Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• trabzon dan herhangi bir futbolcunun fb ye gitmesine karsi degilim asla, hem de çok fazla bir paraysa söz konusu olan karsi çikmak aptallik olur kesinlikle.. sonuçta bu da futbolcularin is hayati bir yerde.. tabii ki en karli olan sirketi seçmeleri en dogal haklari..(tabii bunun yaninda bazi(!) futbolcular gibi "asla fb ye gitmem" gibi bi gün gelip yalayacagin laflar etmeyeceksin)

ama bir transfer bu kadar tilki oyunuyla yapilacaksa ve beni aptal yerine koyacaksa kesinlikle istemem.. burada önemli olan fatih tekkenin gitmesi degil nasil gittigidir.. herkes bu transferin bittigini biliyor da (ts yönetimi, fb yönetimi, bi takim fb taraftari ve medya) biz bilmiyorsak ortada bir kandirmaca var demektir. ve ben kendimi aptal yerine konulmus durumunda görmek istemiyorum..

kisacasi bu saatten sonra fatih'i fb ye satan yönetim dönekligin, riyanin en alasini yapiyor demektir..hem de kendi taraftarina..akli selim insan en basta taraftariyla bu bagi kurar ve açik açik neden fatihi fb ye satmalari gerektigini, karini zararinianlatip gönlünü alabilir.. böyle hürrem sultan entrikalariyla yapilan transferi ben sahsen kendime hakaret kabul ediyorum.

olay budur... ayrica maden bilmem kaç euro verildigi taktirde tekke nin fener e satilmasinda bir sakinca yoktu, giriste çikan basin duyurusu neyin nesi???? o zaman parayi az bulduk arttirinsatalim diye bi duyuru yapsaydik!!!!
    eski nick "1461@61"

Yorum

• Yönetimin yaptiginin adi pazarlama stratejisinden baska birsey degildir, pazarlama stratejileri yapilirken maksimum fayda-kar nasil saglanir?Bu basarilmaya çalisilir, sayet bu noktada azami menfaate ulasilirsa o zaman o pazarlama gerçeklestirilir, bu olayin profesyonel boyutudur.

Ama bir gerçek var, ne olursa olsun bu durum gerçeklestiginde Tekke'nin o takimin formasini giyiyorolmasi zoruma gidecek.Iste bu da taraftarla-yöneticiler arasindaki fark (profesyonellik-amatörlük) oluyor galiba[img]smileys/smiley6.gif[/img]

Yorum

• Trabzonspor A.S. oldu mertlik bozuldu..[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Önceleri hedef lig sampiyonlugu idi, sanirim simdilerde "kar" oldu.

Bu konuda söylenecek fazla birsey de yok aslinda.

Daha önceleri "tükenis"le ilgili bir konu açmistim ve pek çok arkadas yaziyi okumak yerine basliga bakarak yorumlar yapmisti, "Biz tükenmedik, bitmeyiz..." falan filan diye.

Bakin nerelere gelmisiz.

Trabzonspor'un elinde çok degerli bir kaç futbolcu tutuyor. Elbette bas sirada Fatih Tekke var. Peki Fatih neden degerli?

Çünkü çok gol atiyor,

Çünkü takim kaptanligini yürütecek olgunlukta,

Çünkü attigi goller yaninda asist konusunda da arkadaslarina cömert,

Çünkü "devamliligi" var,

Çünkü en kötü gününde bile yetenekleri maç kurtariyor, vs. vs...

Bunlari çogaltmak mümkün. Peki bir yönetim "sampiyon olacagiz" diyen bir yönetim böyle bir futbolcu katar mi takimina ya da birakir mi?

Peki sorulara devam edelim:

Böyle bir futbolcuyu astronomik bir ücretle (üstüne üstlük bir de bonservis parasi ödemesi gerekirken) kadrosuna katip, 100. yilda sampiyonluk hedefi koyan kulüp mü, yoksa böyle bir oyuncuyu para kaybi korkusuyla en önemli rakibine satarak 40. yilda sampiyonluk hedefleyen kulüp mü daha samimi hedeflerinde, söylemlerinde?

Yillar önce Ali Kemal fener'e satildiginda kulübün bir mecburiyeti vardi. Simdi böyle bir gereklilik yok. Kulübün mali yapisi yillar ardindan "iyi" sayilabilecek bir mertebeye geldi. Bu oyuncuyu satmaya mecburiyeti yok artik. Peki bu oyuncuyu satmak, hem de en önemli rakibine satmak, sampiyonluk yarisini nasil etkileyecektir?

