istanbula hiç bir zaman satilmamali o zaman avrupaya satalim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bayern iki nedenden almayi düsünmüsdü fatihi 1 türk seyircileri stada cekmek icin 2 ve önemli olan neden podolskiyi alamassalar ama aldilar ve artik forvet lazim degil onlara ve türk seyirciler icinde emre yi almaya calisiyorlar
ben everton a fatihi almada en cok sansi veriyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
yönetim suan fatihi elden çikartamaz istesede çikartamaz kendileride biliolar bi transfer yapamadilar ve taraftarin tepkiside belli öle bise oldugu taktirde istifaya davet edileceklerini ve ömürlerinin fazla olmaycaginida bilirler
belki ricardinho marcelinho yu alirsalar yurt disina gönderirler
ismi büyük birisini alirsak fatihin gitmesini bekleyebiliriz bence
Yorum
-
İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildiİlk olarak TSunami tarafından gönderildi
TRABZON FATIH IÇIN KARARINI VERDI!..
Sezon sonuyla birlikte transfer gündeminde bir numara olan Fatih Tekke konusunda Trabzonspor Yönetimi son kararini duyurdu. Yildiz futbolcunun Fenerbahçe"nin gündeminde olmasi nedeniyle taraftarlarindan büyük tepki alan Bordo-Mavililer, transfer dedikodularina açiklik getirdi:
Fatih Tekke satilik degil... Trabzonspor Yönetimi, golcü oyuncu konusunda sadece Fenerbahçe degil, Avrupa"dan gelen tekliflere de kapali oldugunu açiklayarak, söylentilere son verilmesini istedi.
Yeni sözlesme plani
Basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, yeni sezonda büyük hedeflerinin oldugunu açikladi. Kafkas, ?Bu hedeflere Fatih Tekke gibi yildizlara sahip olursak yürüyebiliriz. Oyuncumuza gelen teklifler gurur verici ancak kendisiyle yollarimizi ayirmayi düsünmüyoruz? dedi. Yildiz oyuncuyla önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulmasi ve sözlesmenin uzatilmasi bekleniyor. Bu arada yeni teknik direktör Lazaroni"nin de golcü futbolcunun satilmamasi konusunda yönetime rapor verdigi ögrenildi.
Madem öyle iste böyle:
müthis olmus tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]KAHROLSUN LİG TV !!!
Yorum
-
resimler gerçekten çok sik olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]. ellerinize saglik.
gelelim fatih gitmeli mi konusuna. bence trabzonspor fatihe biran önce yeni sözlesme imzalatmali. eger imzalamiyorsa da hemen elinden çikarmali. çünkü fatih çok iyi bir oyuncu tamam kabul ama unutmayin hepimiz trabzonspor taraftariyiz fatih tekke taraftari degil. önce klübün menfaatleri gelir. çok sükür altyapimiz çok iyi. her 2-3 yilda bir a takima çok kaliteli gençler de çikiyor. fatihin yeri elbet dolar ama trabzonsporun yeri dolmaz. bir yilda bizde oynayacak diye seneye elimizden bedava uçarsa (avrupaya ya da herhangi bir takima) o zaman trabzonsporumuzun maddi olarak ne kadar zarara girecegini tahmin edebiliyor musunuz?
son olarakda artik trabzonsporumuzda futbolcuya dayali sistemin bitmesini, futbolcularin sadece sahaya çikip futbol oynamalarini ve 1 sezon takim iyi gittiginde de iyilestirme diye ortaliga düsmemelerini istiyorum.
Yorum
-
benim fatih tekke'nin transferi konusunda süphelerim var.. kesinle fb'ye gitmedigini ve gitmeyecegini düsünmemle beraber, iç sesim bana fatih artik fener'de diyor.. böyle düsünmem de fatih'in/yönetimin yuvarlak konusmalari ve fb nin sogukkanliligi ve suskunlugu var..bi dolap dönüyor ama durun bakalim.ayrica su yorumu buldum daha biraz önce.
