Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du
1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.
2-)Ben isterim ki Kalbimde Olan Trabzonspor Aşkı ile Senin Aşkını ayrı ayrı odalara değil Bütün duvarları yıkıp tek bir salonda yaşatmak haydi sarılın birbirinize Sarılın çünkü siz Aşksınız sizin adınız aşk ve ayrı gayrı olamazsınız birlikte olmalısınız ve benim kalbimde yaşamalısınız
3-) İnan ki benim senden bu isteğim sana karşı bir egemenlik ve üstünlük sağlamak için değil istersen yimpaş yozgat sporu tut benim için hiç farketmez ama ortak Aşkımız Aslında bizim topraklarımızdan gelen birşey olsun istiyorum
Bak Kısa Kısa 3 Madde İlk Giriş Detay verici açıklayıcı,ikinci giriş Duygusal ve dayanamayacağı bölüm, üçüncü giriş ise espiri ile karışık Sen aslında benlen eşitsin ben çağdaş bir erkeğim hissiyatını veren cümle.
Bunları Açık havada kafan yere eğik zaman zaman yüzüne bakarak kaşlar çatık bir şekilde söylüyorsun 61 dakka sonra yakacak meşale aramazsa bende Emirhan Değilim
Şaka bir yana birde bunları dene Remzi gerçekten test edilmiş ve onaylanmıştır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşe yarayacağını Hiç sanmıyorum ama deneyeceğim Emirhan. Sağol önerilerin içinTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.youtube.com/watch?v=jfPZF8q8Spw
Selami senin durumuda hatırlıyorum geçen sayfalardan
bu şarkıyı bi dinle..
Bu şarkı da sen dinle kafan yerine gelir
- Alıntı
Yorum
-
[QUOTE=Emirhan Makul;2358416]Böyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du
1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.
mahfetti beni bu madde,ilk defa bi başkasının sözünü dinledim,yemediğim zılgıt kalmadı
fanatik değilim dediğim için çok ters baktı banaarkadaşınız biraz tersse yapamyın etmeyin uygulamayın
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gülsün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence sevdiceğiniz farklı takımı tutuyorsa onu öyle kabullenin
fanatikse bu önerilerin hiç biri işlemez
Ayrıca onu öyle kabullenin diyeceğine bir taktik ver de bilelimBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
Yorum