep biz Trabzonsporuz.Bunun büyüklügünü anlamayanlarla meselemiz.Yoksa fatih gider 10 fatih gelir bu bizim dogamizda var.Sorun bu degil. Mesele taraftarin kandirilmasidir,mesele basit bir klüpmüs gibi yönetilmemizdir. Bu hazmedilcek bir olay hele hele hiç degildir.

FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• bence fatih in gidmesinde kulübün hiçbi suçu yok adam kendisi söyledi iste gitcem diye.bundan sonra ben fatih in bize kazndiracagi paraya bakarim.yöneimi suçlamam.

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

Arkadaslar bazi laflarim yanlis anlasildi galiba,mesele Fatihin gitmesi degil.Fatihin gitmesini bende istiyorum,sonuçta klüp para kazanacak ve o kaynakla iyi 2-3 transfer yapilabilir.Bunda herhangi bir sorun yok. Sorun fatihin yurtiçine rakibimize gitmesi.Sampiyonluk parolasi ile çikacagimiz sezonda en büyük silahimizi kime veriyoruz ? Fenerbahçeye iste mesele bu.Yoksa bayern e gitmis,monacoya gitmis,barcelona gitmis tabiki bu bizlere gurur verir.

Bu arada bu isin içerigini bilmek lazim.Fatih kendisimi gitmis ? yoksa klüpmü çikarlari dogrultusunda zorlamis ? Fatih kendi rizasi ile bu kadar laftan sonra fenere gittiyse benim için ölmüstür,eger klüp fatihi çikarlari dogrultusunda fenere verdiyse o yönetim benim gözümde ölmüstür.

Biz büyük bir klüp büyük bir camiayiz.Ligde devrim yapmis efsanelesmis belli bir karakteri olan bir klübüz.Biz ne gençlerbirligiyiz nede gaziantep biz Trabzonsporuz.Bunun büyüklügünü anlamayanlarla meselemiz.Yoksa fatih gider 10 fatih gelir bu bizim dogamizda var.Sorun bu degil. Mesele taraftarin kandirilmasidir,mesele basit bir klüpmüs gibi yönetilmemizdir. Bu hazmedilcek bir olay hele hele hiç degildir.

iyide, Fatih'in fb.ile anlastigini buraya sen yazdin. Yukarida bold ile yaptigim sorularinin cevabini, senden iyi bilen olmaz herhalde. Nede olsa, kaynagi sende haberin...

Yorum

• fatih gitmek istiyorum diyo.bu da avrupa olacak diyo.fenere gidersem abim beni kardeslikten reddeder diyo.daha ne desin..
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Ulan herkes çok saglam kaynaklardan bilgi aliyor biri fenerle anlasti diyor biri avrupaya gidiyor diyor.

Kaynaklarin saglamligini açiklayinda bizde bilek yoksa hiç yazip kafa bulandirmayin da...

Çok saglam yerden bilgi aldim Fatih essek gibi takimda kalacak bir yere gidemez... nah bu da saglam kaynak [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                  (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• taraftar satmis iste nesini tartisip duruyorsunuz ki

ama ben olsam taraftara ragmen fatihi fb ye satmam taraftar istedigi kadar çildirsin yinede satmam taraftar gitsin fb yi tutsun
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Arkadaslar Fatih Tekke olayi ile ilgili bu kadar curcuna çikmasinin açiklamasi bence asagidaki gibi:

Fatih Tekke sezon sonu baskanla görüstügünde Avrupa da bir takima gitmek istedigini söyledi,

Bu arada FB, kaptani kulüpten istedi,

Baskan ve yönetim (en azindan bir kismi), madem ayrilacak FB bize daha çok para veriyor FB ye satalim diye düsünmekte...

