Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 28TS61 ;

Yazdıklarını okudum.

Öncellikle bu sorunun kesin bir cevabı olmaz,kişiden kişiye değişir cevaplar. Ancak şunu söylemek istiyorum kesinlikle kendin olayı hissetmeye çalış,ben birşeyler söyleyeyim ama sakın söylediklerimle haraket etme ama fikir alırsan ne memlun bana ki yaşca benden büyüksün sadece anladığımı yazayım ukelalık olmasın.

Yazdığın yazı da şöyle demişsin "Eğer bana dönmek istemeseydi neden beni arasın".

Bir bayan her zaman bir erkekten daha duygusaldır,aslında kadınlara yılan,şeytan,cingöz lakapları takılır ama bir kadın arkasında bıraktıklarını her zaman düşünür.

Eğer bir kadın ayrılmaya karar vermişse sana değilde 2. istemeye geleni kabul etmiş kafasına sinmiş ise ki durum vaziyet bence öyle gözüküyor kendime göre çözümlediğim olay şu ;

Bayanın aklına 2. istemeye gelen kişi yatmış yatmış dediysem karar aşamasını vermemiş ancak ağır basan taraf karşı taraf ancak manevi olarak sana telefonla geri dönüp mahçupluğunu bildirmeye gereksini duyuyor.

Çünkü kadınlar manevi olarak rahatsızlık duymaktan nefret ederler,emin olun ki şu dünyada rahatlıkla ilyon dolar borçla yaşarlar ama omuzlarında olan bir ah ile yaşamazlar kesinlikle kendilerini manevi açıdan rahatlatmak için çaba sarfederler,bu çabanın sonucunda yine onların istediği olur başkasının olurlar ancak allem ederler kullem ederler gönlünüzü alırlar yada almadan bırakmazlar. İşte bu yüzden biz erkekler genellikle "Bak vicdansıza birde gelmiş ne yüzle konuşuyor sen tercihini yapmışsın ne işin var benle git konuşma" gibi telkinlerle yaptıklarının kötü birşey olduğunu varsayıp kadınları kötüleriz ama aslında onlar bizim asla yapmadığımız şeyi yaparlar çünkü genellikle biz arkamızı dönüp çeker gideriz.

Senin durumuna tekrar dönersek ; Çok bütük bir aile baskısı (Aşiret,Töre,Beşik kertmesi vb.) yoksa büyük ihtimalle seninde katkılarınla yeniden beraber olursunuz çünkü kızların ailelerine söz geçirebildiği ve haklı oldukları sevgi,aşk ve evlilik tercihlerinde ailelerine söz geçirebildikleri devirdeyiz. Eğer bu baskıların hiç birinin olmadığı bir halde sana dönmüyorsa gerçekten o gelen çocuk evlilik olarak aklına yatmıştır fakat seni seviyor ise kesinlikle geri dönecektir bayanlar seviyorlarsa peşini bırakmazlar ve hiç bir kadın sevediği biri ile bir evlilik yapmak istemez ölür yine de o evliliği gerçekleştirmez.

Sen eğer aileden okey alır isen istemeye gitmelisin kesinlikle istemelisin,çünkü uç noktaya gelmişsin aklındaki ve gönlündeki herşeyi herkese açmalısın dillendirmelisin.

"Bir şeyi yapmayıp pişman olacağına yapar rezil olurum"

Bir kez daha hatırlatayım söylediklerim fikir versin yön değil kendin sakin kafa ile bilgileri ve karşı tarafın sözlerini haraketlerini harmanla ve sonuca var emin ol sonuca varacak güçtesin.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Issız Adam filmini izledin mi bilmiyorum ama şöyle bir replik vardı;
      Zamanında yemiş gibi duruyorsun
      Bu sefer son mesajım olsun. Hiçbir şey olmadı, kimseye aşık olmadım. Sadece sevgilim olsun diye aşık olmak kast ediliyorsa o ayrı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Uzaktan aşık olmak en iyisi hep ulaşılmaz kalacak ... Ulaştığında aşk olmuyor çoğu zaman.. Gözünde büyütüyorsun ulaşamadıkça ulaşınca birden düşüyor ordan ...
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          28TS61 ;

...

