Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Baskani eger açiklama yapiyorsa "net" tavrini ortaya koyacak...Baskanin resmi sitedeki açiklamalrindan, ayni açiklama içinden 3 madde;

- FENERBAHÇE TALIP, HENÜZ CEVAP VERMEDIK

- FATIH TEKKE ILE BIRLIKTE BASARILI OLACAK BIR KADRO OLUSTURMAYA ÇALISIYORUZ

- ALTERNATIFINI ALMADIGIMIZ FUTBOLCUYU SATMAYIZ

-----------------------

Simdi madem Fatih Tekke ile basarili olacak bir kadro olusturmaya çalisiyorsunuz Fenerbahçe'ye neden hala cevap vermiyorsunuz?. Madem yöneticileriniz her gün Türkiye içinde bir takima satmayiz diyor(bknz resmi site arsiv), neden Fenerbahçe'ye hala cevap vermiyorsunuz...

Baskan çikip net bisey diyemiyor, bizleri daha çok geriyor...Bir öyle bir böyle bir öyle bir böyle...Çikin net bisey söyleyin bu insanlara...

Biz de saf saf FOTOMACA bilmem neye mailler göndermeye devam edelim...Sen hala cevap vermemissen fotomac da yazar, forma da giydirir...Yarin imza törenini izleriz kim bilir...

Yorum

• ortada gerçek olan tek bir sey var oda "çeliskiler" baskan bile -FENERBAHÇE TALIP, HENÜZ CEVAP VERMEDIK

- FATIH TEKKE ILE BIRLIKTE BASARILI OLACAK BIR KADRO OLUSTURMAYA ÇALISIYORUZ

diyor.. varmi böyle bir sey ya madem güçlü kador kuracaksin o zaman çik sat-mi-yo-ruz de bitsin!..
      Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Ahmet,talip olduklarini da söylemiyor ki.. Nihat Özdemir "Cevap bekliyoruz diyo,Nuri Albayrakdagözümüzün içine baka baka "Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz."

sen ayan beyan bu yalani söylersen biz hangi dedigin lafa inanalim?? ve "Alternatifini almadigimiz hiçbir sporcuyu da vermeye düsünmüyoruz" lafi da cabasi.. Alternatifini alinca satacaksiniz yani.. Fotomaç dogru yaziyor demek ki,wanchope alininca Fatih satilacak.. Allah akil, fikir versin.. En iyi oyuncusunu göz göre göre Türkiye'nin en emperyal ,en çirkef , mazisi en karanlik, defalarca sampiyonlugumuzu illegal yollarla çalmis kulübüne satmak nasil bir mantiktir anlamiyorum..

Haciosmanoglu baska birsey söylüyor,Zeyyat ve Nuri tutturmuslar bi menfaat.. 1 aydan beri ömrümüzü yediniz Fatih Tekke konusunda.. "SATMIYORUZ!" diyemediniz.. öbür tarafta bu taraftarin 2 eli yakanizda olur,kolay degil 7-8 milyon kisinin destekledigi -bazilarinin bu ugurda canlarini verdigi- bir takimi yönetmek..Büyük vebal ister..
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Berat kardesim tümüyle katiliyorum yalniz bir düzeltme yapayim:

Talip olduklarini da belirtti baskan resmi sitedeki açiklamasinda;

"Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik."

hemen ardindan

"Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz." ,

teklif var cevap vermedik...gazetelerden okuyoruz... bu da ayri bi çeliski...cevap vermediysen bi teklif yapmis sana ki ona cevap vermemissin...sonra da diyosun ki gazeteler nerden uyduruyor, gazetelerden takip ediyoruz...

Edited by: BordoMavim

Yorum

• evet,ben de resmi sitedekiaçiklamanin tümünü mesajimi yazdiktan sonra okudum ve gördüm ama bu ne perhiz bu ne lahana tursusu.. Asagidaki 2 cümleye bakar misiniz;

"Fenerbahçe, oyuncumuza talip olmustur. Biz, öncelikli olarak kendimizi düsünüyoruz. Güçlü bir takim kuracagiz. Su anda kendilerine bir cevap vermedik."

"Su anda Trabzonspor Kulübü'ne rakamsal ve takas anlaminda da bir teklif gelmedi. Gazeteler yaziyor. Nereden yaziyorlarsa, bizim de haberimiz olmuyor. Bu haberleri biz de gazetelerden okuyoruz."

Ne yani? febe "Biz Fatih'i istiyoruz" dedi,siz de ne rakam konustunuz ne baska sey.. rakam konusmadan nasil karar vereceksiniz? neyi düsünüyorsunuz o zaman?

