Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dursun bana öyle emrivaki konuşma ççç vazgeçer misin ?

Ayrıca bişe bilmesek konuşmayız demi sende o potansiyeli görüyorum çünkü
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Emirhan nerelerde gözükmüyor buralarda..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emirhan nerelerde gözükmüyor buralarda..
        Ben burdayım Diğer Emirhanımı dedin yoksa ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Cok güzel bir Fasli dügününden geldim. Allah herkesin gönlüne göre verir insallah.
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Aslında Darbe yiyenlere Cemal Safi nin bir dörtlüğü iyi gider . . .

Sana Uğurlar Olsun Ayrılık Değil Derdim ,
            Sen Benim Çekmediğim Çile Değilsin Yavrum.
            Ben Aşkın Sıratından Geçtim Bugüne Erdim ,
            Sen Galata Köprüsü Bile Değilsin Yavrum . . .

Cemal Safi
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben burdayım Diğer Emirhanımı dedin yoksa ?
              Seni dedim görünmüyon bu başlıkta..

Yorum

Seni dedim görünmüyon bu başlıkta..
                Soru gelmiyor ki benimde sorunum yok bu konuyla ilgili onun için dışardan yazılanları okuyorum

Yorum

Soru gelmiyor ki benimde sorunum yok bu konuyla ilgili onun için dışardan yazılanları okuyorum
                  Sorayım..

Tektaş a kızların bakış açısı nedir hocam...

Yorum

• bende ortaya bir soru atayim:

Sevip mutsuz olmak mi, sevmeyip mutlu olmak mi? (Laf olsun diye atiyorum)
                    Trabzonspor

Yorum

Sorayım..

Tektaş a kızların bakış açısı nedir hocam...
                      Bir Apartman dairesi,bir araba veya ağzına kadar dolu bir banka hesabından daha değerli bir ürün olarak bakarlar.

Çok önemli bir hediyedir kendi önemi kadar veriliş zamanı ve şeklide çok önemlidir.

Ayrıca Hocam yok şaka bile gerçek anlaşılır bu diyarlarda koskocaman bir Estafurullah diyorum

İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bende ortaya bir soru atayim:

Sevip mutsuz olmak mi, sevmeyip mutlu olmak mi? (Laf olsun diye atiyorum)
                      İzzet neden direk sevmeye mutsuzluğu sevmemeyede mutluluğu atadın ki belki tam terside olabilir. Tamam bu dediğinde olabilir ama insan oğlunun yapısında vardır sevmeden duramaz.
                      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 28.09.2009, 00:43.

Yorum

• Yahu illa sevip mutlu olanda vardir. Ben bu dört secenekten, uyumsuz ikisini sordum. Sevmeyip mutsuz olmak, sevip ve mutlu olmak daha aciktir zira.
                        Trabzonspor

Yorum

Çok önemli bir hediyedir kendi önemi kadar veriliş zamanı ve şeklide çok önemlidir.
                          Zamanında ayrılmış olduğum kıza çiçek alıp içine tektaş koydurup barışmak istemiştim..

Sonuç hüsran..

Yorum

Zamanında ayrılmış olduğum kıza çiçek alıp içine tektaş koydurup barışmak istemiştim..

Sonuç hüsran..
                            O zaman şunu söyleyeyim bir kadın birşeye karar vermişse değil ek taş yüzük dünyaları alsan kendi doğrusundan şaşmam yani bütün kadınlar karadenizlidir öyle söyleyim sana genel olarak baktığında da kadınların hepsi karadeniz bölgesinden hoşlanırlar bu bunun ispatıdır zaten.

Ancak ilişki devam ederken dediğin gibi jestle verilirse de o kadını senden bütün dünya bir araya gelse ayıramaz aslında genel olarak baktığında tam bir istikrar abidesi canlılardır kadınlar bakma bazen atışıyoruz kızıyoruz ama apaçık otada kendi doğrusundan şaşmıyor var mı ötesi.

Yorum

• Asıl sorunu söylemedim Emirhan..

Aile arasında biz beraber olmadn sorun vardı..Bunu bile ilişkiye başlamıştık..Aramızdaki sorunlardanda ve bu aile sorunundanda birçok kez ayrıldık..Ama her seferinde barıştık..

Son dönemlerde bu baskı artmaya başlamıştı benim umurumda değildi ama o düşünüyordu..En sonunda aramızdaki sorundan ayrıldık bu da bunu fırsat bilerek bir dahada barışmadı..Barışmamasının nedeni kesinlikle aramızdaki sorun değildi...Sadece o olsa çiçek içine koydurduğum tektaş yüzüğü çiçekçiyle kapıya kadar gönderdiğimde buna karşıdan atlardı bence..

Ona çok teşekkür ediyorum bunları düşündüğü için..Olmayacak duaya amin diyorduk..Olsa bile zorla istemeye istemeye olurdu..
                              Buda ilerde daha büyük sorunlar yaratırdı..

Teşekür ediyorum ona..

Yorum

• Peki özel olmazsa sorayım onun o yüzüğü reddetme biçimi nasıldı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X