arkadaslar benden demesi fatih gitti gidiyor benim tahminime gore fatih tekkeyi fenerbagceye verdiler ama taraftarin tepkisinden cekindikleri icin aciklamiyolar bakinda gorun dedigim cikacak (insallah cikmaz) bence fatihi sattilar[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]ama sonucta olan fatihe olacak ve fatih tekke trabzonspordaki gunlerini mumla arayacak ama bulamayacak [img]smileys/smiley7.gif[/img]ve fenerde fatihi harciycak her zaman oldugu gibi.trabzonspordan ayrilipda daha iyi olan bi futbolcu ben hatirlamiyorum hep harcanmisdir ve fatihde harcanicak coooookkkkkkk pisman olacak ama is isden gecmis olacak FATIH TEKKE BUNU UNUTMA
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kendi sezilerime dayanarak daha oncede soylemistim. Fatih yurtdisina gitmek istiyor. Fakat yurtdisindan verilen borservis parasi az. Fener daha cok bonservis veriyor. Bunun icin yonetim Fatih'i yurtdisi yerine Fenere vermek istiyor. Arkadaslar cok duygusal davraniyorsunuz. Ayrica olaya bakarken sadece Trabzonspor acisindan bakiyorsunuz. Fatih de bir insan ve onunda sahsi ve ailevi cikarlari var. Bir insanin kendisinin ve ailesinin mutlulugu butun kurumlarin mutlulugundan daha onemlidir kendisi icin. Bunun icin bence Fatih'e bu kadar tepki yerine anlayis gosterilmeli. Eger Fener istemiyorsak, yonetimi bu konuda baski altina alabilir, yurtdisina gitmesine katkida bulunabiliriz.
Yorum
-
kanal 1 de alt yazı gecti biraz önce we fatih in şöyle solediini yazdı: "trabzonda doğdum trabzonluyum trabzonsporluyum ama trabzonspordan ayrılacağım"..."Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU
Yorum
-
http://www.ntvspor.net/pages/652.asp
baslik:Fatih Tekke:Ayrilacagim
Az once anet forumlarina atildi. Kaynak Ntv. Ntv hicte oyle yalan haber yapmaz.
Ts yi Fatih Tekke gibi gormekten vazgecelim artik. Neyse piyasasi oldukca iyi bir bedelle gidecekse gitsin fikrini tasiyorum.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Arkadaslar Fatih gidici o yüzden kendimizi bu sene onsuz kabul edip...Ona göre yorum yapalim...Inanin su anda sizin gibi benim de moralim bozuk bu açiklamadan sonra...Yani ben kendisinden böyle bir açiklama beklemiyordum...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi
http://www.ntvspor.net/pages/652.asp
baslik:Fatih Tekke:Ayrilacagim
Az once anet forumlarina atildi. Kaynak Ntv. Ntv hicte oyle yalan haber yapmaz.
Ts yi Fatih Tekke gibi gormekten vazgecelim artik. Neyse piyasasi oldukca iyi bir bedelle gidecekse gitsin fikrini tasiyorum.
Bunun kadar anlamsiz bir cümle olamaz..Anlamak istemiyorsunuz sanirim burda ki bütün insanlarin tek derdi TRABZONSPOR lu bir futbolcunun eziklere gitmemesidir. Adam istiyomus Avrupa'yi ..Gitsin basimizin üstünde yeri var ...
Ben artik ..kimse TRABZONSPOR ' dan büyük degildir,önde degildir...vs gibi laflari duymaktan biktim yaa...Bu sözleri nasil içimiz kaldirarak buraya yazabiliyoruz..Yani Fatih olmadan önce HAMI 'miz vardi ...O zamanda HAMI ' yi büyük görüyoduk TRABZONSPOR 'umuzdan anlamiyorum yaaa..Bu nasil bir ikilem"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
bende bu aksam haberlerde izledim...kaptanimiz "trabzonda dogdum trabzonsporluyum ama gidersem kesinlikle avrupaya gidecegim" seklinde açiklama yapti...OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
Awrupada bizi temsil etmesinden gurur duyariz. Kaptan eger gidiyorsan sunu bilki; bu takima olan katkilarini unutmadik, unutmayacagiz. Sen nerede olursan ol bizim için her zamankendinde oldugun gibi özel we güzelkalacaksin((Kral kalacaksin))Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak akdin tarafından gönderildiFatih Tekke Trabzonspor için neden bu kadar önemli?Hiç düsündünüz mü?Neden günlerdir bu konu bizi mesgul ediyor?Birbirimize giriyor,yönetime veryansin ediyor,sinir krizi geçirenler bile var,bazen benim bile tansiyonum yükseliyor.Aslinda ortada hiçbir sorun yok,bolca polemik var.Kendine,kendi insanina güvensizlik var.Bir insani onore etmenin ilk sarti ona güvenmektir.Biz taraftar olarak Fatih Tekke'ye güveniyormuyuz?Önce bunun cevabini vermemiz gerekiyor.Eger güveniyorsak,artik susalim.Yok eger güvenmiyorsak yine susalim,çünkü degmez.Bu konu da yönetime güvenmiyorsak zaten davayi bastan kaybetmisiz demektir,geçmis olsun.Sunu hiç unutmamak gerekir bir insani degerlendirirken onun bütün hayatini,yaptiklarini,kisisel iliskilerini dikkate almak gerekir,Fatih Tekke konusunda yönetimimizin bir hatasi yok.Fatih Tekke'nin de yok.Bir yere gittigi de yok,gidecegi deyok.Giderse bunun bedelinin ne oldugunu bilecek kadar TRABZON'ludur.SON SÖZ;FATIH oynamasa bile kulübede oturarak bile bize katki saglar,Fatih Sultan Tekke'nin Trabzonspor konusunda kafaca da,bedence de yorulmaya hakki yoktur.Yönetimin de Fatih 'den gelecek paraya ihtiyaci yoktur,insallah.........!!!!!
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
Yorum