Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana bazen birdaha bir insana sevme düsüncesi korku veriyor.
    Darlaniyorum.

Günü gelir bir cifti mutlu görmeye bile görmek istemem. Yüzümü ceviririm.
    Kötülüklerini istedigimden, yada kiskandigimdan degil. Bir daha heveslenirim korkusundan. 5-6 senedir bu islerin icindeyim. Ama sanki tecrübelerim, yalnis kararlarim 30 sene ugrasmis gibi yordu beni.

Herseyden önce amansiz ayriliklar. Bugünden yarina degisen kaderler.
    Galiba sevmenin en büyük kriteri, olmazsa olmazi heves. Insanin hevesi kirilmamali. Hevesiniz kayboldugu an Sevmek size rahatsizlik verir. Yüeginize agirlik yapar.

Korkmamali insan, cok fazla düsünmemeli. Kafasini yormamali.

Sevmenin ne oldugunu. Bu kadar güzel birseyin, nasil insanlari üzebildigini. Insan sevmese bile, nasil hicbirzaman insani rahat birakmamasi... Tuhafdir sevmek, bazilari icin cok basit, bazilarinin hayatta cözmeye ugrastigi tek soru...

Biri bana aciklasin seni, sana inanmayip, seni aramak, senden korkup, sana bel baglamak...

Nesin sen, sadece bir rüyami?
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Bakiyorumda burda ask acisini cektigini zanneden arkadaslarin yas araligi 17-21..
      Siz kafayi mi yediniz kardeslerim benim?
      Ne aski ne meski olum,gidin eglenin,gezin tozun,asik olmak neymis? Hayat mutlu olmaktir,he seni mutlu eden birini bulduysan asil sonuna kadar kopar hatta,ama kuru kuruya asik olunmaz benden soylemesi,hele hele kizlar icin ah uh oh cekmeye hic degmez,icmek icin bahane de olmaz bu kizlardan.. Iceceksen kendin icin ic,mutlu ol,midende zehir olmasin,kalbine yas dolmasin icince.. Yuzunde guller acsin,Cenen acilsin...
      Birak oluruna varsin,her iliskide (bu ask-is yada siradan bi arkadas iliskisi olabilir) her zaman umursamayan bi taraf olur ama her iliskide bu boyle..Asiksindir farkindadir karsindaki artik yanmissindir cunku bu iliskiyi o yonlenderecktir,is yaparsin paran coktur,guvenilen sensindir o zaman is sende biter... Kasmamali bukadar baglanmamali sonu gelmeyen gemi halatlarina..
      Hayatta hep tiklemeyen taraf olmaniz dilegiyle...
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Acı Çekmeyi değil de mutlu olmayı öğrenmek bence en güzel tarafı =)
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ne yaptım biliyor musun
          Daha çok şarkı söyledim
          Sigaraya yeniden başladım
          Alışveriş yaptım gereksiz
          Ne yaptım biliyor musun
          Bol bol seyahat ettim
          Hatta yalnızlık çektim
          Pişman oldum, kimseye söylemedim
          Yani sustum genelde
          Bazen de gülümsedim nazikçe
          Dinlemediğim belli olmasın diye
          Bitti, buraya kadarmış dedim
          Unuttum bile dedim
          Avuttum kendimi sözde
          Ama yine de akıyor gözyaşlarım
          Islatıyor yastığımı
          Seni özlediğim gecelerde
          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Aşkı bu kadar kurcalamamak gerekiyor bence.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne yaptım biliyor musun
              Daha çok şarkı söyledim
              Sigaraya yeniden başladım
              Alışveriş yaptım gereksiz
              Ne yaptım biliyor musun
              Bol bol seyahat ettim
              Hatta yalnızlık çektim
              Pişman oldum, kimseye söylemedim
              Yani sustum genelde
              Bazen de gülümsedim nazikçe
              Dinlemediğim belli olmasın diye
              Bitti, buraya kadarmış dedim
              Unuttum bile dedim
              Avuttum kendimi sözde
              Ama yine de akıyor gözyaşlarım
              Islatıyor yastığımı
              Seni özlediğim gecelerde

paylaşım için tşkler

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşkı bu kadar kurcalamamak gerekiyor bence.
                bencede..
                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• 2.5 aydır görmüyorum bi 3.5 ay daha göremeyeceğim.Uzak olmamıza rağmen herşey denilenin aksine,olmaz diyenlerin aksine hergün biraz daha güzelleşiyor mesafemiz sorun olmadan.

3 yıl sonra birine güvendim,çıkmaya başladık.Hiç düşünmedim aradaki onca göremeyeceğim zamanı.Çünkü gözüm ondan başka birşey görmüyordu seviyordum hemde çok.Asık olmuştum.Asık olmakta böyle birşey sanırım.Gözünüz görmüyor bişeyi kalbiniz yönlendiriyo sizi.Çokta güzel yapıyo,çokta güzel gidiyor herşey.Hergün yastığa basimi koyduğumda daha mutlu olduğumu hissediyorum.Hergünün onunla ayri bi güzel geçtiğini hissediyorum.

