İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=470>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#e6e6e6>'Trabzon tepki göstermez'</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR></T></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top width=470>Nuri Albayrak: "Eger transferde Trabzonspor kulübünün menfaati varsa, Fatih Tekke de istedikten sonra transferi için camiadan tepki gelmez. Hem bazen 'kan degisikligi' gerekir."
23.05.2006
Trabzonspor'un yildiz futbolcusu Fatih Tekke'nin transferinde sona dogru yaklasilirken, hem Milli Takim kampinda bulunan tecrübeli oyuncudan, hem de bordo-mavililerin baskani Nuri Albayrak'tan ilginç açiklamalar geldi. F.Bahçe'nin 7.5 milyon Euro arti Mehmet Yozgatli ve Semih'i teklif ettigi Fatih'in gönderilmesi durumunda taraftarin tepki göstermeyecegini belirten Albayrak sunlari söyledi:
Fatih Tekke: Bekliyorum
"Kulübümüzün menfaati olduktan sonra taraftarlar neden tepki göstersin ki? Zaten Fatih Tekke giderse yerini de dolduracagiz. Hem zaman zaman da kan degisimi gerekiyor. Futbolcumuz da istedikten sonra transfer niye olmasin?" Bu arada Milli Takim Kampi'nda bulunan Fatih de transferi için "Iki kulüp görüsüyorlar ve ben burada onlardan haber bekliyorum" dedi</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
arkadaslar yeterince bu konuda sessiz kalmadikmi ne dersiniz
bence yapmamiz gereken stadin önüne bir pankart acalim
fatihi türkiye liginde bi takima satan trabzona gelib ben bu takimin yöneticisiyim demesin aynisi vaadlerini gerceklestirmeyenlerede gecerlidir
artik yeterince sessiz kaldik isyan etmenin zamani gelmisdir bence
Edited by: selcuk"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Fener çok ciddi tekliflerle geliyor. 6Mil Euro Mahmut,Selcuk,Olcan ve Can. Trabzon 7.5mil euro arti bu futbolculari istiyormus. Milliyet gazetesinde yaziyor. Bence degerlendirilmeli bu fiyat bu topçular. 30 Yasina gelmis ve her seferinde gidicem diye tutturan Fatih Tekkeden ancak bu kadar kar etmis oluruz61>34
Yorum
-
Fatih Tekke, "Avrupa'da ülkemi ve TS'u temsil etmek istiyorum, yurtiçinde bir takima gitmeyi düsünmüyorum" demisti. Simdi fikri degisti mi? Ben, basindan duyduklarimla Fatih'i yargilayamam, kendi agzindan duyarsak degerlendiririz.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=470><T>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#e6e6e6>'Trabzon tepki göstermez'</TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top>
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top width=470>Nuri Albayrak: "Eger transferde Trabzonspor kulübünün menfaati varsa, Fatih Tekke de istedikten sonra transferi için camiadan tepki gelmez. Hem bazen 'kan degisikligi' gerekir."
23.05.2006
Trabzonspor'un yildiz futbolcusu Fatih Tekke'nin transferinde sona dogru yaklasilirken, hem Milli Takim kampinda bulunan tecrübeli oyuncudan, hem de bordo-mavililerin baskani Nuri Albayrak'tan ilginç açiklamalar geldi. F.Bahçe'nin 7.5 milyon Euro arti Mehmet Yozgatli ve Semih'i teklif ettigi Fatih'in gönderilmesi durumunda taraftarin tepki göstermeyecegini belirten Albayrak sunlari söyledi:
Fatih Tekke: Bekliyorum
"Kulübümüzün menfaati olduktan sonra taraftarlar neden tepki göstersin ki? Zaten Fatih Tekke giderse yerini de dolduracagiz. Hem zaman zaman da kan degisimi gerekiyor. Futbolcumuz da istedikten sonra transfer niye olmasin?" Bu arada Milli Takim Kampi'nda bulunan Fatih de transferi için "Iki kulüp görüsüyorlar ve ben burada onlardan haber bekliyorum" dedi</TD></TR></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></TABLE>
arkadaslar yeterince bu konuda sessiz kalmadikmi ne dersiniz
bence yapmamiz gereken stadin önüne bir pankart acalim
fatihi türkiye liginde bi takima satan trabzona gelib ben bu takimin yöneticisiyim demesin aynisi vaadlerini gerceklestirmeyenlerede gecerlidir
artik yeterince sessiz kaldik isyan etmenin zamani gelmisdir bence
bu adamlar bizi neden umursamaz gibi görüyorlar bizi neden dikkate almiyorlar!
adamin dedigine bakyaaa!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
sanki bizim görüslerimiz umurlarinda degil gibi!!
bir gün gelir devran döner,yeter artik biktik bu etiketçilerden..
