Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Peki özel olmazsa sorayım onun o yüzüğü reddetme biçimi nasıldı ?
    Bilmiyorum Emirhan çiçekçiyle göndermiştim..Sonra o yüzük bana başkasından geri geldi..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum Emirhan çiçekçiyle göndermiştim..Sonra o yüzük bana başkasından geri geldi..
      Peki o lafla beraber bir sözde gönderdi mi sana küçükte olsa bir laf ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki o lafla beraber bir sözde gönderdi mi sana küçükte olsa bir laf ?
        Telefonda sorundan bahsetmişti aramızdaki sorundan..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Telefonda sorundan bahsetmişti aramızdaki sorundan..
          Şunu söyleyim hiç değilse Sana ve Sevgine saygı duyabilecek birisiymiş yani yukarıda ettiğin teşekkürlerin hepsini hak ediyor.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sevipte hic sorun yasamadan mutlu olabilen insan gercekten az. Bu isler sans isi. Birazda iki tarafin istemesinden geciyor...
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Güzel birşey birine aşık olmak hele de karşılıklıysa gol olur.

Yorum

• "Gözler Kalbin Aynasıdır Yalan nedir bilmez onlar Siyah mavi yeşil olsun Aşkı İnkar etmez onlar "
                Emel Sayın
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Metin Şentürk daha iyi söylüyor.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Metin şentürk Aynasız o zaman dimi ççç
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• He Fatih he.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ççç

"Diyemessun doğri söz Derler saa köpek göz"

Dedemin meşhur lafı

Yorum

• Düşünceler beyinle kalp arasındadır.Başını yere eğiyorsan kalbine yeniksin.Gözlerin kalbine odaklanır, hayallere dalarsın, kendini avutursun.Ortada bir şey yoktur.Ona karşı açılım yapmak, uzak bir ihtimaldir.Bu ihtimalle yüzleşmek her seferinde başını yere eğer.Çünkü ihtimal tek taraflıdır, senin kalbindedir.Bu ihtimale (birlikte mutlu olma ihtimali) yakın olmak için kalbine yakın olmalısın.Bu da beynini kalbe yaklaştırmaktır, başını eğmektir...Acı verir, ve bir gün yeri gelir kendinle yüzleşirsin başını dimdik görmek istersin hayat denen aynanın karşısında."Vazgeçersin..."

Başın dimdikse...İşte o zaman beyninle, reel olarak düşünebilirsin.Sevmek kavramı daha belirgindir.Başını eğmeni gerektirecek bir durum yoktur ortada.Çünkü ya yoktur "O", veyahut birbirinizle mutlu-mesut yaşıyorsunuzdur.Bu kez gözlerin kalbine değil, onun gözlerine odaklanır.Ve kilit nokta:"Göz hızasında kalp kalbe karşıdır."Beyinle düşünüp kalbinle hissetmek...Ve mutluluk.Güzel şeydir işte bu.

Konuya yazdığım yoktur, ancak az önce geometri sorusu çözerken işlemin altına bunlar dökülüverdi kalemimden, birden...Konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaştım.Belki anlaşılmaz bir şeydir bu, çünkü plansız, birden yazdım.Saçma olabilir.Bu da böyle bişe işte.

Yorum

• ister kardeş tavsiyesi olarak bilin , ister abi tavsiyesi

KİMSEYE gereğinden fazla değer vermeyin. Kimse için kendinizi bitirmeyin. Kimse için öldüm o olmazsa yaşayamam demeyin.

yaşarsınız , hemde öyle bir yaşarsınız ki

Yorum

• Bir insana hakettiginden fazla deger verenler, aslinda sadece kendilerine olan saygisini yitirir.

Sadece kendi degerinizden kaybedersiniz...
                              Trabzonspor
                              FC Barcelona MSV Duisburg
                              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir insana hakettiginden fazla deger verenler, aslinda sadece kendilerine olan saygisini yitirir.

Sadece kendi degerinizden kaybedersiniz...

aynen öyle abi. çok haklısın. sana sonuna kadar katılıyorum.

Ayrıca sunu da belirtmek istiyorum bu devirde delikanlı sevdalar bitti. herkes çıkar peşinde. o yüzden hiç üzülmeye değmez.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X