Çünkü kadınlar manevi olarak rahatsızlık duymaktan nefret ederler,emin olun ki şu dünyada rahatlıkla milyon dolar borçla yaşarlar ama omuzlarında olan bir ah ile yaşamazlar .
          ...

Güzel tesbit Emirhan.

Hani bayanları " anlaşılmaz yaratıklar" olarak gören arkadaşlar varya onlar için güzel bir ip ucu .
          TSira- Şükran
          "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yarın...
            Açılacağım ve tüm irtibatımı keseceğim.
            Ayni siniftayken mi? Hi hi...

Yorum

• @ Emirhan Makul

tsk ederim yazdiklarin icin. burda sizlerinde düsüncenizi ögrenmek istedim. elbette hepimiz hemfikir olamayiz her konuda.

kizin aile baskisi falan yok. aileler demis kendi aranizda anlasabilirseniz anlasin. zaten kizin dayisini taniyorum. ama bu zamana kadar onun dayisi oldugunu bilmiyordum. hem kizla cogu arkadaslarimiz ayni cikti muhabbet ederken.
              aslinda kafasina yatan onunda ayni memleketten olmasi ve eskiden ayni kurslara gitmis olmalari sanirim.
              önceleri bir görüsmüslükleri tanismisliklari yok. sirf yer olarak ayni yerde imisler. oglan bunu bi dügün fotosunda görmüs arastirtmis anasina.
              o diyo dogru yoldan gelmis falan. sanki ben egri yoldan gittim
              sende diyo 3 aydir diyo hadi bana acilamadin dayimi taniyordun olmadi senin arkadasinin ailesi bizi taniyordu, onlara citlatsaydin durumu ve ya annenle babanla gelip niyetini ortaya koysaydin diyor.
              her hoslandigimiz kiza böyle yapsak vay halimize.
              ben utangacim cekingenim. öyle pat diyede denmezki hoslandim falan filan.
              tamda o gun sormaya gittigimde sok oldum onun dedikleri ile. gec kaldin dedi.
              dedim ilk senin düsüncelerini bilmek istedim, seninde bana karsi biseylerin varmi diye sonra gerisi zaten kendiliginden gelirdi dedim ama laf anlatamiyoruzki.
              bide resim istemisti zamaninda. hala ondaymis resim ve bakiyormus arasira.

ya gercekten su kiz milletini anlamak cok zor. yada ben gercekten cok aptalim

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayni siniftayken mi? Hi hi...

Ne kaybederim ki?
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne kaybederim ki?
                  Emirhanin bir lafi var bilmem bilirmisin

Yapmayip pisman olacagima yapip rezil olmayi tercih ederim

Buarada Ask bos isler
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Valla planım tıkır tıkır işlerse, ki bundan eminim, ya beni sever, ya nefret eder. İkisi de güzel şey

Kazanma ihtimalim var sadece
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Senin icin bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum ama 'arkadaslik' mesela.

Yorum

• Kendi tecrübelerime bakarak diyorum.

Bayanlarin büyük cogunlugu ilk tipe ve hali vaktine bakar.

Erkekler ise cogunlukla sadece tipe bakar
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Senin icin bir anlam ifade ediyor mu bilmiyorum ama 'arkadaslik' mesela.
                          Kafanda farklı bir düşünce varsa arkadaşlık pek mümkün değil...Hatta imkansız...Kimse kendini kandırmasın...Aşk hayal kurmaktır...Birlikte gezerken hayal ettiğin bir kızın(erkeğin) arkadaşı olup yanıbaşında durmak can acıtır...Elbet dayanılmaz olur...Onun için vakit doğrudur diye düşünüyorsan söyleyeceksin bence...
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Etmiyor. Hem de hiç.
                            Ben onu arkadaş gibi göremedikten sonra arkadaşlığın anlamı ne? Sprite'tan acı gerçekler'deki kadar iğrenç olmasa da ona benzer bir arkadaşlığımız olur...
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Bu benim basima geldi Simdi cok iyi arkadasiz hersey Kendi kafamda bitirdim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu benim basima geldi Simdi cok iyi arkadasiz hersey Kendi kafamda bitirdim
                                Seni taktir ettim Mahmut aslında asi bir kişilik gibi görünüyorsun ama bu yaptığının herkese örnek olması gerek.
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X