Bazen aptallıklar yaptım.Farkındayım bunların zaten burda da söyledim ne kadar pişman olduğumu size.

Değer verdim ve değer buldum.

Umarım sizde askin acı yönünü değil benim gibi güzel yönünü yaşarsınız her zaman.

İnşallah hep böyle devam eder sanırım istediğim kişiyi buldum.Elimden geleni yapıcam bu aşk için.

Onu çok ama çok seviyorum.

Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman,
                  Beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer..

En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 03.10.2009, 01:49.
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Trabzonsporlu olupda Aşk Acısı çekiyorum demesin kimse bana ya

-Ama Ona Aşkımı haykırdım dinlemedi insafsız beni istemedi

Hadi ya sen bu akşam Gökhan ünalın kaçırdığı golü gördün mü ?

-Ya ama o zalim babası varya ayırdı bizi,kavuşamadı ellerimiz

Sen Tayfunun kullandığı yanlış taçı gördün mü bu akşam arkadaşım

-Yahu ben sevdim eller aldı en yakın arkadaşımla çıkmaya başladılar

En Son kazandığımız derbi maçının gollerini 10 sn içerisinde söyler misin arkadaşım

-O kadar güzeldi ki bakmaya bile kıyamazdım,ama o ne yaptı terketti gitti beni durup dururken

Valla en son 2 Türkiye kupası gördüm onda da Show Tv reklama girdi hiçbirşey anlamadım

-O Fesat kız arkadaşı yok mu ayırdı bizi aramıza fitne fesat soktu mani olamadım gidişine dinlemedi beni

Ne aymana ne mustafa keçeliye ne jeffersona ne juna nede diğerlerinin gelmesine mani olamadım biliyor musun ?

-Ayrı memleketlerde olmak ayırdı bizi gözden ırak olan gönülden de ırak derler ya işte ıraklıklar üzdü beni be

Fatih tekke,gökdeniz karadenizi başka takımda izledin mi hiç Smek'i spikerlik yaparken için parçalandı mı Stephanov'u gördün mü giderken aralarda ki mesafelere isyan ettin mi ?

-Ya çocuk benim için kendini harap etmiş,vucuna lehim makinasıyla züleyha yazmış,intahara kalkışmış ben ne yapacağım şimdi bu nasıl bir duygudur ya

Mehmet dalmanı tanıdın mı sen ? yada Şampiyonluk göremeden bu dünyadan göçen Kazım koyuncunun sesini duydun mu ?

-Tam açılacağım,tam aşkımı ilan edeceğim derken başkasıyla evlendi onu başka ellerde görmek ne kadar kahrediyor beni ya

Sen 96 Diye bir yıl hatırlar mısın? Beraberliğin bile yettiğini ? 1-0 öne geçtiğimizi duydun mu hiç birinden ? Son dakikada gelen bir golle milyonlarca insanın şizofren olduğunu söylediler mi sana ?

Şimdi bana Yaşadığım veya Yaşayamadığım Aşk'lar bunlardan daha acıydı deme herşeyi de bunu deme !

Çok kolay bir denklem kuruyorum sadece anlamaya çalışın lütfen.

Son 24 saat içerisinde Binlerce üye vardı bu forumda neden kimse bu başlığa değilde Trabzonspor ile ilgili başlıklara girdi ?
                    Çünkü onlar aşıktırlar ve acı çekiyordurlar demek ki kendi hayatlarındaki Aşkları bir şekilde kumanda edebilmişler ki bu Trabzonspor acısı herşeyin önüne geçmiş.

Aslında işin özü nedir biliyor musunuz? Yine ben kendi konuma getireyim lafı... İşin özü insanın kendinde saklı.

Eğer İnsan isterse herşeyin üstesinden gelebilir,her acının her zulmün üstesinden gelip huzura kavuşabilir. Kendinizi üzmeyin böyle şeylerle tamam üzün ama sonra diyin ki "Ya herşey benim elimde ben istersem üzülmem" diyin ya dik durun.

Kandırılıyoruz herkes farklı şeylerle uğraşılırken 80 lerden sonra Ülkemizde yayılan arabesk kültürüyle Aşk acısı çekmek moda sorsan herkes mutlu değil böyle bir bohem olamaz az rahat yaşayalım Allah aşkına.

Asıl Ağlayacaksanız değiştiremeyeceklerinizin veya Değiştirmesi zor olan şeylere ağlayın bakın örnek Trabzonspor 25 yıldır değişmiyor değiştiremiyorsunuz. Ve bu gidişle de değiştiremeyeceksiniz...
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 03.10.2009, 03:30.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir Alkış Emirhan'a..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Emirhan elini öpecem ula senin psikiyastrist gibisin
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• emirhan hepimizin derdini ne güzel anlatmış
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonsporlu olupda Aşk Acısı çekiyorum demesin kimse bana ya

-Ama Ona Aşkımı haykırdım dinlemedi insafsız beni istemedi

Hadi ya sen bu akşam Gökhan ünalın kaçırdığı golü gördün mü ?

