Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgililer gününü kutlamak için değişik anlamlı söz isteyen olursa bana bir haber verin yeter
    TRABZONSPOR

Yorum

• reklam kokan hareketler bunlar Yasin
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte Neden Sonuç İlişkisi.

Aslında aşkı bir program yazmaya benzetebilirmiyiz. İlk önce yazacağın programı kafanda tasarlarsın. Onun bir algoritmasını çizersin. Daha sonra bunu kodlara dökersin. Hata verirse hatanın nerede, neden gerçekleştiğini anlarsın ona göre devam edersin. Aynı Üstte yazısını okuduğunuz Emirhan hocamın yaptığı gibi. Bu restleşmelerde programın verdiği hata kodları gibidir. Çözümü buldunmu sonuca gidersin.
        Ben hiç mi hiç katılmıyorum. Program yazmak tamamen mantık sınırları ve kuralları içinde yapılan bir iştir. Ama aşkın mantıkla taban tabana zıt bir şey olduğunu düşünüyorum

Yorum

• dünyayı erkekler yönetir ekekleride kadınlar ben dünyayı yönetmedime göre sorun yok aşk da yok acıda yok gözyasıda yok.Ama aşk nedir? sorusuna verilecek tek cevap sudur birini gündüzleri hayallerinde geceleride rüyalarında yasatabiliyosan işte o duygunun o yasayışın adı aşkdır
          ha bir tafsiye daha size birini etkilemek istiyosanız onun size sorabilecegi soruları önceden kestirin ve onun sormasına izin vermeden kendiniz sorun kendiniz cevaplayın hem karsınızdaki size güvenir hemde sempati duymaya baslar ve yeni tanısdıgınız birne kesinlikle 60 cm daha yakın mesafede durmayınki onu ürkütmeyin 120 cm mesafeden daha uzak durursanızda onu kendinizden sogutursunuz ortası bulmak lazım
          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 08.02.2009, 16:28.
          !

Yorum

• Bir Kere şunda anlaşalım Aşk Vardır Kesinlikle vardır ve soyutlanmaya çalışılır ama aslında bir kalem kutusu bir sehba gibi somut birşeydir yani bir cisim gibi kabullenmeliyiz kesin var.

Ama şunu diyebilirsiniz Mutlu Aşk varmıdır tamam bunu sabaha kadar tartışırız ama Aşk yoktur diyemezsiniz zaten zamanında bende demiştim yani bende dahil "Aşk yoktur" diyenler Genellikle Aşık olmuş ancak mutlu olamamış insanlardır mutlu olamadık diye böyle muhteşem bir duyguyu yerin dibine sokmamak lazım

Ayrıca sevgililer günü ile de ilgili olarak şimdi bu gün hakkında dilimizde şöyle sözcükler var
            "Batı dayatması bir gelenek" "Ben sevgililer gününde sevmiyorum ki hergün seviyorum"
            "Ticari yapılan bir olay oyuna gelmeyelim"

Bu sözleri söyleyenler kusura bakmasın kendilerini kandırırlar yahu siz hanımınıza veya sevgilinize kısaca sevdiğiniz insana her gün çiçek alıyormusunuz hergün hediye alıyormusunuz Muamma almıyorsunuz Eee şimdi olayı demegoji yaparak geçiştirmemek lazım tamam gergün sevgi gösterirsin ama güzeldir hediye almak sevindirmek o günü sınırında yaşamak güzeldir ama bu sözlerle olayı atlatmak kabul edilemez Bunu hiç bir bayanda kabullenemez ayrılma nedenidir.Ama muhteşem önem verilmesi gereken birşey değildir küçük bir hediye alınması gerekir hatta hatırlamak bile yeterlidir seviyeli ilişkilerde diyorum ve topu size bırakıyorum.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben hiç mi hiç katılmıyorum. Program yazmak tamamen mantık sınırları ve kuralları içinde yapılan bir iştir. Ama aşkın mantıkla taban tabana zıt bir şey olduğunu düşünüyorum
              Egemen şimdi birde şöyle düşün. Programda yazarken belli bir yolu izleyerek sonuca ulaşırsın değilmi ? Aşkda da öyle ... Mesela aşık olduğun birine teklif edeceğin zaman ilk önce neyi seçersin kullanacağın kelimeleri ve onları kullanabileceğin en iyi cümleleri. Daha sonra nereden başlayacağını gibi. Daha sonra bunları işe dökmek vardır.

Aynı en basitinden bir hesap makinesi programı gibi. Sadece aşka algoritmaları kafanda tasarlarsın. Daha sonra kodlara dökersin yukarıda dediğim gibi.

Bu başlıkta Emirhan Çok Başarılı. Yaptığın tespitlerden dolayı seni kutluyorum.

Mesela üstte yazdığı yazı.
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Ask ask ask ask ula bu nasıl bır sey bılmeyenler anlamaz cok cok cok cok da acayıp bır sey
                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İnsan nasıl özlüyor ya.
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Biri Selami'yi bu başlıktan uzak tutsun
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Uzun zamandır girmediğim için bir kaç şeye cevap vermek istedim

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya inanıyorum ilerde birşey olacağım ama ne olacağım bilmem oyuncu olamadık piskolojide okuyamadık tek halkla ilişkiler kaldı seviyorum adaş insan bilimini seviyorum halkla ilişkiler okuyup bu işi yapacam ilerde ben istiyorum ki adam bana gelsin fabrikada "Müdür manita pas vermiyo çalışamıyorum" heeee uzan dayı şuraya Halkla ilişkiler departmanında çalışmak istiyorum dur bakalım hele bir bitirelim şu okulu da bakacauk.
                      Emirhan Halkla İlişkiler bölümünü bu konu için okumana hiç gerek yok İsmindeki gibi Halkla İlişkiler değil çünkü tamamen reklamcılık dersi görüyorsun.Kişilerarası eğitim dersi var bir tek onda da kuramlar felan var onu gösteriyorlar.

Tavsiye etmem

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gelmesini istiyorumda gelmey işte uğraşıyorum belki beddua alırım
                      Harun aynı durumda kalsam Selami gibi bende kapatırdım emin ol bunu kılıbıkla bir alakası yok. Ben kapatırırım aynı zamanda kapattırırım da Ama dediğin gibi gelmesini istiyorum da gelmey

İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dilara gördün beni İstanbulda ligt bi tipim mi var ya.

Bu harun aslında benim nasıl biri olduğumu gayet iyi biliyo ama işte biraz sopa istiyo.
                      Kanka seni en iyi tanıyan kişilerden birisiyim Selami'ye light yakıştırması yapmak Kadir İnanır'a pembe takım elbise giydirmek gibi bir şey olur herhalde
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kanka seni en iyi tanıyan kişilerden birisiyim Selami'ye light yakıştırması yapmak Kadir İnanır'a pembe takım elbise giydirmek gibi bir şey olur herhalde
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnsan nasıl özlüyor ya.

Yakında hasret giderirsin inş

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnsan nasıl özlüyor ya.
                            Ah Selami vah Selami

İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakında hasret giderirsin inş
                            İnşallah, inşallah

Yorum

• Sevenleri kavuştur yarabbi
                              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                              Her Türlü

Yorum

• ..........................
                                En son Remzi tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 18:18.
                                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X