sungerbop (09/06/2006 14:13)
arkadaslar benim trabzonlu oldugumu herkes bilir fatih olayi bitmistir 10 milyon euro +semih ve yozgatli alinmistir bence ii bir alis veris olmustur. yakida açiklanacaktir bir alternatif daha var
seneye bedava vermektense satmak en akillicasi yada sözlesmesini uzatirsin ama sezona sözlesme uzatmadan baslanmaz onun için verilen para ii ya uzatin sözlesmeyi ya satin
http://spor.tnn.net/haber_detay.asp?...26&cat=SPO
ayrica bu da var(bunu antu dan aldim)
<DIV>Trabzonspor Kostarika milli takiminin forveti Wanchope ile anlasma saglamis ve Trabzon kanadindan alinan duyuma göre kendisine 9 numarali forma haziranmaya baslamis
Fatih Tekke nin FORMA NUMARASI 9 .. bu nedek oluyor ..
düsünün artik ..</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>******************</DIV>
<DIV>bir de neden resmi sitemizde konularin altindaki yorum yapin butonunu kaldirdilar.son bir haftadir bu böyle.. bi seye hazilik mi yapiyor? </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>evet paranoyak oldum, kabul ediyorum[img]smileys/smiley9.gif[/img]</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>bence artik medyayi email bombardimanina tutmayi birakip yönetime yüklenelim..sonuçta fatih'i fener'e de, sekerspor'a da satacak olan sabah medya grubu degil, trabzonspor yönetim kuruludur.</DIV>
<DIV></DIV>
eski nick "1461@61"
Yorum
-
ts_fan
Sadece bir soru soracagim ve bu soruya her Trabzonspor'lunun akli selim bir sekilde düsünüp cevap vermesini istiyorum;
Sayet Trabzonspor yerini doldurmak kaydiyla Fatih Tekke'yi 10 milyon Avro+bir oyuncu (Bu oyuncu orta saha oyuncusu ve en azindan bizdeki yerli orta saha oyuncularinin çogundan daha iyi) karsiligi verilirse, buna ek olarak yildiz oyuncu olarakta Marcelinho+Ricardinho'dan en az biri ile anlasilirsa bu durumda nasil birfayda-verim-karlilik üçgeni olacaktir???
Herkes görüslerini kirmadan, dökmeden yazsin.Degerlendirme yapilirken sadece bu ani düsünmeyelim; Tekke'nin bu yil sonu sözlesmesinin bittigi, yine kendisine bizde verilen paranin 2 katindan fazla parateklif edildigi, sinirlerine hakim olamayacak bir Tekke'nin gidecegi kulübe gönülden bagli olmamasi hasebiyle çokta faydali olamayacagi, böyle bir anlasma sonrasi ekonomik anlamda aldiklarimizin azimsanamayacak kadar fazlaoldugu unutulmasin...
Not:Bu bir senaryodur!!!
Yorum
-
İlk olarak 1461@61 tarafından gönderildi
sungerbop (09/06/2006 14:13)
arkadaslar benim trabzonlu oldugumu herkes bilir fatih olayi bitmistir 10 milyon euro +semih ve yozgatli alinmistir bence ii bir alis veris olmustur. yakida açiklanacaktir bir alternatif daha var
seneye bedava vermektense satmak en akillicasi yada sözlesmesini uzatirsin ama sezona sözlesme uzatmadan baslanmaz onun için verilen para ii ya uzatin sözlesmeyi ya satin
http://spor.tnn.net/haber_detay.asp?...26&cat=SPO
ayrica bu da var(bunu antu dan aldim)
<DIV>Trabzonspor Kostarika milli takiminin forveti Wanchope ile anlasma saglamis ve Trabzon kanadindan alinan duyuma göre kendisine 9 numarali forma haziranmaya baslamis
Fatih Tekke nin FORMA NUMARASI 9 .. bu nedek oluyor ..
düsünün artik ..</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>******************</DIV>
<DIV>bir de neden resmi sitemizde konularin altindaki yorum yapin butonunu kaldirdilar.son bir haftadir bu böyle.. bi seye hazilik mi yapiyor? </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
<DIV></DIV>
Acikcasi boyle bir anlasma yapilmissa ben bu transfere ezikbahce bile cok karsi cikamam. Cunku o 10 milyon euro ile ricardinho + marcelinho alinir, bedavaya Semih ve Mehmet Yozgatli gibi iki oyuncu alinir. Simdi sormak isterim. Fatih Tekke'nin kalmasi ve 2. olmakmi, yoksa bu transfer yapilip sampiyon olmak mi? Savaslari generaller degil, askerler kazanir. Unutmayalim Fatih Sultan Tekke bir general...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
Yorum