Yorum

• arkadaslar öncelikle su soruyu kendimize soralim: FATIH fenere giderse hangi TRABZON sevdalisi kahrolmayacak daha sezon baslamadan sampiyonluk umutlari bitmeeyecek .büyük kulüp hangi sart olursa olsun futbolcusunu para için satmaz hele hele bizansa satmaz...ben kendi adima konusacak olursam gittigim her maçta yönetimin istifasini isterim protesto ederim ..niye diye bir soru soracak olursaniz ben sokakta FATIH formasi giymis fenerli çocuklar görmek istemiyorum dahada önemlisi yeni nesil TRABZON u tutmuyo diye destek yok diye dert yakiniyoruz ondan sonra en büyük silahini para için en büyük rakibine satiyon..ne diyecez yeni nesle TRABZON un bundan sonraki amaci sampiyon olmak degil sadece ISTANBUL a futbolcu satip para kazanmaktir mi diyecez

BEN HANGI SART OLURSA OLSUN FATIH in birakin fenere avrupa kulüplerine bile satilmasina karsiyim..bize yildiz sözü veren yönetim hala adam akilli , TRABZON geleneklerini yansitan hiç bir açiklama yapmadi

BURADAN SU ÖNERIYI YAPIYORUM: FATIH in satilmamasi için ptotesto gösterileri yapalim bunu KADIKÖY DE yapacak gücümüz bile var FATIH satildiktan sonra oturup aglamanin sizlamanin bir faydasi yok

BIRI LIDERLIK YAPSIN ve SESIMIZI sokaga yansitalim

Yorum

• Sevgili arkadaslarim,kardeslerim,abilerim yaptigimiz sey bence artik bi futbolcyu oynadigi takimdan üstün görmek oldu. Tamam fatih i sevelim ama bu takimdan kimler gitti oda gitse birsey olmaz bence yine tekrarliyorum sözlesme yenilemiyorsa satilsin bende istemem fenere gitmesini ama gidersede ölemeyiz ya demekki o kendine verilen degeri haketmemis. Yanlis anlasilmasin Fatih in yeteneklerini tartismiyorum ama lütfen bir oyuncuyu bu takimdan para kazanan bir insani bu takimdan üstün tutmayalim giderse gitsin o gider yeni fatihler gelir bu takim özkaynklari oldukca fatihsiz kalmaz.
                .

Yorum

• Trabzonsoruma yildiz vaatleriyle,zengin baskan sifatiyla gelip bu güne kadar hiç bir adim atmayan sayin Albayrak bakalim bundan sonra neler yapacak.Yoksa birileri adina Trabzonsporumu bitirmeye mi çalisacak.Belki çok uçuk bir komplo teorisi bu ama.Insanin aklina gelmiyor degil.Sayin Albayrak; kaybedecek birseyleri kalmayan insanlar her türlü bedeli ödemeye hazirdir, ya siz giristiginiz bu iste bedel ödemeye hazir misiniz?
                  Yer gök karismis birbirine, her yer bordo mavi!...

Yorum

• milliyet gazetesi bile "trabzonun son karari; fenere satilmayacak.karar alindi" diyor, halâ bazi arkadaslar, cimbizla sözleri ayiklayarak, yorumlayarak bazi sonuçlara variyorlar..üzüntüm, ilk basta kendilerini üzüyorlar..yazik..

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

milliyet gazetesi bile "trabzonun son karari; fenere satilmayacak.karar alindi" diyor, halâ bazi arkadaslar, cimbizla sözleri ayiklayarak, yorumlayarak bazi sonuçlara variyorlar..üzüntüm, ilk basta kendilerini üzüyorlar..yazik..

Insallah siz hakli çikarsiniz..

Yorum

• 8 mio euro lafidir dolasiyor çok gülüyorum.... 8 mio euro ya luca toni , messi , fernando torres vs mi alabilecegiz? hadi diyelim aldik, uyum gösterecek mi? fb .......... mi bunlari alacagina fatih'i istiyor?

1.8 mio euro'ya sadece vasat bir forvet alabilrisin ve uyum gösterecegininde garantisi olmaz.örnek: atletico madrid 17 yasinda bir arjantinlî'ye 25 mio euro verip aldi bu sene....

2.fener 8 mio euro'ya daha iyisini alabilse zaten gidip alir

3. bizi çökertecek ve rakibi güçlendirecek bu operasyondan ne gibi bir menfaatimiz olacagini kusura bakmayin ama ben anlamiyorum.