-Ya ama o zalim babası varya ayırdı bizi,kavuşamadı ellerimiz

Sen Tayfunun kullandığı yanlış taçı gördün mü bu akşam arkadaşım

-Yahu ben sevdim eller aldı en yakın arkadaşımla çıkmaya başladılar

En Son kazandığımız derbi maçının gollerini 10 sn içerisinde söyler misin arkadaşım

-O kadar güzeldi ki bakmaya bile kıyamazdım,ama o ne yaptı terketti gitti beni durup dururken

Valla en son 2 Türkiye kupası gördüm onda da Show Tv reklama girdi hiçbirşey anlamadım

-O Fesat kız arkadaşı yok mu ayırdı bizi aramıza fitne fesat soktu mani olamadım gidişine dinlemedi beni

Ne aymana ne mustafa keçeliye ne jeffersona ne juna nede diğerlerinin gelmesine mani olamadım biliyor musun ?

-Ayrı memleketlerde olmak ayırdı bizi gözden ırak olan gönülden de ırak derler ya işte ıraklıklar üzdü beni be

Fatih tekke,gökdeniz karadenizi başka takımda izledin mi hiç Smek'i spikerlik yaparken için parçalandı mı Stephanov'u gördün mü giderken aralarda ki mesafelere isyan ettin mi ?

-Ya çocuk benim için kendini harap etmiş,vucuna lehim makinasıyla züleyha yazmış,intahara kalkışmış ben ne yapacağım şimdi bu nasıl bir duygudur ya

Mehmet dalmanı tanıdın mı sen ? yada Şampiyonluk göremeden bu dünyadan göçen Kazım koyuncunun sesini duydun mu ?

-Tam açılacağım,tam aşkımı ilan edeceğim derken başkasıyla evlendi onu başka ellerde görmek ne kadar kahrediyor beni ya

Sen 96 Diye bir yıl hatırlar mısın? Beraberliğin bile yettiğini ? 1-0 öne geçtiğimizi duydun mu hiç birinden ? Son dakikada gelen bir golle milyonlarca insanın şizofren olduğunu söylediler mi sana ?

Şimdi bana Yaşadığım veya Yaşayamadığım Aşk'lar bunlardan daha acıydı deme herşeyi de bunu deme !

Çok kolay bir denklem kuruyorum sadece anlamaya çalışın lütfen.

Son 24 saat içerisinde Binlerce üye vardı bu forumda neden kimse bu başlığa değilde Trabzonspor ile ilgili başlıklara girdi ?
                            Çünkü onlar aşıktırlar ve acı çekiyordurlar demek ki kendi hayatlarındaki Aşkları bir şekilde kumanda edebilmişler ki bu Trabzonspor acısı herşeyin önüne geçmiş.

Aslında işin özü nedir biliyor musunuz? Yine ben kendi konuma getireyim lafı... İşin özü insanın kendinde saklı.

Eğer İnsan isterse herşeyin üstesinden gelebilir,her acının her zulmün üstesinden gelip huzura kavuşabilir. Kendinizi üzmeyin böyle şeylerle tamam üzün ama sonra diyin ki "Ya herşey benim elimde ben istersem üzülmem" diyin ya dik durun.

Kandırılıyoruz herkes farklı şeylerle uğraşılırken 80 lerden sonra Ülkemizde yayılan arabesk kültürüyle Aşk acısı çekmek moda sorsan herkes mutlu değil böyle bir bohem olamaz az rahat yaşayalım Allah aşkına.

Asıl Ağlayacaksanız değiştiremeyeceklerinizin veya Değiştirmesi zor olan şeylere ağlayın bakın örnek Trabzonspor 25 yıldır değişmiyor değiştiremiyorsunuz. Ve bu gidişle de değiştiremeyeceksiniz...
                            herkese söylüyorum eğer ki TSliysen başka bi aşka gerek yok. O gerekli kazar mutlu edip üzüyo zaten
                            Habu Sevdaluk 7 Beni
                            HarekeTSirası bizimdur !
                            ANS 61 DNMSZ

Yorum

• Herkes böyle der ama emin olun sevgilinin yeri ayrıdır bilmiyorum bence öyle her ne kadar beni sevmesede ben onu büyük ihtimalle ömrümün sonuna kadar unutamam...

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes böyle der ama emin olun sevgilinin yeri ayrıdır bilmiyorum bence öyle her ne kadar beni istemesede ben onu büyük ihtimalle ömrümün sonuna kadar unutamam...
                                Belkide TSden başka sevgili görmediğimizden bilmiyoruzdur biz Ama şu an sadece o var
                                Habu Sevdaluk 7 Beni
                                HarekeTSirası bizimdur !
                                ANS 61 DNMSZ

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X