Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ula ihbar gelmese şu yazıdan haberim bile olmayacak.Bide adımız gılıbığa çıkmış ama aşk meşk başlığından çıkmayan sen

Bugüne bugün gemileri yakıp Ankara'ya deplasmana gitmiş adamım.Kızdırmayın kafamı

Bana geldiğimden kimsenin haberi yok demiştin yeme bizi şimdi
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Mehdiyle uğraşmayın la adam tee Angaralara geldi deplasmana rahat bırakın gardaşımı

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bana geldiğimden kimsenin haberi yok demiştin yeme bizi şimdi
        Ula ben size haber vermeden geldim manasında dedım ya.

Barış de habunlara bişe.

Hay mübarek aşk başlığının müdavimlerine gılıbık olmadığımızı kantılayrız.Yabak dünyanın haline
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bırak ya
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• aşk, doksan +2 de gol olunca mesaj çekmektir sevgiliye..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Aşk 90+2 de gelen golden sonrasını hatırlamamaktır...
              HAMSİ
              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• tek aşkım Trabzonspor diğer türden aşk maşk yok bend

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaçıracağum seni,
                  Yaşın küçüktür küçük,
                  Çay filizi gibisin,
                  Her yanın iki buçuk.

Selamun Aleyküm ya bu şarkının adı nedir ?

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aşk 90+2 de gelen golden sonrasını hatırlamamaktır...
                    Aşk Umuta bile sempati duyabilmektir

Diyoruz ve konumuza dönüyoruz Bazı şeyler duydum konunun kişiselleşmesi de tercih ettiğimiz birşey değil ancak burda bir kişisellikden genel bir sorunumuza geçeceğiz

Karşılıklı sevgi ilişkilerinde Bir tarafın diğer tarafa kısıtlama koymasını tasfip etmiyorum emri vaki değilde çiftler mantıklı olarak doğruyu bulup uygulaması gerekir yoksa "Zehra birdaha görmeyin sümsüğü vururum kafana" "Murteza bir daha aynı şey olursa beni unut" yani böyle restleşmelerle birbirini kısıtlama ilişkileri zedeler oturursun doğruyu bulursun anlaşırsın beraber uygularsın tamam Erkek baskın bir kişiliktir ama Kadından üstün değildir Kadında Erkekden üstün değildir hepimiz aynı tarlanın tohumlarıyız.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şiddete karşıyız
                      HAMSİ
                      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk Umuta bile sempati duyabilmektir

Diyoruz ve konumuza dönüyoruz Bazı şeyler duydum konunun kişiselleşmesi de tercih ettiğimiz birşey değil ancak burda bir kişisellikden genel bir sorunumuza geçeceğiz

Karşılıklı sevgi ilişkilerinde Bir tarafın diğer tarafa kısıtlama koymasını tasfip etmiyorum emri vaki değilde çiftler mantıklı olarak doğruyu bulup uygulaması gerekir yoksa "Zehra birdaha görmeyin sümsüğü vururum kafana" "Murteza bir daha aynı şey olursa beni unut" yani böyle restleşmelerle birbirini kısıtlama ilişkileri zedeler oturursun doğruyu bulursun anlaşırsın beraber uygularsın tamam Erkek baskın bir kişiliktir ama Kadından üstün değildir Kadında Erkekden üstün değildir hepimiz aynı tarlanın tohumlarıyız.
                        İşte Neden Sonuç İlişkisi.

Aslında aşkı bir program yazmaya benzetebilirmiyiz. İlk önce yazacağın programı kafanda tasarlarsın. Onun bir algoritmasını çizersin. Daha sonra bunu kodlara dökersin. Hata verirse hatanın nerede, neden gerçekleştiğini anlarsın ona göre devam edersin. Aynı Üstte yazısını okuduğunuz Emirhan hocamın yaptığı gibi. Bu restleşmelerde programın verdiği hata kodları gibidir. Çözümü buldunmu sonuca gidersin.
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Evet aynen Kubilay hatayı bulursun sonra Dosya/farklı kaydet/.exe olarak / enter ve masa üstünde programın bitmiş hali.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ula ihbar gelmese şu yazıdan haberim bile olmayacak.Bide adımız gılıbığa çıkmış ama aşk meşk başlığından çıkmayan sen

Bugüne bugün gemileri yakıp Ankara'ya deplasmana gitmiş adamım.Kızdırmayın kafamı
                            Kanka şimdi tüm bilinmeyenleri ortaya dökmeye gerek yok dimi

Mesela Ankara'ya gidiş hikayenin başlangıcını arkadaşlara anlatmak istemezsin

Aşk meşk başlığında ciddi bir mesajım var mı benim

Ben sizin gibi gılıbık olmayacam

Yorum

• 90+2 de gelen Umutun golünden hemen sonra Sevdiğine haber vermektir aşk
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                90+2 de gelen Umutun golünden hemen sonra Sevdiğine haber vermektir aşk
                                Ben Kazım'a haber verdim. Yapma bunu Emirhan..
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X