Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nerden Biliyorsun
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nerden Biliyorsun
      Karıştırma orasını yapmaz işte aşık olan bir kız aşık olduğu ilişkiyi bitirdiği zaman umarsızca kendini başka bir erkeğin kollarına atmaz bekler pusar adam akıllı ilişki yaşar ama biz erkekler bak atmış kendini başkasının kollarına diye yorumlarız.

Biz sanki çok sütten çıkmış ak kaşığız burda birisi söylesin bakalım ben ayrıldıktan sonra başka kız aramadım başka ilişkilerle kendimi avutmak istemedim desin ee ne oldu o zaman bizde yapıyormuşuz ama bizim toplumda ne var erkek yaparsa yapar abi kız yaparsa kendini erkeklerin kolların attı hayır efendim onlarda insan onlarda can onlarda unutmak için başka ilişkiler arıyorlar buluyorlar bu konuda eşitiz bir çok konuda olduğu gibi.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karıştırma orasını yapmaz işte aşık olan bir kız aşık olduğu ilişkiyi bitirdiği zaman umarsızca kendini başka bir erkeğin kollarına atmaz bekler pusar adam akıllı ilişki yaşar ama biz erkekler bak atmış kendini başkasının kollarına diye yorumlarız.

Biz sanki çok sütten çıkmış ak kaşığız burda birisi söylesin bakalım ben ayrıldıktan sonra başka kız aramadım başka ilişkilerle kendimi avutmak istemedim desin ee ne oldu o zaman bizde yapıyormuşuz ama bizim toplumda ne var erkek yaparsa yapar abi kız yaparsa kendini erkeklerin kolların attı hayır efendim onlarda insan onlarda can onlarda unutmak için başka ilişkiler arıyorlar buluyorlar bu konuda eşitiz bir çok konuda olduğu gibi.
        Ben kizlar kendilerine Baska erkek buluyorda Erkekler Bulmuyor Demedim

Ama ben Yapmadim Bu dedigini ve 3 Yil oldu halen daha unutacam

Yorum

• Bende diyorum ki senin gibi kızlar vardır çoğunluktadır.

Yorum

• Benim gibi Kizlar

Herhalde Cogunluktadir

Yorum

• 55 gündür ben İstanbul'da o Samsun'da ilişkimiz sürüyor.Birde İstanbul' a gelmeye ikna edebilsem her şey mükemmel olucak ama sevmiyorum İstanbul'u diyor.Nasıl çözüme kavuşturcam bilmiyorum.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                55 gündür ben İstanbul'da o Samsun'da ilişkimiz sürüyor.Birde İstanbul' a gelmeye ikna edebilsem her şey mükemmel olucak ama sevmiyorum İstanbul'u diyor.Nasıl çözüme kavuşturcam bilmiyorum.
                Samsun'a gidebilirsin.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Ayrilan arkadaslara: Unutmayi denemeyin, ki istesenizde unutamazsiniz. Sadece kendinizi onsuz yasamay aalistirin. Gercekten isterseniz halledebilirsiniz.
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Günün sorusu: Bir insan zor biri iliskiden sonra ne kadar zaman kendini dinlendirmeli?

Cok uzun süre mi?

Yoksa kafayi dagitmek icin en kisa süredemi?
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Günün sorusu: Bir insan zor biri iliskiden sonra ne kadar zaman kendini dinlendirmeli?

Cok uzun süre mi?

Yoksa kafayi dagitmek icin en kisa süredemi?
                      İlişkinin ağırlığna bağlı ama biraz uzun bir süre dinlendirirse daha verimli olacaktır bu süre sonunda ki ilişkilere yaklaımları.

Yorum

• Peki ayri olunan zamanda sadece kizi/erkegi düsünen kisi icinde bu gecerlimi?

Yoksa kendini "yeni sulara yelken acmaya zorlamak" daha mi mantikli?
                        Trabzonspor

Yorum

• Ben yalnız olduğumda da kralım, alayına gider, sevgilide neymiş ,benim sevgilim karanlık geceler, tek kurşun ,tek tabanca , artık ay sevgilim yıldızlar şahidim her gece meşk ediyorum semaya karşı.

Moduna girilmesi daha mantıklıdır İzzet.

Yorum

• Ben daha cok burdaki arkadaslar icin sordum.

Biliyorsun benim askla isim olmaz, hatta inanmam
                            Trabzonspor

Yorum

• Ben inanmiyorum.

Severim, Saygi duyarim. Hatta cok düzgünümdür iliskilerimde, bu ise oyun gözüyle bakmam. Ama asik olmam, yada kendimi aska inanmaya zorluyormuyum.

Pekte ilgi alanima girmiyor Sevgi-Beraberlik. Acikcasi bana uzak dursun, hevesim yok o islerde. Ama burda bazi arkadaslar incir cekirdegini doldurmayacak sebeplerle cok aci cekiyorlar. Bunun icin bu basliga ilgi gösteririm.
                              Trabzonspor

Yorum

• "Ey Göklerdeki Yıldız Benum Farkumda misun?"
                                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X