There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

milliyet gazetesi bile "trabzonun son karari; fenere satilmayacak.karar alindi" diyor, halâ bazi arkadaslar, cimbizla sözleri ayiklayarak, yorumlayarak bazi sonuçlara variyorlar..üzüntüm, ilk basta kendilerini üzüyorlar..yazik..

Ne güzel yazmissinda aga bu yazilari bazi edeqsiz yayin kuruluslari sezon biter bitmez yazmaya basladi simdi bu sadece bizim dememizle olmuyor yönetimde çikip kardesim "artik yazdiginiz yazilardan dolayi yalan haberden dolayi sizinle ilgili tazminat davalari açilacaktir hiçbir sekilde bizim agzimizdan çikmamis kelimeleri bizim beyanatlarimizdir gibi yazmayiniz" diye bildireceksin bak ondan sonra yaziyorlarmi ama öyle kösede oturup basina bunlari belkide kendin yazdirip taraftarin bu konuda nabzini yokluyorsan bu olmaz iste hatirlayalim gökdenizde gitmiyordu ama sonra sözlesme çikti ortaya degilmi demekki bunlara biz degil yönetim çanak tutuyor.
                          .

Yorum

• Sayin Albayrak'a;

Trabzonspor kulübünü yönetirken bir tacir mantigi ile (tacir yönünüz çok kuvvetli, bunu hepimiz biliyoruz) hareket ediyorsaniz bile, sizden ricamiz lütfen basiretli bir tüccarindavranmasi gerektigi gibi davraniniz, siz ki basiretli davaranamayacaksaniz o zaman o koltukta Trabzonspor Baskani olarak oturmaniz maalesef ki sik olmayacaktir.

Bu basiretli davranmadavranisinikulübü ilk devraldiniz zamandan önümüzdeki ilkseçime ya da olasi olagan genel kurula kadar bu sekilde yapiniz.Daha da spesifiklestirirsek Tekke olayinda lütfen dürüst olunuz, bu kulübe gönül vermis milyonlarca taraftara aleni olunuz, kiTrabzonspor ekonomik anlamda da borsaya açilmis bir sirkettir.Bu tür tutarsiz ve iki tarafli (bazen ikiden fazla) açiklamalarla, kulübe, sevenlerine ve semayedarlarina karsi hiçbir zaman iyi gözle görülmeyeceksiniz ve bu yaptiginiz etik olmayan davranislarTrabzonspor'umuza olumsuz olarak dönecektir.

Saygilar...

Yorum

• son dakika;

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=490>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD id=C&#111;ntent>"Adam malini satmayinca rakamlari konusmadik". Bu sözler Fenerbahçe 2. Baskani Nihat Özdemir'e ait.

Haber 7.Com'a özel açiklamalarda bulunan Asbaskan Nihat Özdemir Fatih Tekke için transfer girisimlerine sezon sonunda basladiklarini kaydetti. Fatih Tekke talebimizi Trabzonspor yönetimine ilettiklerini söyleyen Özdemir, Trabzonspor'un Fatih Tekke'yi satmaya yanasmamasi üzerine rakamlari konusmadiklarini söyledi.

ÖzdemirTrabzon'a yaptigi teklifden sonra: "Ne UERO, Ne YTL ne de takas gibi hiçbir teklifde bulunmadik. Adam malini satmaya yanasmiyor. Biz de rakamsal teklif yapmadik" seklinde konustu...

Haber 7- Nusret Odabas
                              </TD></TR>
                              <TR>
                              <TD =stdSmall>

Bu haber 55 defa okunmustur.

-----------------------------------------

nihat özdemir bile satmaya yanasmadiklarini söylüyor.yani "durun bi bakalim, inceleyelim veya sudur budur denmemis"..çok titiz arkadaslarin dikkatine..
                              </TD></TR></T></TABLE>
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Albayrak'in "Fatih'i kesinlikle satmiyoruz" diyememesinin ardinda Ergun Ata'nin bugünkü yazsinda belirttigi gibi Aziz Yildirim'in dönüs söleninin çerezi olma ihtimali oldugunu düsünmeye basladim.

Böyle bir sey varsa Nuri Albayrak sokakta gezemez.

Bir de ikinci defa baskan Albayrak,Fb'nin Fatih'i istesinin "gurur verici" olaraki nitelendiriyor.Bence ayni hatayi yapmasinin ardindan anlasilan sudur.Baskan öncelikle Trabzonspor'un büyüklügünden bihaber,ikincisi böyle bir açiklamaya daha önce verilen tepkilerden de bihaber!Demekki bu adamin dünya ile iliskisi yok.Sadece internetspor'da yazan Sedat Tunali'nin yazilarini okusa biraz olsun kendisine gelmeli.
                                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Çalışıyor...
                                X