Tabii yönetim bunu taraftara nasil açiklayacagini bilemiyor...O yüzden simdiye kadar her yöne çekilebilir, ''ama'' ile biten sözler sarfettiler..O yüzden kulübün çikarlari Fatih Tekke nin çikarlarindan üstündür dediler...FB ye de Sekerspora da veririz , düsman degildir, rakiptir dediler.vs..vs..Ancak FB ye satilirsa kim karli çikar belli olmadigindan ve taraftarin tepkisini görünce biraz geri adim attilar.Yönetimden de FB ye satacaksak hiç satmayalim sesleri geldi..Fatih in de zaman istemesi, Umre ye gitmesi kafasinin karismis olmasindandir..

Bence asil sikinti su anda yönetimle Fatih arasinda...

Süreç uzadikça da Istanbul basini uydurdukça uyduruyor..

Fatih Tekke nin Trabzonsporlulugundan süphe etmek abes olur.Eminim en son gitmek istedigi yer FB olur...Yönetimin de isi zor...Onlarin da yapilmaya çalisilan ve uzayan yerli-yabanci transferlerdeki bonservis pazarliklarindan da anlasilacagi üzere para sikintisi var...Ama FB nin verdigi paraya da hayir diyemiyorlar...Fatih Tekke yurtiçinde de baska takima giderim demis olsa su anda çoktan Fatih Tekke li FB formalari satisa çikmis olurdu...

Tabii FB ne kadar para verirse versin, Fatih in bu kulübe satilmasi çok tartisilir...

Birincisikaptanini FB ye satmasiTrabzonspor için onarilamaz bir prestij kaybi olur..

Ikincisi ne kadar paraya satilirsa satilsin FB bu isten karli çikar ve önümüzdeki 3-4 yilin sampiyonluklarina ambargo koyar...Fatih in FB adina attigi her gol en çok bu taraftari yaralar ama yönetim de kendi ipini çekmis olur...Zaten eger Fatih FB ye satilirsa ertesi gün bu yönetimden (taraftarin en çok sevdikleri dahil) istifalar olur..

Not: Önceki mesajlarimi okuyanlar bilirler...Taraftarin su anki tartismalari ve Fatih Tekke aleyhine yazilanlar O'nu FB li yapmak isteyenlerin ekmegine yag sürmektedir, eminim bunlari okuyorlarsa zil takip oynuyorlardir..

Ben bu konuda tek bir seyden eminim; Fatih in su ana kadar FB formasi giymemis olmasinin tek sebebi içindeki Trabzonspor sevgisidir...Umarim baskilara boyun egmez, çünki artik anlasilmakta ki Fatih in FB ye gitmesini engelleybilecek tek sey Fatih in kendisidir.

Allah bu taraftara sabir versin...Edited by: TrabzonStorm

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
                        İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi

Arkadaslar bazi laflarim yanlis anlasildi galiba,mesele Fatihin gitmesi degil.Fatihin gitmesini bende istiyorum,sonuçta klüp para kazanacak ve o kaynakla iyi 2-3 transfer yapilabilir.Bunda herhangi bir sorun yok. Sorun fatihin yurtiçine rakibimize gitmesi.Sampiyonluk parolasi ile çikacagimiz sezonda en büyük silahimizi kime veriyoruz ? Fenerbahçeye iste mesele bu.Yoksa bayern e gitmis,monacoya gitmis,barcelona gitmis tabiki bu bizlere gurur verir.

iyide, Fatih'in fb.ile anlastigini buraya sen yazdin. Yukarida bold ile yaptigim sorularinin cevabini, senden iyi bilen olmaz herhalde. Nede olsa, kaynagi sende haberin...

