Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Günün Tartışma Konusu ; İlişkiler ve Evliliklerde İnsanlar arasında ki yaş farkının etkisi nedir ?
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence vardır aslında yaş farkı demeyelimde insan küçük yaştada olsa olgunsa fark hissedilmez ama yaşı gerektiği gibi davranıyosa o zaman sorun olur yaş farkı
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Günün Tartışma Konusu ; İlişkiler ve Evliliklerde İnsanlar arasında ki yaş farkının etkisi nedir ?
        iletişim sorunu olur .
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Günün Tartışma Konusu ; İlişkiler ve Evliliklerde İnsanlar arasında ki yaş farkının etkisi nedir ?
          bence azami 6-7 yas olmalidir, o da karakterler oturmussa...

iletisim sorunu, hayata bakis acisi, gezmek tozmak gibi seyler aama hayati zehir eder bence
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Tek açıdan bakmayalım kadınlarında büyük olma olasılığını göz önüne alalım Aşk bu konum mekan zaman dinlemez.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Tek açıdan bakmayalım kadınlarında büyük olma olasılığını göz önüne alalım Aşk bu konum mekan zaman dinlemez.
              Bence yinede ayni problemler olur, malum hanimlar daha erken "cöküyor" genelleme yaparsak, daha cabuk dis hayatla iliskisini azaltiyor, erkekler ise belli bir yastan sonra daha dolu yasamaya bakiyor hayati, bence semptomlar ayri olabilir, ama sonuc ayni gibi...
              Trabzonspor

Yorum

• aşk ve aşık olmak garip
                SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• o değilde almanyats vardı aşık ne oldu ona ara ara bulamadım ama nıck değiştirip izzet mi oldu yoksa aynı almanyats gibi konuşuyor
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o değilde almanyats vardı aşık ne oldu ona ara ara bulamadım ama nıck değiştirip izzet mi oldu yoksa aynı almanyats gibi konuşuyor
                    Evet İzzet oldu
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Günün Sorusu ;

Tanıdığın birine Aşık olmak mı zor, yoksa Aşık olduğun kişiyi tanımak mı ?
                      tanıdığın birine aşık olmak tabiki,,,offffffffff

Yorum

Günün Sorusu ;

Tanıdığın birine Aşık olmak mı zor, yoksa Aşık olduğun kişiyi tanımak mı ?
                        Tanıdığın birine aşık olmak zor tabiki. ama onunla birlikte olabilirsen işte en güzel yanı eğlenceli, ve bol atraksiyonlu olmasıdır
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o değilde almanyats vardı aşık ne oldu ona ara ara bulamadım ama nıck değiştirip izzet mi oldu yoksa aynı almanyats gibi konuşuyor
                          Ismimi degistirdim, yine buldunuz beni, efsane oldum ayak üstü
                          Trabzonspor

Yorum

• Son dakika golü olmuş resmen.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Değil mi ki, iki şehir bir aşk eder iki yalnızlık bir şehir...
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• offfffffffff

Bu Ask beni yoldan cikartiyor
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X