Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalan 5 milyon euroyu iyi değerlendirmek lazımdeğil mi???

Bastan beri albayraağın 2 yıldız sözünde duramayacağını biliyodum... Fatihe transfer teklifi gelir gelmez marcelinho işi oldu teminatlar pazartesiye göre ayarlandı !! yani fatihe teklif olmasa bu iş te olmayacaktı !!!! bundan sonra da kalan 5 milyon euroyu iyi değerlendirmek lazımdeğil mi???? her trabzonspor taraftarı artık paralı başkana aldanmayacak!!! Bunları öğrenioruz!!!!!!

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
      Bana bak kimin kim olduğunu bilmeden benim Trabzonsporluluğumu yargılama,bu ehliyeti sana kimse veremez,canın sıkıksa başka kapıya,asabımı bozma benim gece yarısı!!!
      banane senın trabzonsporlu olup olmamandan şimdiye kadar kimsenin trabzonsporlulugunu yargılamadım işimde olmaz.burda herkesın görüşü var ben senın görüşüne bakarım adın sanın kimsin necisin beni alakadar etmez.kimseyle birebir tartışmayada girmek istemem.sen görüşünü yazıyosun bende.başka kapıya senin gibileri yollamak lazım.hitap şekline dikkat et tarbiyeni bozma.babanın çiftliği değil burası.
      sana bu ehliyetyi kim verdi peki.asabın bozuluyosa doktora gozuk.

Yorum

• @gkalmuk
        evet can sıkıyosun
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
          banane senın trabzonsporlu olup olmamandan şimdiye kadar kimsenin trabzonsporlulugunu yargılamadım işimde olmaz.burda herkesın görüşü var ben senın görüşüne bakarım adın sanın kimsin necisin beni alakadar etmez.kimseyle birebir tartışmayada girmek istemem.sen görüşünü yazıyosun bende.başka kapıya senin gibileri yollamak lazım.hitap şekline dikkat et tarbiyeni bozma.babanın çiftliği değil burası.
          sana bu ehliyetyi kim verdi peki.asabın bozuluyosa doktora gozuk.
          ...Seviye...
          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Fatih'in açıklamalarına bakacak olursak yönetime boşuna yüklenmişiz. Yönetim geçen sezonun sonunda düşüncelerimi bir bir yerine getirdi bi de neden destekliyorsun yönetimi diyorlar. Yıldız sözünü ciddiye almadım olursa da hayır diyecek halimiz yok, geçen sezonun sonunda Fatih bu takımdan ayrılmalı diyordum, zamansız olsada Trabzonspor'a Türk futbol tarihine geçecek şekilde yüklü bir para kazandırıp gitti. Allah razı olsun... Düşüncelerimizi yerine gitiren yönetimi desteklemeyeyim de ne yapayım....

Zenit her ne kadar Fatih'in gitmesini istediğimiz kulüp olmasa da kendisine başarılar dileriz. Allah yolunu açık etsin...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

...Seviye...

senın sevıyene ınıce bolyle oldu pardon.

sevıyeyı bu hale sen getırdın.mesajlarını oku ondan sonra konus.

Yorum

• Senin ne yazdığından,daha ilk mesajındaki hakaretlerinin farkında bile değilsin.
                ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Arkadaşlar bu tartışmaya son versek hepimiz Trabzonsporluyuz yanlış ya da doğru fikirlerimiz hep TRABZONSPOR'un iyiliği için...

Yorum

• Arkadaşlar yeter bence. Fatih Zenit'e gitti ve en iyisi oldu. 29 yaşında ve sakatlık riski oldukça yüksek bir futbolcuyu rekor bir fiyata sattık. Kendisi de istiyordu gitmeyi. Geçen seneki açıklamalarını hatırlayın. Son maçta daha teri soğumadan Ayrılmak istediğini beyan etmişti. Maçlarda isteksizdi. Saha dışı olaylar da malumunuz. Yani bu adamın bu sezon takımda kalsa aynı verimi sağlayabileceğini düşünüyormusunuz? Ben hiç düşünmüyorum. Artık kendi yolumuza bakmalıyız. Elimizde Umut, Ömer, Mehmet(ersen) gibi golcüler var. Tamam hiçbiri şu anki formuyla Kaptanın yerini dolduramaz ama uyum sağlayıp kendilerini geliştirdikleri sürece hepsi çok yetenekli futbolcular. Umut mesela Fatih gibi komple bir santrafor. Kulübe de iyi bir para kaldı bu transferden. Akıllı kullanılmalı. Sol kanada da bir transferle lige bomba gibi gireriz.

