Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eger 11 Milyon Dolar gibi bir para varsa isin içinde FENER e gitmesi FATIH i gözümüzde küçültmez..!

Onu 11 milyon dolar için SATANLARI küçültür..

Fatih TÜMER degildir..!

Yorum

• Biraz önce baskanin NTV'deki açiklamarini izledim bir türlü net bir sey söylemedi lafi sürekli dolandirdi durdu.
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Fuat Gugulluoglu (Nuri Albyrak'in danismani): Kesinlikle anlasma yok, bu konuda taraftar olarak müsterih olun, Fatih Tekke Fenerebahçe'ye gitmeyecek.Bu konuda da geciken açiklama resmi sitede yapilacaktir (saat_13:45)

bizim baz almamiz gereken kisimda budur adam baskanin danismani fb ye gitmeyecek diyosa kendimizi üzmeye gerek yok artikk kapansin artik

Yorum

• 10 trilyon söz konusu ise satilsin...

Fatihle rgelip geçer takilip kalmayin...
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• NTV Spor Bülteninde sorulari telefonla yanitlayan Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak'in açiklamalarini sizler için derledik:

?Fatih Tekke Trabzonspor?un kaptanidir ve sözlesmesi sürmektedir, Trabzon taraftarinin gönlünde taht kurmustur.. bizim arzumuz yola Fatih ile devam etmektir.. Trabzonspor yine önümüzdeki yil sampiyonluga oynayacak bir kadroyla yola devam edecektir.. Fatih konusunda bize teklifler iletildi.. Fenerbahçe ve Besiktas Fatih?i istediklerini bize ilettiler..

Basinda haberler var.. Sayin Aziz Yildirim ile bir araya geldigimiz söylendi.. Bunlar tamamen asilsizdir. Dogru olan kulüplerin önce bizimle anlasmasidir.. Bizimle anlasmadan futbolculara teklif götürüp kafalarini karistirmasinlar.. Biz önce hocamizi belirleyecegiz, sonra hep beraber oturup karar verecegiz..

Ben Fatih?in Fenerbahçe ile anlastigina inanmiyorum..

Trabzon ufak bir kent.. Buradan çikan oyuncularin Avrupa?da kendilerini göstermesi bize gurur verir.. Biz su anda Avrupa?da oynayan Türk futbolcularini gururla izliyoruz, bizden giden bir oyuncuyu izlemek de bize gurur verir.. Ama bizim derdimiz kulübe para kazandirmak degil.. Trabzonspor kulübünün paraya ihtiyaci yoktur.. Biz para için oyuncu satmayiz..

Fatih Trabzon?da ekol oldu.. Ben bu oyuncularin Trabzon?da emekli olmalarini, emekli olduktan sonra da burada hizmet etmelerini isteriz.. Bizim birinci hedefimiz kadromuzu daha da güçlendirmek ve Fatih?le yola devam etmektir..

Teknik Direktörümüz de birkaç içinde kesinlesecek insallah..

Biz Besiktas ile görüsmeden kesinlikle Ibrahim Akin?a teklif götürmedik,. Götürmeyiz de.. Etik olan budur.. Kulüp bize okey verirse ondan sonra oyuncuyla konusuyoruz.. Ama Besiktas?tan böyle bir okey gelmedigi için su anda Ibrahim Akin ile ilgilenmiyoruz..? (ajansspor)

Yorum

• Fatih'ler gelip geçsin bu takimdan, 61'ler devam eylesin, kalmadi kimlik mimlik.Bu kadar da olmaz be kardesim[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Fatih'le Tümeri karsilastirmaya kalkmak gibi bir gaflete düsmezsiniz herhalde...

Yorum

• arkadaslar sitede birbirimizi kirmaya gerek yok t ben simdi internette dolanmaya basladim ve KRAL a her tarafta fener formasi giydirilmis ve bu beni kahrediyor, daha dogrusu TRABZONSPOR umuza gönüls vermis herkesi rahatsiz ediyor FATIH in TRABZON lulugundan bir süphem yok ama bu yönetimin TRABZONLULUGUNDAN çok kesin derecede süpheleniyorum

1)bu yönetim parali yönetim oldugu için iki rakibinden fazla oy almadi mi

2)Bu yönetim iki tane yildiz sözü vermedimi

3)bu yönetim TRABZONLUNUN futboldan gülmeyen yüzünü güldürme sözü vermedimi

bu vaadleri yazmaya kalksak her birimiz sabaha kadar yazariz

Eger ALBAYRAK gerçek bir TRABZ0NSPOR luysa çiksin ve desinki TRABZON para için futbolcu satmaz ama bu lafi diyemez çünkü basbakan kizar SUNU IYI BIL ALBAYRAK FATIH i satarsan(bizansa) DÜNYAYI BASINA YIKARIZ.....sakin unutma albayrak sakin.....bizi rezil etme, bizim basimizi öne egdirme.....

Yorum

• fatih fb ye fln gidemezzzz tümer bjk ye yapti ama fatih aynisini bize yapamaz çünkü biz bjk degiliz

Yorum

• Iyi de arkadaslar Fatih ilk önce Avrupa' ya gidip ordan fenere geçerse ne olur, bu olasiligi da düsünmek lazim..