bende çok saglam bir kaynaktan ögrendim Fatihle sözlesme yenilenecek...ahada buraya yaziyorum kaynak isteyenlere kaynak gösterebilirim...
                        <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Inanirmisiniz sirketten bir müdürümüzizmir den is ile ilgili görüsmüs (bu kisi fb yönetiminde) ve bu isle alakali konusmalar esnasinda bu haberi ona söylemisler.Bende ondan duydum.Duydugumda yemin ediyorum inanamadim ve ordan uzaklasmak istedim ve detayini da sormadim. O sinirle muhabbeti bitirip uzaklastim (nasil sinirlendigimi bir allah bir ben bilirim).O yüzden çok detayini bilmiyorum.Sadece fb li izmirli bir yöneticinin sirketin müdürü ile yapmis oldugu konusmayi sizlere aksettirdim.Bu haberin kesin oldugunu üstüne basa basa söyledi.Sonuçta kendisinin müdür olmasindan dolayi saka yapiyormus gibi gelmedi pek.
                          FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• Fatihin gitmesini istiyorum, ya Trabzonsporu tam olarak anlayamadi, ya da Trabzon ona kücük geldi, bir cok olaylara katildi, saymaya gerek yok, yapilanlarin hic biri futbolculukla bagda$miyor. Buna nedense fazla bir $ey denilmedi, nedenini bende pek anlamadim ama neyse.
                            Ali Kemal Denizcinin Trabzondan ayrili$ini cok iyi hatirliyorum, ona denilmi$tiki takimin menfaatleri icin gitmen gerekiyor, ve aglayarak Trabzonspordan ayrildi, bana göre Trabzonsporlulugunu lafla deyil göz ya$lariyla anlatti. Fatihte aglayarak gitsin demiyorum, Trabzonsporlulugun ne demek oldugunu anlayarak gitsin.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• fatih sanayi sitesine kaynakçilar araniyor

müracaat fatih sanayi sitesi no :8 / b trabzon

-----

bu ilan en çok bu sayfada ise yarar
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Lig'de Besiktas'in 13 puan gerisinde ikinci yariya baslarken "Inanirsak sampiyon olabiliriz" diyen de Fatih Tekke idi. O gün ne taraftar, ne de yönetim inaniyordu sampiyonluga. Ama basit bir kaç hata ile elimize gelen sampiyonluk sansini fenere kaptirdik.

Galatasaray maçinin ilk yarisinda durum 4-0 oldugunda takim arkadaslarina "bu is daha bitmedi" diye haykiran da Fatih Tekke idi.

Sene basinda ameliyatli oldugu ve henüz kosulara bile baslayamadigi halde, Anorthosis maçlarinda verimsiz kadronun gol kabizligini gideren de o sakat haliyle Fatih Tekke'dir.

Iki senede 50'nin üzerinde gol kazandirip, 20'nin üstünde asist yapan da Fatih Tekke'nin ta kendisidir. Türkiye'de agiz birligi yapmisçasina yerli yabanci tüm futbolcularin tartismasiz Türkiye'nin en iyi forveti dedigi de Fatih Tekke'dir.

Bugün fenere gidecek diye elestirdigimiz adam iki sezondur fener2e tüm gollerimizi de atan adamdir.

Kendisi, pek çok futbolcu müsveddesi sahada rakiplerin ardina saklanip, insiyatif kullanmaktan, sorumluluk almaktan kaçarken, sorumlulugu sirtina alip da takimi tasiyan amelesi de olmustir takimin.

Yok kosmuyormus da, yok söyle, yok böyle. Kendini Trabzonspor'dan üstün görenler o formayi seneye de giymeye devam edecekken, ona fener yaftasi yapistirmak tek kelime ile igrenç.

Bu takimin tereddütsüz en kötü günlerinde isigi ile renk katan da odur. Birileri fener yöneticisinin 34 GFB plakali araciyla gezip, sari lacivert mukavelelere imza koyarkenTrabzonspor'da bos mukaveleye imza atan da odur.

Sürekli Hakan Sükür ile kiyaslanip, lanetlenirken, eleme gurubunda attigi gollerle Milli Takimin yükünü çeken de odur.

Böyle bir adama "DEFOL" demek tek kelime ile "INSAFSIZLIKTIR".

Ya fenere giderse..?

Onu o zaman düsünürüz.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X