Aşk, Kışın Başka Bir Güzeldir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, Kışın Başka Bir Güzeldir..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasemin Yıldız ; İlk Baharda gülmeyen Kışın nasıl gülecek ?uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Yazdıklarınızın hepsini okudum arkadaşlar.
Olay kıskançlık boyutunu aşmıştır hastalık boyutundadır. Adaşın dediği gibi ben her zaman aynı şeylerin olmasından nefret ediyorum artık. Aşırı derecede sinir doluyum şuan ama sakin takılıyorum her zaman ki gibi.
Psikolog olayını ciddi ciddi düşünüyorum artık.
Zoruma gidiyor kabullenemiyorum. Bu davranış bu tavır hakedilcek hiç bir şey yok ortada. Gerçekten kabullenemiyorum.
Kıskançlık dünyada ki tarifi olmayan en saçma şeydir."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa İlk Baharda Güldüyse Bunu Kışa Devam Ettirdiyse..
Evett Ayşemmmm.......
Kızarmış kestaneler.....Sıcacık çaylar......Soğuktan kuruyan dudaklarımız........Parmaklarımızın sıcaklığının hissedildiği atar damarlarımız.......Bir Sen Bir Bennn....Bir nefes uzaklığında şaşkınızzzz....Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
aradan bir ay gecti yaklasik. 2 saat önce beni aradi. acikcasi hic beklemedim arayacagini. cünki benim icin olay artik bitti ve oda nede olsa tercihini coktan verdi. alo dedim, ben x (isim vermim) dedi. dedim noldu hayirdir. biseymi olmasi lazim, seni merak ettim
ondan aradim dedi. sonra sözlendigini yüzükler takildigini anlatti falan. gecmis bayramin mübarek olsun cart curt anlatti. aslinda seni dükkana gelcegini bekledim ama gelmedin diye anlatip durdu.
kafam tam rahatlamisti unuttum onu durduk yere aradi ya. neden sözlenmis biri sevip istemedigi birini hala arar aklim almiyo
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki.. Gece Sahil Kenarında Başbaşa Ilık bir Çay İçmek.. Sevdiğinin Sıcaklığını O Soğuk Havada Daha Bir Ayrı Hissedersin..
İşte öyle yakar sevdiğinin göz bebeği sol tarafında ki kocaman kalbiniTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKar yağarken iki çift yuvadan bakan göz ısıtır mı koskocaman bedeni
İşte öyle yakar sevdiğinin göz bebeği sol tarafında ki kocaman kalbiniDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearadan bir ay gecti yaklasik. 2 saat önce beni aradi. acikcasi hic beklemedim arayacagini. cünki benim icin olay artik bitti ve oda nede olsa tercihini coktan verdi. alo dedim, ben x (isim vermim) dedi. dedim noldu hayirdir. biseymi olmasi lazim, seni merak ettim
ondan aradim dedi. sonra sözlendigini yüzükler takildigini anlatti falan. gecmis bayramin mübarek olsun cart curt anlatti. aslinda seni dükkana gelcegini bekledim ama gelmedin diye anlatip durdu.
kafam tam rahatlamisti unuttum onu durduk yere aradi ya. neden sözlenmis biri sevip istemedigi birini hala arar aklim almiyo
Senden ayrılıp sözlenmiş bide seni arayıp bunu anlatıyorsa hiç muhattap olma ben senin yerinde olsam ne kadarda sevsem muhattap bile olmam 1 saniye bile dinlemem.
Sözleniyorsun bide beni arıyorsun. Ne cesaret."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
Yorum