Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
    Satilabilir falan demeyin, sonra gazetelerde veri olarak kabul ediliyor burda yazilanlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Bunu en iyi sen bilirsin Recebim. Sen dikkatli ol yeter. Nede olsa basinla aranda, pozitif bir elektrik var. Misal, Lucescu olayi... [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yok Abi, ben bu olayla alakali somut görüsümü burda alenen yazmadim.Ama nasil düsündügümü sen çok iyi biliyorsun[img]smileys/smiley2.gif[/img] basin kendisine malzeme olabilecek olan herseyi burdan cimbizla çekiyor, bu yüzden arkadaslari bu konuda uyarmak istedim.Arkadaslar gitmesinden yana tavir koysalarda dile getirmesinler; böyle yapilirsa hem basina, hem Tekke'yi elden çikarmak isteyen yönetime, hemde gitmek isteyen Tekke'ye (bu bir varsayim) koz vermis olunur.Birakalim bu olay seyrinde gidiyor zaten, ne olacaksa olsun, sonuta açiklama yapmak zorunda olacaklar da gerekli açiklamalari yapsinlar.Ama herkeste herseye hazirlikli olsun.

Trabzonspor için en hayirlisi ne olacaksa o olsun.

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

@kutoz

Üstad sanki biseyler biliyor gibi konusuyorsunuz.Bizide aydinlatsaniz bu 'yoksa' yoksa dogrumu?

Valla imza atmadan hiçbirseyin kesin olmadigini ögrendim, bu yasima kadar. Benimkisi önsezi sadece. Birseylerin oldugunu seziyorum ama taraftarin birlik ve beraberligiyle bir düsünceyi bertaraf ettigimizi saniyorum.

Ama Gökdeniz olayi gibi, 2 yil sonra kasadan bir sözlesme yada benzeri bir mutabakat belgesi çikarsa da hiç sasirmayin. Fatih insallah, Avrupa'ya transfer olmazsa Trabzonspor'da oynayacak. Yine önsezime güvenerek söylüyorum, Avrupaya transferi olmazsa Yönetim Kurulu Fatih'e jübileye kadar sözlesme yaptirip, kafasini rahatlatacaktir.

Yorum

• Hayirdir fatihi yine nereye gönderiyo basin..
        Özkan SÜMER

Yorum

• Basin nereye veriyor bilmiyorum ama Fatih, Hüseyin ve Hasan suan Umre'de. Allah kabul etsin diyelim.

Bu arada bu kahpe basin, buradan söyle bir haber çikarsa tam olur herhalde.;

"Suudi Arabistan ?in Al-Ittid takimi ile anlasan Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'un 3 yildizina göz koydu. Suudilerin yapmis oldugu teklifle gözleri kamasan Fatih, Hüseyin ve Hasan, Umre ibadetinden sonra Vahid Halilhodzic ile görüsmeye gidecekler"

Kahpe basin, bunu da yazin. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• Gökdeniz olayi gibi olacagini zannetmiyorum.Ben Fatih'in delikanliligina güveniyorum.Eger imza atmissa çoktan açiklardi.

Tabi burda birde yönetimin tutumu var.Çikip biride adam akilli bir açiklama yapmadi.Hep kulüp menfaati deiyip durdular.

40. yilinda 23 yildir Sampiyonluk görmemis bir takimin herkezce kabullenilen Türkiye liglerin en iyi forvetini rakibine satmanin neresi kulüp menfaati?

Insallah dediginiz gibi olur.Fatih,Avrupa'dasöz sahibi bir takima gitmezse bizde kalir...

Yorum

• İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Gökdeniz olayi gibi olacagini zannetmiyorum.Ben Fatih'in delikanliligina güveniyorum.Eger imza atmissa çoktan açiklardi.

Tabi burda birde yönetimin tutumu var.Çikip biride adam akilli bir açiklama yapmadi.Hep kulüp menfaati deiyip durdular.

40. yilinda 23 yildir Sampiyonluk görmemis bir takimin herkezce kabullenilen Türkiye liglerin en iyi forvetini rakibine satmanin neresi kulüp menfaati?

Insallah dediginiz gibi olur.Fatih,Avrupa'dasöz sahibi bir takima gitmezse bizde kalir...

Yanlis anlasildim sanirim. Fatih'in Trabzon'lulugunu ve Trabzonspor'luluguna bende kefilim. Onun imzaladigini söylemiyorum zaten. Yönetim kademesinde birseylerin olabilme ihtimalini dile getirmek istemistim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Basin nereye veriyor bilmiyorum ama Fatih, Hüseyin ve Hasan suan Umre'de. Allah kabul etsin diyelim.

Bu arada bu kahpe basin, buradan söyle bir haber çikarsa tam olur herhalde.;

"Suudi Arabistan ?in Al-Ittid takimi ile anlasan Vahid Halilhodzic, Trabzonspor'un 3 yildizina göz koydu. Suudilerin yapmis oldugu teklifle gözleri kamasan Fatih, Hüseyin ve Hasan, Umre ibadetinden sonra Vahid Halilhodzic ile görüsmeye gidecekler"

Kahpe basin, bunu da yazin. [img]smileys/smiley4.gif[/img]

yarin ilk isim Hürriyet e bakmak.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• fatih tekke gercek trabzonsporlu olsaydi su an trabzonsporla 5 yillik anlasma yapip mukavelesini uzatmisti

insallah gider,ben onun trabzonspora bir sey vereceginden supheliyim o sadece kendini ve parayi dusunuyor,profesyonelce dusunup kesinlikle satilamsi gerekir,fenere gitmesinde de hicbir sakinca yok egerki gercektende en az 10 milyon euro verirlerse.