Yorum

• SÖZ FATIH TEKKE'DE!..<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />

Son günlerde Fenerbahçe?yle adi sikça anilan Fatih Tekke, ilk agizdan söylentilere cevap verdi. Trabzonspor?un kaptani Tekke, yalnizca Lig TV muhabirine açiklamalarda bulundu. Yildiz golcünün, açiklamalari söyle:

??Ben her gün tartisilmaktan asiri derecede sikildim. Sunu söylüyorum ben Trabzonspor?un kaptaniyim ve bir yil daha sözlesmem var. Avrupa?ya gitmek istedigimi söyledim. Bu çok önemli. Nedenine kimse bakmiyor. Ben gidersem arkadan gelecek genç arkadaslarin, hedefi yüksek tutmalarini saglayacagim. Türk futbolunu Trabzonsporlu oyuncu olarak Avrupa?da temsil etmek çok önemli olacak benim için.

Yapilacak her hareket benim tarafimdan Trabzonspor?un menfaati dogrultusunda olacak. Kimse benim Trabzonlulugumu tartismasin. Ben Trabzonsporlu'yum öyle dogdum, öyle ölecegim. Ama profesyonel olarak da düsüncelerim bu. Buna da lütfen saygi duyulsun. Ben Trabzonspor?dan ayrildigimda kesinlikle kulübün menfaatleri dogrultusunda olacak.

Ben kimseyle görüsmedim. Yurt içinden ve disindan teklifler oldugunu menajerler araciligiyla ögrendim. Ama ben görüsmedim. Bunlar benim canimi sikiyor.

Kimseyle imza falan atmadim. Zaten Trabzonspor?un sözlesmeli futbolcusuyum. Böyle bir sey yapmam imkânsiz. Bu Real Madrid bile olsa imkânsiz. Allah korusun kendimi yalanlamis olurum. Her seyden öte bu profesyonellige aykiri.

Ben Hamburg?dan dün gece geldim. Ama kimseyle görüsmedim. Menajerlerim araciligiyla ögrendim Fenerbahçe?den teklif oldugunu ama asla kimseyle görüsmedim, konusmadim.

Ama herkes bilsin ki ben Trabzonspor?un menfaatlerini her zaman, her seyden üstün tuttum. Ne karar verirsem vereyim bu yine sadece Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda olacaktir. Misyonu hedefi Avrupa olan bir oyuncuyum. 28-29 yasina gelen bir futbolcunun bu saatten sonra yapabilecegi en iyi sey Trabzonspor?a para kazandirmaktir. Bu bir bakima Trabzonspor? karsi olan borcumu yerine getirmek olur.

Bence Avrupa transferi geçen sene olmaliydi. Ama olmadi. Sözlesmesi olan birinin bir kulübe gitme hakki yok bir kulüple görüsmeye de hakki yok.

Bana Fenerbahçe?ye git derlerse oturur konusuruz. Baskanimizla her seyi masaya yatiririz. Trabzonspor?un menfaatleri dogrultusunda olursa, sartlar da uygun olursa gidebilirim. Ben isin maddi yönüne hiçbir zaman bakmadim bakmiyorum da. Ama öncelikli hedefim Avrupa.??

Bu arada milli oyuncunun menajeri Ceylan Çaliskan Lig TV?ye yaptigi açiklamada Fatih?in Trabzonspor?un sözlesmeli oyuncusu oldugunu, bu yüzden kulübün anlasmaya varmadan oyuncunun hiçbir takimla görüsme yapamayacagini, FIFA kurallarina göre yasak oldugunu söyledi. Fenerbahçe yönetiminin Fatih Tekke?yi istediklerini açiklamasinin ardindan iki kulübün görüstügünü, anlasmalari halinde oyuncu ile görüsmeler baslanacagini sözlerine ekledi.

(Kyn: Tikla)

Yorum

• Ya bu adam bizde yillik 2 trilyon=1.5 milyo euro almiyor mu? Aliyor...

Öyleyse neden yine 1.5 milyon euro'ya fenere gitsin ki? Biraz mantik lütfen...
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• fatih suan Trabzonsporda bir idol onu örnek alan çocuklar var Trabzonsporlu çocuklar! onlara nasil anlatacaksiniz bunu bir çok sey parayla alirsin ama bazi seyler pahabiçilemizdir onlara fiyat çekemezsin Fatih asla Trabzonspordan büyük degil bende açikcasi avrupaya gidip bizi en iyi sekilde temsil etmesini istiyorum ama ist takimlarindan birine gitmesini ki ne kadar verirlerse versinler ister 10 milyon dolar ister 100 milyon dolar farketmez gitmemeli..
                            Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

• Valla bu konuda yönetim kesin birsey söylemedikçe bu dedikodular sürüp gider. "Bakariz, ederiz" dedikçe bu dedikodularin sonu gelmez. Ama olsun heyecan oluyor [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Fenere gitmez.Kendisi bin kere söyledi Avrupaya gidecegim diye

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X