Eger sampiyonluk yarisini "çok etkileyecek" diyenlerdenseniz (ki zaten Fatih çok önemli bir oyuncudur diyerek bunu teyid etmis oluyorsunuz), o zaman Fatih'in olasi bir fener transferinde bedel olarak söylentilerle ortalikta dolasan 10 milyon EURO rakami bir sampiyonlugun da bedeli olabilir mi? Eger evet ise cevap o zaman bu bedele deger mi?

Trabzonspor yönetimleri kulüp çok kar ettiginde mi, yoksa kazanilan sampiyonlukla mi basarili sayilacak?

Eger yönetim Fatih'in yerine gerçekten su götürmez çok iyi 3 yildiz transferi yapsa ve de sonunda ligde mesela 3. olsa basarili mi diyecegiz? (Bunun örnekleri yakin tarihimizde mevcut).

Sorulari daha fazla uzatmak mümkün olsa da burada keselim. Ben yeni bir öneri daha sunuyorum yönetime, daha da dogrusu baskana:

2 yil önce Atay Aktug Fatih ve Gökdeniz'e imza attirdiginda "Iste yildiz transferlerimiz" demisti. O zaman pek çok kisi de kendisiyle maalesef dalga geçmisti. Simdi sanirim anlasilmistir o transferlerin gerçek degeri. Ben de sayin Baskan Nuri Albayrak'a diyorum ki: "Yapin Fatih'le bir anlasma, hatta cebinizden karsilayin bunu söz verdiginiz gibi, bunu iki yildiz transferine sayalim!"
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Recep;

Fatih Tekke'nin fb. ile anlastigini buraya birkaç hafta önce yazmistim. ve gelen tepkilere istinaden, Yönetim Kurulunun bu transferi gündemden düsürmek en azindan yildiz bir transfer yapilana kadar, basindan gizlemeye çalistigini biliyorum.

Fatih giderde, yerine 1 orta saha ve senin söyledigin isimlerden biri alirsa, Fatih kadar faydali olurlar mi? Gelecek futbolculari görmeden, onlarin takimda ki isleyisini izlemeden bu konuda kehanette bulanmak yersiz olur. Ama, Fatih Tekke gibi bir silahini, diger bir yarismaciya vermek, stratejik hatadir.

Bu her alanda böyledir. Çok faydali bir genel müdürünü, rakip bir firmaya verir misin? Ben sahsen vermem. Birde isin duygusal boyutu var ki, bu boyut beni evimdeki bütün Fatih Tekke resimlerini yakmaya kadar götürür. En son kizimin Fatih Tekke ile çekilmis resmini büyütmüs, duvara asmistim. Bu resim dahil...

Yorum

• arkadaslar fenerbahce semihin sözlesmesini 2 veya 3gün önce uzatti. yani o haberin bi gecerliligi kalmadi sanirim... sitres yapmayin [img]smileys/smiley2.gif[/img]bekleyip görelim.

eger fenere giderse ne yapacaz kulübümü yakacaz?? maçlara mi gitmeyecez?? formami almayacaz??? tabiki bunlari yapmayacaz

fatih tekkeyi unutacaz.. o kadar basit

biz futbolculara deil renklere asigiz...
            Hadi eyvallah..

Yorum

• ben bu habere hiç inanmak istemesem de baskana yakin birinin söyledigine göre fatihi eziklere vereceklermis.bonservis konusunda da anlasmislar ve 10 milyon euro ve iki oyuncu diye.insaallah yanlistir diyorum ama adam baskana çok yakin.
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Fatih konusunu daha önce kapatmistik sanirim. Galiba Umut'un transferi ve Wanchope'un gündeme gelmesi yine akillarda soru isareti birakti. Panige gerek yok arkadaslar. Ne bu yönetim Fatih'i eziklere satmaya, ne de Fatihbizi birakip eziklere gitmeye cesaret edebilir. Satilirsa Avrupa'ya müthis bir rakama satilabilir. Yeri doldurulacaksa buna da itirazimiz zaten yok.
                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Çildiricam ALLAH im .. Bu konu niye hortladi gene yaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bukadar seyden sonra fatihin nasil performans gösterecegini merak ediyorum. herkesin hem fikir oldugu yerini dolduracak futbolcular alinirsa gönderelim. ama pisman olunmayacak birilerini almaliyiz. ve bu transfer sadece avrupaya olmali. fatihin üzerinde fener formasiyla bize karsi oynadigini görmek, birakin bize karsi oynamasini o nu o ezik formasi içinde görmek tarif edilemeyecek kaar kötü biseydir.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bence fatih kesinlikle gitmemeli...yabanci kontenjani dolu fatih giderse yerineo ayardatürk adam alamayiz...yabanci içinde kontenjanimiz dolu sampiyon olacaksak fatih satilmamali....fatih insallah satilmaz hayirlisi olsun....