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

Gökdeniz olayi gibi olacagini zannetmiyorum.Ben Fatih'in delikanliligina güveniyorum.Eger imza atmissa çoktan açiklardi.

Yanlis anlasildim sanirim. Fatih'in Trabzon'lulugunu ve Trabzonspor'luluguna bende kefilim. Onun imzaladigini söylemiyorum zaten. Yönetim kademesinde birseylerin olabilme ihtimalini dile getirmek istemistim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yok abi anladim ben seni.Benimde derdim yönetim zaten.

Saygilar

Yorum

• Fatih Tekke olayi, bir futbolcunun transferinden öte bir duruma dönüsmüstür. Bu durum klüp çikarlari gibi ikinci sinif takim yöneticisi söylemlerinin de ötesindedir. Fatih Tekke olayi, büyük takim olma yolunda kurumsal kimligingöstergesi, Trabzonspor'un gerçek sahibi olan taraftarin takim üzerindesöz sahibi olma yetkisi, sampiyonluga oynayacak bir takim sözünün ilk adimi, Istanbul'un herseyi satin alip yok eden felsefesine karsi özünden üreten, emek veren, basaran bir kimligin durus biçimi olmustur... Trabzonspor'un gerçek sahibi olan biz taraftarlarin bu durusa sahip çikma, olayi sadece ekonomik veya baska kisisel boyutlara indirgememe gibi sorumluluklarina sahip çikma gibi yükümlülügü vardir. Dolayisiyla yapilmasi gereken bu platform içinde olan herkesin inansa da inanmasa da tek bir söylem içinde olmasi zorunludur: FATIH TEKKE SATILAMAZ... Eger gelecek yil Trabzonspor'da oynamak istemezse bu kendi seçimidir. Ancak Trabzonspor, kimligine, durusuna ragmen ondan edecek oldugu milyon dolarlik zarari hesaplayacak zihniyetlerin olusturdugu bir felsefeye hiçbir zamantemsil etmemistir. Ki bu maddi kayiplari önceki dönemlerde kasasindan yüklü miktarlarda para çikarak yasamis ve ayakta kalmistir. Simdi özetle söylemek gerekirse; kendisini bu takimin sahibi olarak gören ve Trabzonspor degerleriyle bütünlesen ve onlari anlayip benimseyen her Trabzonspor'lu kim varsa, burda ve her yerde tek bir söze sahip olmalidir ve böylece gerektiginde bu takimin gerçek sahiplerinin kimler oldugunu göstrmelidir: FATIH TEKKE SATILAMAZ!!!
                      Always Trabzon!!!

Yorum

İlk olarak tselif tarafından gönderildi

Harika viya ..bunu onlara mail atsak ne iyi olur valla[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Nihat özdemire bugün TEKKE noldu diye sordular ..Oda beklemedeyiz dedi ..rahatsiz [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Nihat Özdemir, yapilan bunca açiklamaya ragmen, neden hala beklemedeyiz diyor. Bunlar anlama özürlü mü acaba. Yoksa...

Sürekli "menfaatlerden" bahseden hala net tavrini orataya koyamayan bir öyle bir böyle diyen sevgili yönetimimizin tavri bu yoksanin cevabi degil mi?

Bizlere satilmayacagi, en azindan Türkiye'de baska bir takima satilmayacagiyönünde açiklamalar yapan, diger taraftan "kulübün menfaatlerineyse satilir" diyerek açik kapi birakan, yani ne öyle ne böyle diyebilen, nabzimi yoklayan sevgili yönetim kurulumuz hala cevap verememis Nihat Özdemir beye...Anlama özürlü olan Nihat Özdemir degil, adam teklif vermis ve dogal olarak cevap bekliyor...cevap verilse cevap bekliyoruz demez zaten...çok mu zorkeskin bi açiklama ile yalanlamak bu transfer olayini..çok mu zor yöentimin bu yönde açiklama yapmasi...bi gün biri, istanbula satmayiz der yarin ayni kisi kulüp menfaatlerineyse fatihi de satabiliriz der...ne yaptiklari belli degil...

Anlama özürlü olan Nihat özdeir degil söyledigim gibi...Fatih'i fenere "satamayacaklarini" anlayamayanlar!

Yorum

• Fatih Tekke ne diyosa yönetim de onu diyo..Ya ikisi de hakkaten kulübün menfaati için gitmesinden yana FB'ye ya da ikisi de FB'yi aklinin ucundan geçirmiyor..

Fatih çiksin,''kardesim FB'de oynamam'' desin,''bu senede oynamam,sözlesmem bitse de oynanam!! ''..bakalim sorun kaliyo mu?
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• demez beklemeyin. diyecek olsaydi zaten derdi. bana git oyna derlerse giderim dedi. isin ilginci fatih avrupa avrupa dedi fenere giderse gene avrupaya geçemeyecek nede olsa fener köprüden karsida degil
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Usaklar, siz siz olun futbolculara fazla güvenmeyin(aramizdaki futbolcu arkadaslari tenzih ederim) ama bu böyle...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ************************************************** *******
                                » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                                <O:P></O:P>
                                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                                » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                                ************************************************** *******
                                Sevgi isimli üye 1 hafta no-post cezasi almistir.

Edited by: tigin

Yorum

Çalışıyor...
                                X