Bide bana diyoki Facebookdan sıkıldım meğer kız kapattırmışçççççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççç ççç ççç Harunn yeter da artık senide biliyoruz
döverim seni bak çççHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin abi etma ben öle birimiyim.
Selami takılıyoruz boşver seni gılıbık olsan bile seviyoruz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYüz yüze görüşen arkadaşlar da bilir ne kadar sert biri olduğunu ...
Bi tanısanız Alemin en delikanlı adamı dersiniz...
Hem kız peşinden koşuyor yoksa...
Selami abi de öyle
- Alıntı
Yorum
-
'^+'^+%+^&^+/(&/(+!-AH ŞU KIZLAR AH''^+'^+%&%&+%
-öpersin küstah olursun öpmezsin aptal yerine konursun
-iltifat edersin yalan der
-etmezsin bırak der
-her istedigine ewet desen karaktersiz karşı çıkarsan alnlayışsız olursun
-çok sık aradıgında sıkıldım der az arasanız küser
-iyi giyinirsen çapkın der dikkat etmesen zevksiz der
-kıskanırsın kötü huy der kıskanmazsın sewmiyorsun der
-Bir dakika geç kalsan kıyamet kopar kendisi bir saat geç kalsa bunda ne war derMEKAN 34 VATAN 61
BİZE HERYER TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
Ula duydum ki burada Selo'ya yükleniyorlarmış layt erkek diye
Böyle bir adamda laytlık olur mu ula ! Facebook kapatmış olsa bile normaldir bana göre çünkü orada birsürü kız bu yakışıklı çocuğa askıntı oluyordurNe olsun yani sevgilisiyle kavga edip dursun mu yosmalar yüzünden sorarım size ?
Şimdi sevgilisi maça gitme dese gelmeyecek mi yani Selami ? Sanmıyorum . Eğer gelmezse o zaman layttırSelami cevap ver böyle bir şey olursa kıza mı yol verirsin yoksa amigoluğa mı
Bu cevap benim için dönüm noktasıdır . Saygıyla arz ederim ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYavaş dövAğzımı açmak istemiyorum
Ganita yı bırak tüm Forumun konusu olursun ççç :P
Biz sevgiyide bağlılığıda tam manasıyla yaşarız ama kurallarımızdan ödün vermeyiz mutlu etmeyide mutlu olmayıda biliriz evelallahHAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazrail_eko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'^+'^+%+^&^+/(&/(+!-AH ŞU KIZLAR AH''^+'^+%&%&+%
-öpersin küstah olursun öpmezsin aptal yerine konursun
-iltifat edersin yalan der
-etmezsin bırak der
-her istedigine ewet desen karaktersiz karşı çıkarsan alnlayışsız olursun
-çok sık aradıgında sıkıldım der az arasanız küser
-iyi giyinirsen çapkın der dikkat etmesen zevksiz der
-kıskanırsın kötü huy der kıskanmazsın sewmiyorsun der
-Bir dakika geç kalsan kıyamet kopar kendisi bir saat geç kalsa bunda ne war der
esetten olay tam budur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleesetten olay tam budurMEKAN 34 VATAN 61
BİZE HERYER TRABZON
- Alıntı
Yorum
Yorum