Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence gidecekse Avrupa'ya gitmeli,artik kalmasini kesinlikle istemiyorum.
    TRABZONSPOR'U SEVİYORSAN,KÜFÜR ETME,SEYİRCİSİZ OYNAMAYA MAHKUM ETME TEPKİ GÖSTERECEĞİMİZ KİŞİLERİN YERLERİ BELLİ AMA SAHA YERİ DEĞİL

Yorum

• Fatih bence gitmeli tabi ki avrupadan bi takima ve degeri en az 8-10 milyon euro olmali ancak o paraya fatih kalitesinde bi genç bi forvet alabiliriz mesela honorato nilmar

Yorum

• Yurt disindan hic bir külüp 7 veya 8 miljon euro vermez cünkü yabanci sorunu yok onlar icin.

Ama burda yazilanlari okudukca anliyorumki kimse Trabzonsporun cikarini degilde. Rakip takima gitmesin derdine düsmüs.

0 zaman kaptanimizi 4 veya 5 miljona verelim yurtdisina külübümüzde 3 veya 4 miljon zarar etsin.

Gecen sene gökdenizi vermedik ne oldu?Koca bir sezon Gökdenizden yararlanamadik.Peki bundan kim zarar gördü?

Kendi para kaynakimizi kendimiz yaratamadigimiz müddetce kim parayi cok verirse satilmasindan yanayim.

Alirsin her sene kombineni,Formani vede stada gelirsin külüpün geliri artarirsin paran olur o zaman biz istedigimiz futbolcuyu söke söke aliriz hangi takim olursa olsun.
        Karadeniz gözumde tutuyorsun

Yorum

• bende arkadaslaraa demistim fatih febe ye giderse en adiyim die ama artik korkmaya basladim çok mu iddali konustum die

Yorum

• Olum helal olsunlan size ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

hemen inaniyonuz.....Fatih FEBE ye gitti ooooooooooooo!!!!!!!!!

Fatih Trabzona ve türkiyeye fazla ....Avrupaya gitmeli...Adam mutsuz abi burada ..Yarin kimin arabasina saldiracagi belli degil. Adamin kafasi rahat degil yani...

GITSIN AVRUPAYA , O KAZANSIN BIZ ÇOSALIM, BIZ KAZANALIM...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Firtina öncesi sessizlik...
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                Firtina öncesi sessizlik...

Bilmedigimiz birseylermi var acaba?

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
                  yavvvvvvvvv fatih gitmez fb yeeeeeeeeeee

yine tekrarliyoruym eger fatih fb ye giderse bende meydan parkinda mini etelen dolasacam

Gökdeniz'in sözlesmesi bittiginde, bende senin gibi aynisini söylemistim. Ve tabi o an hakli çikmistim. Çok ilginç aslinda hakli çiktigim an, etek giymeyi haketmisim megersem. Çünkü Gökdeniz sözlesme yapmis, aylar sonra bu sözlesme Aziz Yildirim'in kasasindan çikip basina yansimisti.

Anlayacagin agzim yandi ve artik hiçbir futbolcuya güvenmiyorum. Sahsi fikrimse, sen etegi simdiden hazirla bence. Ati alanin üsküdari geçtigini, birilerininse taraftarin nabzini yoklamaya devam ettigini düsünüyorm.

Yorum

• İlk olarak YavruKurt tarafından gönderildi

Yurt disindan hic bir külüp 7 veya 8 miljon euro vermez cünkü yabanci sorunu yok onlar icin.

Ama burda yazilanlari okudukca anliyorumki kimse Trabzonsporun cikarini degilde. Rakip takima gitmesin derdine düsmüs.

0 zaman kaptanimizi 4 veya 5 miljona verelim yurtdisina külübümüzde 3 veya 4 miljon zarar etsin.

Gecen sene gökdenizi vermedik ne oldu?Koca bir sezon Gökdenizden yararlanamadik.Peki bundan kim zarar gördü?

Kendi para kaynakimizi kendimiz yaratamadigimiz müddetce kim parayi cok verirse satilmasindan yanayim.

Alirsin her sene kombineni,Formani vede stada gelirsin külüpün geliri artarirsin paran olur o zaman biz istedigimiz futbolcuyu söke söke aliriz hangi takim olursa olsun.

arkadasim ne demek kim daha fazla verirse ona satmamiz gerek olurmu öyle dava ezikbahçe dünyayi verse fatihi onlara vermemiz lazim...zarar edelim isterse ben ve burdaki çogu arkadas fatihi ezikbahçe formasiyla görmeye dayanamaz...ayrica en iyi silahimizi eziklere bizi vurmalari içinmi vercegiz...fatih kesinlikle türkiyede birtakima özellikle eziklere satilmamali avrupaya çok istiyorsa gidebilir ama eziklere asla....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Hala olayin maddi yönünü anlamamisin veya anlamak istemiyorsun arkadas.Birkac miljon zarar olsun ama yurtdisina gitsin demek kolay.O zaman hic satmiyalim diyecegim ama bence kaptan gitmek istiyor yoksa simdiye kadar cikar aciklama yapardi.

Bizde o kadar rakip takimlara karsi nefret vede kin büyümüski aslinda zarari kendimize veriyoruz hala bunun farkina varamiyoruz.