Artık Tekke konusunda sızlanmaya gerek yok. Yönetim en iyisini yapmıştır.

Yolun açık olsun Kaptan... Seni unutmayacağız.
                    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Artık burada fatih tekkenin gitmesini değil rusyada neler yapacağını konuşalım...

Fatih Tekke çok kaliteli bi takıma gitmediği için emin olunki rusyayı sallar ayağı kaldırır ve gol kralı olur... orada onun gibi bi golcu yok.. yeterki oynadığı takımda fatihi besleyecek bi adam olsun..

düşünsenize fatih tekke rusyada gol kralı oluyor.. bu gururu kim istemezki rusya çok kaliteli bi lig olmasada avrupanın gözüne batan bi lig...

HAYDİ FATİH SULTAN TEKKE ARKANDAYIZ...
                      VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
                        Artık burada fatih tekkenin gitmesini değil rusyada neler yapacağını konuşalım...

Fatih Tekke çok kaliteli bi takıma gitmediği için emin olunki rusyayı sallar ayağı kaldırır ve gol kralı olur... orada onun gibi bi golcu yok.. yeterki oynadığı takımda fatihi besleyecek bi adam olsun..

düşünsenize fatih tekke rusyada gol kralı oluyor.. bu gururu kim istemezki rusya çok kaliteli bi lig olmasada avrupanın gözüne batan bi lig...

Bir yere gitmediyse Zenit'te Kerzhakov diye bir forvet var. Fatih'le süper işler yapar. Ama Zenit değil biz ne yapacağız forvet hattında Umut Ankaragücünde oynadığı futbolun üstüne çıkması lazım

Yorum

Senin ne yazdığından,daha ilk mesajındaki hakaretlerinin farkında bile değilsin.
                          hangı hakaret yahu.nasıl okuyosun ne hakaretı.
                          sana ne hakaretı yapmısım yaaa.
                          saat kac oldu.sana laf mı yetıstırecegız burda.

dogrular sana hakaret gıbı mıu gelıyo.
                          en buyuk fatıh
                          baba fatıh
                          kral fatıh
                          ımparatoır fatıh
                          futbolun profesoru
                          1 numara
                          super ınsan
                          harıka golcu
                          efsane futbolcu
                          olde olelım

için rahat ettımı
                          sampıyon zenıth
                          ha sımdı tam oldu.

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
                            Artık burada fatih tekkenin gitmesini değil rusyada neler yapacağını konuşalım...

arkadasım bız forvetsız kaldık bız neyapacagız onu konusalım.

ne yapcaz orta sahada topmu cevırecegız.uyanın artık
                            golcumuz yok.sardınız ıyıyce.

Yorum

• İlk olarak John_coffey tarafından gönderildi
                              Bir yere gitmediyse Zenit'te Kerzhakov diye bir forvet var. Fatih'le süper işler yapar. Ama Zenit değil biz ne yapacağız forvet hattında Umut Ankaragücünde oynadığı futbolun üstüne çıkması lazım
                              öyle olmasını bekliyoruz, umut ediyoruz...

ama ben sanki cem demirin kayserili gökhan gibi bi anda beklenmedik bi patlama yapacağını da umuyorum...
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                                arkadasım bız forvetsız kaldık bız neyapacagız onu konusalım.

ne yapcaz orta sahada topmu cevırecegız.uyanın artık
                                golcumuz yok.sardınız ıyıyce.
                                giden gitti birader.. bu saatten sonra arkasından gel gel dicek halimiz yok... gitti fatih tekke bunun daha konuşulcak bişeyi yok... bizim forvet sıkıntımızın yeri de zaten burası değil...
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Çalışıyor...
                                X