Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk, Kışın Başka Bir Güzeldir..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk, Kışın Başka Bir Güzeldir..
      Yasemin Yıldız ; İlk Baharda gülmeyen Kışın nasıl gülecek ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yasemin Yıldız ; İlk Baharda gülmeyen Kışın nasıl gülecek ?
        ççççççççç.
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Ya İlk Baharda Güldüyse Bunu Kışa Devam Ettirdiyse..

Yorum

• Yazdıklarınızın hepsini okudum arkadaşlar.

Olay kıskançlık boyutunu aşmıştır hastalık boyutundadır. Adaşın dediği gibi ben her zaman aynı şeylerin olmasından nefret ediyorum artık. Aşırı derecede sinir doluyum şuan ama sakin takılıyorum her zaman ki gibi.

Psikolog olayını ciddi ciddi düşünüyorum artık.

Zoruma gidiyor kabullenemiyorum. Bu davranış bu tavır hakedilcek hiç bir şey yok ortada. Gerçekten kabullenemiyorum.

Kıskançlık dünyada ki tarifi olmayan en saçma şeydir.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

Ya İlk Baharda Güldüyse Bunu Kışa Devam Ettirdiyse..
              Tabi o zaman bir başkadır Aşkın güzelliği.

Evett Ayşemmmm.......

Kızarmış kestaneler.....Sıcacık çaylar......Soğuktan kuruyan dudaklarımız........Parmaklarımızın sıcaklığının hissedildiği atar damarlarımız.......Bir Sen Bir Bennn....Bir nefes uzaklığında şaşkınızzzz....

Yorum

• Tabiki.. Gece Sahil Kenarında Başbaşa Ilık bir Çay İçmek.. Sevdiğinin Sıcaklığını O Soğuk Havada Daha Bir Ayrı Hissedersin..

Yorum

• aradan bir ay gecti yaklasik. 2 saat önce beni aradi. acikcasi hic beklemedim arayacagini. cünki benim icin olay artik bitti ve oda nede olsa tercihini coktan verdi. alo dedim, ben x (isim vermim) dedi. dedim noldu hayirdir. biseymi olmasi lazim, seni merak ettim
                  ondan aradim dedi. sonra sözlendigini yüzükler takildigini anlatti falan. gecmis bayramin mübarek olsun cart curt anlatti. aslinda seni dükkana gelcegini bekledim ama gelmedin diye anlatip durdu.

kafam tam rahatlamisti unuttum onu durduk yere aradi ya. neden sözlenmis biri sevip istemedigi birini hala arar aklim almiyo

Yorum

Tabiki.. Gece Sahil Kenarında Başbaşa Ilık bir Çay İçmek.. Sevdiğinin Sıcaklığını O Soğuk Havada Daha Bir Ayrı Hissedersin..
                    Kar yağarken iki çift yuvadan bakan göz ısıtır mı koskocaman bedeni
                    İşte öyle yakar sevdiğinin göz bebeği sol tarafında ki kocaman kalbini

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kar yağarken iki çift yuvadan bakan göz ısıtır mı koskocaman bedeni
                      İşte öyle yakar sevdiğinin göz bebeği sol tarafında ki kocaman kalbini
                      İşte Bu Yüzden Aşk Başkadır -6 Derecede..

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aradan bir ay gecti yaklasik. 2 saat önce beni aradi. acikcasi hic beklemedim arayacagini. cünki benim icin olay artik bitti ve oda nede olsa tercihini coktan verdi. alo dedim, ben x (isim vermim) dedi. dedim noldu hayirdir. biseymi olmasi lazim, seni merak ettim
                        ondan aradim dedi. sonra sözlendigini yüzükler takildigini anlatti falan. gecmis bayramin mübarek olsun cart curt anlatti. aslinda seni dükkana gelcegini bekledim ama gelmedin diye anlatip durdu.

kafam tam rahatlamisti unuttum onu durduk yere aradi ya. neden sözlenmis biri sevip istemedigi birini hala arar aklim almiyo
                        Yuh hocam. Hakkatten zor bir durum. Böyle insanlar var dünyada yanlış anlama lütfen. Evlenirler eşlerinden ayrılamazlar ama aldatmadan duramazlar. Bu tam öyle değil tabi ki ama böyle iki karakterli insanların olduğunu göstermek için örnek verdim. Senin yerinde hiç olmak istemezdim.

Senden ayrılıp sözlenmiş bide seni arayıp bunu anlatıyorsa hiç muhattap olma ben senin yerinde olsam ne kadarda sevsem muhattap bile olmam 1 saniye bile dinlemem.

Sözleniyorsun bide beni arıyorsun. Ne cesaret.
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Vay be.

Dedimya ; Acıdır aşk, acıtır aşk.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bunun acıtmayanı niye yok
                            Burdan yetkililere sesleniyorum , acıtmayan aşk istiyoruz
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Aşk; Kemal Sunal'ın filmi vardı ya "Osman'ı getirin banaaaa", "vur Osman vur daha sert vur" diyen dayak yedikçe zevk alan adamdır
                              "53"

Yorum

• 2.kez Aşık olmak istemiyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X