Biz niye istanbul takimlarinin futbolcusunu talip olamiyoruz cünkü maddi yönden onlar kadar iyi degiliz.Iste ne zaman gúclü olursak o zaman size hak veririm
                      Karadeniz gözumde tutuyorsun

Yorum

• İlk olarak Akin_61 tarafından gönderildi
                        ben ve burdaki çogu arkadas fatihi ezikbahçe formasiyla görmeye dayanamaz...

iste olayin burasi önemli, hiçbirimiz buna dayanamayiz ama acaba tekke kendini o formada görmeye dayanabilir mi, midesi kaldirir mi? cevabi evet olursa ben fatih diye birini ne tanidim ne bildim, benim tanidigim kaptan dünyalar bir araya gelse fenere gitmez, yönetimlerin anlasmasi felan hikaye...
                        bir lafa bakarım laf mı diye,
                        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• kardes gitmek isteyen adama dur diyessin adam gitmek istiyor...ezikbaçe 8 milyon euro veriyor avrupadan bir takim 4-5 milyon euro verir(bence dahada fazla verir)...bu sartlarda avrupaya gitsin çok daha iyidir...ayrica para herseyin anahtari degildir...eziklerin bizi kaç kere sampiyonluktan ettiklerini,yaptiklari çirkefliklerisöylemem gerek yok..hal bu iken sirf para için kaptanimiza,bir trabzonevladina ezik formasi giydirtemeyiz....ellerine bu gücü veremeyiz..zaten biz onu olir bunu satariz mavralarini atarak dolasiyorlar kaptani da onlara satarsak daha suzmazlar,bizide daha konusturmazlar....bence bu para mevzusu degil haysiyet mevzusudur....eziklerden gelecek para yerin dibine girsin.....

Yorum

• iste dedigim de bu zaten, senin ve bizim bu düsüncelerimizi fatih de paylasiyor mu acaba? yoksa biz bos yere mi kendimizi onun için parçaliyoruz?
                            bir lafa bakarım laf mı diye,
                            bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• usta az önce senin de dedigin gibi bizimle bu duygulari paylasmiyorsa daha tanimam onu....benim fatihle ilgi filimim burda kopar,bundan sonra adini azima almam....çünkü eziklere giden ezik olur..ama bence fatih bize bu yanlisi yapmaz avrupaya gidebilir ama eziklere asla gitmez...

Yorum

• <table align="left" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr><td align="left" valign="top"></td>
                                <td colspan="2" valign="top"></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                <td colspan="3" align="left" height="8" valign="top"></td>
                                </tr>
                                </t></table> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><t><tr><td></td></tr>
                                <tr><td valign="top">Fatih&amp;Hamit imza attı</span></td></tr>
                                </t></table>

</span>

Milli futbolcu,
                                İstanbul'da son noktayı koydu. F.Bahçeli bir yöneticinin evinde imzayı
                                attığı belirtilen Fatih Tekke, Trabzonspor'a da para kazandırmış oldu
                                </span>

<div align="center">***</div>
                                Fatih imza attı

</span>Uzunpazarlıklar meyvesini verdi ve F.Bahçe ile Trabzonspor anlaştı. Fatih Tekke'nin önceki akşam F.Bahçeli bir yöneticinin evinde imzayı attığı öğrenildi. Trabzonspor'un Umut Bulut ile anlaşması, Kosta Rika'nın golcüsü Wanchope ile anlaşması F.Bahçe'nin işini kolaylaştırdı. Yıldırım operasyonla
                                <table align="right" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="300">
                                <t><tr>
                                <td>
                                < ="" ="text/">
                                <!--
                                if (!.sbnr_used) .sbnr_used = ',';
                                .write ("<" + " ='' ='text/' src='");
                                .write ("http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?");
                                .write ("bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3");
                                .write ("&amp;exclude=" + .sbnr_used);
                                if (.referer)
                                .write ("&amp;referer=" + escape(.referer));
                                .write ("'><" + "/>");
                                //-->
                                < ="" ="text/" src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&amp;excl ude=,"><no></no>

</td>
                                </tr>
                                </t></table>
                                imza atıldı.

TÜMER KADAR ALACAK
                                Trabzonspor
                                yönetimi,
                                "Gelecek sezon zaten serbest kalacak ve bedelsiz gidecek. Şimdi
                                satalım, para kazanalım" diyerek yıldız oyuncunun gidişine izin verdi. F.Bahçe'nin Trabzonspor'a 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncu yıllık 1.5 milyon euro alacak.

YILDIRIM'A MÜJDE
                                Yönetim
                                bu transferi özellikle Yıldırım'ın Ankara'da hastanede olduğu anda bitirdi. Yıldırım'ın basın tarafından adım adım izlendiğini bilen yöneticiler imzadan sonra, "Başkanım iş bitti" diye müjdeyi de verdiler. Tepkilerden çekinen Trabzonspor yönetiminin açıklamayı birkaç gün geciktirebileceği öğrenildi.
                                </span>

Cenk ATILGAN</span>

Yeter yaaaaaaaaa...Nerde basin aciklamasi?

Niye gecikti?

YETER ARTIK!!!!

Fatih, bu konuya aciklik getir.

Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

Çalışıyor...
                                X