23 yildir bizi bir sekilde uyuttular,ts üzerinden prim saglamaya çalistilar...
birazcik onurunuz varsa gittiginiz yoldan dönün ha yapamayioz bizim görüslerimiz bu dersenizde adam gibi istifa edin kaybolun gidin[img]smileys/smiley7.gif[/img]"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Yazilanlar dogru ise 7.5 milyon Euro'nun ustune Semih'in de oldugu 2 futbolcu teklifi mukemmel! Bizim yonetim neden Semih'te israrli degil anlamiyorum. Daum'dan yeni kurtulan Semih ve tabii listede bulunan digerleriTrabzon'a gelirler mi, gelirlersekendilerini naza cekerler mi, dikkate alinmasi gereken diger seyler. Sonucta 7.5 milyon Euro'nun ustune kimler gelirse gelsin mukemmel teklif. Fatih deFener'de kilcik mi olacak, ne olacak, dusunsun artik. "Fatih, ille de Fatih" diyen arkadaslar! HedefimizTurkiye'de sampiyonluk, Avrupa'da basari ise Fatih takimin en iyi oyuncusuiken bunugerceklestiremeyecegimiz cok acik degil mi? Basta kendisinin buna inanci yok zaten. Fatih bir an once en iyi teklifi verene gitsin.
Yorum
-
çok gördük gidenleri bu haberleri bi dayanagi falan yokk hepsi hava civa beylerrr fener kim oluyoda bizden kralimizi aliyoo madem aliyo fener bizden çok iyi takim büyük takim kabul edelim olmazzzz biraderr git avrupada oynaa kafanda rahat olsun bizdeee fenerde küçülcegine gözümüzde büyü ve avrupda oynaa adami dellendirmeee medyaa
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
<O:P></O:P>
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
Edited by: Badaloglubordooooooo maviiiiiiiii
Yorum
-
İlk olarak BarisBakirtas tarafından gönderildiFener çok ciddi tekliflerle geliyor. 6Mil Euro Mahmut,Selcuk,Olcan ve Can. Trabzon 7.5mil euro arti bu futbolculari istiyormus. Milliyet gazetesinde yaziyor. Bence degerlendirilmeli bu fiyat bu topçular. 30 Yasina gelmis ve her seferinde gidicem diye tutturan Fatih Tekkeden ancak bu kadar kar etmis oluruz
Tuncay+Olcan+3 Milyon Euro ile bu is tamamdir[img]smileys/smiley5.gif[/img].Yaw ne diyorsunuz arkadaslar bu adamlar trabzon'a (sehirden bahsediyorum) gelir mi bu transfer (yurt içine)zaten olmaz.
Yorum
-
fatih i türkiyede bi takima satani bende satarimm mm valla bosuna demiyolar karadeniz burasi saat 12 sonra aklim duruyo ama ne 12 önce nede 12 sonra fatih dünyalari verselerde türkiyeden bi takima gidemezzİNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON
Yorum
-
Arkadaslar bana göre bu haberler Kaptanimizin fiyati artsin diye hergün ortaya cikiyor. Fatih Tekke cok iyi biliyor nereye gidecegini, sizler gercekten inaniyormusunuz onun Eziklere gidecegini. Yapmayin böyle lütfen. Onun sadece akli fikri Avrupa'da...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">bu gazetelerin asilsiz yalan ve istanbul taraftarli yazilarindan biktim.hani derler yabi deli kuyuya bi tas atarkirk kisi onu çikarmakla ugrasir ya biktim bu haberlerden lütfen bu haberlere itibar etmeyin direk agizdan duyulmus haber degil bunlaradi ist. basininin düzmeceleri..........sadece gülün kiç...izla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]......[img]smileys/smiley36.gif[/img]</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
Yorum