Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu madde süper ççç
    katiliyorum sana bu madde gercekten süper

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du

1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.

2-)Ben isterim ki Kalbimde Olan Trabzonspor Aşkı ile Senin Aşkını ayrı ayrı odalara değil Bütün duvarları yıkıp tek bir salonda yaşatmak haydi sarılın birbirinize Sarılın çünkü siz Aşksınız sizin adınız aşk ve ayrı gayrı olamazsınız birlikte olmalısınız ve benim kalbimde yaşamalısınız

3-) İnan ki benim senden bu isteğim sana karşı bir egemenlik ve üstünlük sağlamak için değil istersen yimpaş yozgat sporu tut benim için hiç farketmez ama ortak Aşkımız Aslında bizim topraklarımızdan gelen birşey olsun istiyorum

Bak Kısa Kısa 3 Madde İlk Giriş Detay verici açıklayıcı,ikinci giriş Duygusal ve dayanamayacağı bölüm, üçüncü giriş ise espiri ile karışık Sen aslında benlen eşitsin ben çağdaş bir erkeğim hissiyatını veren cümle.

Bunları Açık havada kafan yere eğik zaman zaman yüzüne bakarak kaşlar çatık bir şekilde söylüyorsun 61 dakka sonra yakacak meşale aramazsa bende Emirhan Değilim

Şaka bir yana birde bunları dene Remzi gerçekten test edilmiş ve onaylanmıştır.
      Yazın bi kenara
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşe yarayacağını Hiç sanmıyorum ama deneyeceğim Emirhan. Sağol önerilerin için
        Biraz zaman geçsin sen yazdığım gibi bir uygula kesin işe yarayacak yılmak yok.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şaka değil cidden test etti.Bilginiz olsun ççç

Mehmet Çoşkundeniz onaylı

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Murat_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.youtube.com/watch?v=jfPZF8q8Spw

Selami senin durumuda hatırlıyorum geçen sayfalardan

bu şarkıyı bi dinle..

Bu şarkı da sen dinle kafan yerine gelir
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Allah muhabbetinizi aşkınızı artırsın
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• [QUOTE=Emirhan Makul;2358416]Böyle birşey benimde başıma geldi Ya rutin sözler dışında şunları söyle akıl vermek gibi olmasında anlatayım işte du

1-)Ya ben fanatik bir insan değilim ama inan Trabzonsporu tutmak başka takımı tutmak gibi değil, kurduğum bu cümle bu kadar basit değil, ya bu bir aşk aşkında ötesinde ben Trabzonspor ile kültürümü yaşıyorum yaşatıyorum anlıyormusun ben buyum, Ben futbol anlatmıyorum bana Trabzonsporu soranlara yöremi anlatıyorum oyunlarımı lehcemi anlatıyorum. Kimseyle paylaşmıyorum eleştirttirmiyorum Trabzonsporu İnsan hiç sevgilisini eşini başkasıyla tartışır mı tartışmıyorum bile, iyide oynasa kötüde oynasa aynı sen gibi işte Trabzonspor, sende ağlatsanda güldürsende hiç isyan etmiyorum hep Seviyorum Trabzonspor gibi.

mahfetti beni bu madde,ilk defa bi başkasının sözünü dinledim,yemediğim zılgıt kalmadı
                fanatik değilim dediğim için çok ters baktı banaarkadaşınız biraz tersse yapamyın etmeyin uygulamayın

Yorum

• Emirhan Boş Bir Zamanında Sana Ulaşayım ..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• kubilay bende sana ulaşayım sinerji oluşturalım
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Sana Kim Ulaşacak..
                      Fatih Bu Sinerjinin Sonu Gelmez Benden Demesi..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Sinerjiyi bozmayiyim bende fatihe ulasirim
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• Herkes Kubilay'a ulaşsın
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ben Erkan a ulasirim Sinerjiye devam
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bence sevdiceğiniz farklı takımı tutuyorsa onu öyle kabullenin
                              fanatikse bu önerilerin hiç biri işlemez

Yorum

• İlk olarak gülsün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence sevdiceğiniz farklı takımı tutuyorsa onu öyle kabullenin
                                fanatikse bu önerilerin hiç biri işlemez
                                Sen fanatik değil miydin?

Ayrıca onu öyle kabullenin diyeceğine bir taktik ver de bilelim
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X