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                        Çildiricam ALLAH im .. Bu konu niye hortladi gene yaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Bize söyleme. Aç kulübe telefon, Zeyyat Kafkas'a söyle. O konustugu sürece bu taraftar burada yazacaktir. Zaten yazmasak sikinti var demektir. Biz buralarda yazdigimiz için, buralarda beraber hareket ettigimiz için yönetim geri adim atmaktadir. Yoksa Fatih Tekke, çoktan uçmustu... (belki de uçmustur da...) Bu yüzden, çildirma. Birak isteyen istedigini yazsin. Fatih Tekke olayi sürekli sicak tutulmali. Sogutuldugu ana, korktugumuz basimiza gelecek buna emin ol.

Yorum

• yönetim gerçekten net konusmuyo fatih gidebilir bu konusmalardan bu çikar ve transferler o yönde ilerlio gibi febe ye fatih i verirsek çok büyük bi yara alacgimiz gerçek biz para yla degil yüregimizle sampiyon olduk isler para ya döndümü duygusallik bittimi korkarim bizim de sonumuz gelir biz profesyonel asla olamayiz biz duygularimizla hareket ettigimiz sürece varolucaz

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak tselif tarafından gönderildi
                            Çildiricam ALLAH im .. Bu konu niye hortladi gene yaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Bize söyleme. Aç kulübe telefon, Zeyyat Kafkas'a söyle. O konustugu sürece bu taraftar burada yazacaktir. Zaten yazmasak sikinti var demektir. Biz buralarda yazdigimiz için, buralarda beraber hareket ettigimiz için yönetim geri adim atmaktadir. Yoksa Fatih Tekke, çoktan uçmustu... (belki de uçmustur da...) Bu yüzden, çildirma. Birak isteyen istedigini yazsin. Fatih Tekke olayi sürekli sicak tutulmali. Sogutuldugu ana, korktugumuz basimiza gelecek buna emin ol.

abi eger dedigin gibiyse yönetim bu siteye kulak weriyorsa; kulaklarini açip dinlesinler. Fatih Tekke nin satilmasini kesinlikle istemiyoruz. Egertransfersöz konusuolacaksada yurtdisina bir transfer olsun... Fatih Tekke giderse büyük yara alir bu takim...
                            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• Zaten mail attim yönetime.. Zaten hortladi derken bizi kastetmemistim ..Hortlattilar manasinda

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

İlk olarak tselif tarafından gönderildi

<DIV>
                                <DIV>Sn: Baskanimiz ve çok sevgili yönetimdeki abilerimiz!</DIV>
                                <DIV></DIV>
                                <DIV>Bu yazimi çok uzatacak degilim . Sn: Zeyyat Kafka'in FATIH TEKKE için söyledigi üstü kapakli fenere de sekerede sözü üzgünüz ama canimizi sikti biraz .Sanirim anlamak istemiyosunuz . FATIH SULTAN TEKKE miz eger fenere satilisa bu kendi elinizle ipinizi çekmeniz manasina gelir. Lütfen bunun farkina varin . SULTAN bu takimin herseyi .Avrupa disinda bir takima satilmasi (ki özellikle fenere ) infial yaratacaktir.. 6 Mayis 2005' teki 30 bin kisilik yürüyüs abartisiz 100 bin kisi ile tekrarlanir .. </DIV>
                                <DIV>FATIH SULTAN TEKKE TRABZONSPOR 'UMUZUN DEGERIDIR , SEREFIDIR,ONURUDUR ,GURURUDUR..HERSEYIDIR</DIV>
                                <DIV>FATIH SULTAN TEKKE TRABZONSPOR'UMUZUN O KUTSAL FORMASI ALTINDA DAHA BIR ÇOK ÖDÜL ALACAKTIR..AMA SADECE BORDO MAVILI RENKLERLE..</DIV>
                                <DIV></DIV>
                                <DIV>Saygilarimla ..Umarim FATIH i fenere satarak hayatinizin en büyük hatasini yapmazsiniz...</DIV>
                                <DIV>info@trabzonspor.org.tr.... adresine yollanmistir</DIV></DIV>

Yorum

Çalışıyor...
                                X