Nerden Biliyorsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden Biliyorsun
Biz sanki çok sütten çıkmış ak kaşığız burda birisi söylesin bakalım ben ayrıldıktan sonra başka kız aramadım başka ilişkilerle kendimi avutmak istemedim desin ee ne oldu o zaman bizde yapıyormuşuz ama bizim toplumda ne var erkek yaparsa yapar abi kız yaparsa kendini erkeklerin kolların attı hayır efendim onlarda insan onlarda can onlarda unutmak için başka ilişkiler arıyorlar buluyorlar bu konuda eşitiz bir çok konuda olduğu gibi.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarıştırma orasını yapmaz işte aşık olan bir kız aşık olduğu ilişkiyi bitirdiği zaman umarsızca kendini başka bir erkeğin kollarına atmaz bekler pusar adam akıllı ilişki yaşar ama biz erkekler bak atmış kendini başkasının kollarına diye yorumlarız.
Biz sanki çok sütten çıkmış ak kaşığız burda birisi söylesin bakalım ben ayrıldıktan sonra başka kız aramadım başka ilişkilerle kendimi avutmak istemedim desin ee ne oldu o zaman bizde yapıyormuşuz ama bizim toplumda ne var erkek yaparsa yapar abi kız yaparsa kendini erkeklerin kolların attı hayır efendim onlarda insan onlarda can onlarda unutmak için başka ilişkiler arıyorlar buluyorlar bu konuda eşitiz bir çok konuda olduğu gibi.
Ama ben Yapmadim Bu dedigini ve 3 Yil oldu halen daha unutacamGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle55 gündür ben İstanbul'da o Samsun'da ilişkimiz sürüyor.Birde İstanbul' a gelmeye ikna edebilsem her şey mükemmel olucak ama sevmiyorum İstanbul'u diyor.Nasıl çözüme kavuşturcam bilmiyorum."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünün sorusu: Bir insan zor biri iliskiden sonra ne kadar zaman kendini dinlendirmeli?
Cok uzun süre mi?
Yoksa kafayi dagitmek icin en kisa süredemi?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Ben inanmiyorum.
Severim, Saygi duyarim. Hatta cok düzgünümdür iliskilerimde, bu ise oyun gözüyle bakmam. Ama asik olmam, yada kendimi aska inanmaya zorluyormuyum.
Pekte ilgi alanima girmiyor Sevgi-Beraberlik. Acikcasi bana uzak dursun, hevesim yok o islerde. Ama burda bazi arkadaslar incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerle cok aci cekiyorlar. Bunun icin bu basliga ilgi gösteririm.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
Yorum