Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O zaman 0 km bulman gerekecek onur ççç
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 ay öncesine kadar 7 aylık sevgilim vardı. 3 ay önce ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı. Ne yaptıysam döndüremedim ama gönül hala seviyor.
      Sağlık olsun Onur yapacak bir şey yok. Şunu unutma 2. kez başlasanız bile hiç bir zaman eskisi gibi olmaz. Ne sen ne o sonuçta bak 3 ay geçmiş...

Unutacaksın Onur unutacaksın...
      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 ay öncesine kadar 7 aylık sevgilim vardı. 3 ay önce ayrıldık daha doğrusu o ayrıldı. Ne yaptıysam döndüremedim ama gönül hala seviyor.
        - Seni bıraktıysa yüreğine taş basacaksın , tamam kolay değil ama bunu yapmalısın , sevene can feda sevmeyene elveda
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bende nedense eskisinden de iyi olacağını düşünüyor onu istiyorum ama bir yandan da o bunu haketmiyor boşver diyorum.

Bu ne yaman çelişki.
          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Dünya Ağlanacak Yer Değil Arkadaş.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• deniz üstünde fener
              bir yanar bir de söner
              bu gaybana sevdaluk
              ne yana olsa döner, bu tarafa da döner

gel kaçalum sevduğum
              dağlarun arkasindan
              yandumda eleceğum
              bu yürek yarasundan

duman gelir dereden
              kapatır dağı taşı
              sevduğumun yüzünden
              durmaz gözümun yaşı

uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bir daha seversem Allah belamı versin...

15 gün önce başlayalım diyor,Her şey çok iyi bugün bitirelim diyor;

Beni mi bulur bütün sorunlu insanlar..
                En son Bekir tarafından düzenlendi; 29.12.2010, 16:21.

Yorum

• lay lay lom galiba sana göre sevmeler hopaşinanay
                  işte çocuklar size tavsiyem genç kızlardan aldığım tüyolara göre yeni yılın trend şarkısı

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiç Aşık olmadın yani sen.
                    Oğlum aşkın tarifini yapanları dinliyorum bazen bana komik geliyor.Yok onsuz yapamam yok onsuz yaşayamam falan ilginç ya.Ben kimse için öyle bişey hissetmiyorum hissedeceğimide sanmıyorum.Bir kız arkadaşınız olabilir bişeyler paylaşabilirsiniz ama yok onsuz yapamam falan komik bence.
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir daha seversem Allah belamı versin...

15 gün önce başlayalım diyor,Her şey çok iyi bugün bitirelim diyor;

Beni mi bulur bütün sorunlu insanlar..
                      Bitir oğlum sende o zaman boşver ne üzülüyorsun.Ama kesin sana geri dönecek onu diyim sana
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bitir oğlum sende o zaman boşver ne üzülüyorsun.Ama kesin sana geri dönecek onu diyim sana
                        Olmuyo işte bitiremiyorum Keşke bitirebilsem...

Defalarca kez tamam vazgeçtim diyorum ama uygulayamıyorum...

Geri döner mi bilmiyorum ama geri dönerse beni yine kandırır

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmuyo işte bitiremiyorum Keşke bitirebilsem...

Defalarca kez tamam vazgeçtim diyorum ama uygulayamıyorum...

Geri döner mi bilmiyorum ama geri dönerse beni yine kandırır
                          Her şeyi kalbine bırakırsan mağlup olursun.Mantıkla hareket etmek lazım.Bu ilişki olur gibi durmuyor başlarsa yine bitecek ve üzüleceksin.En iyisi başlama ve direk bitir o zaman daha az üzülürsün
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her şeyi kalbine bırakırsan mağlup olursun.Mantıkla hareket etmek lazım.Bu ilişki olur gibi durmuyor başlarsa yine bitecek ve üzüleceksin.En iyisi başlama ve direk bitir o zaman daha az üzülürsün
                            Maalesef kendime hükmedemiyorum

Daha önce de aynı tarz şeyler yaşadım,Daha kimseyi sevmem,sevemem dedim ama geliyo birisi kendine bağlıyo sonra çekip gidiyo...

Burda söz veriyorum daha mesaj atmıcam,biliyorum ama o bana dönücek ben mesaj atmayınca..nerden aldım başıma bu belayı bilmiyorum ki...

Daha önce de aynı kızla aynı tarz şeyler yaşadım ama o zaman tam sevgili değildik;
                            2 gün mesaj atmadım sonra kız beni özlemedin mi diye mesaj attı...

Yorum

• Sayfalarda yazılanları okuyunca "aşk" lafzının bu sayfaya yakışmadığını gördüm...

En son Fatih Ersoy tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 01:34.
                              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                              **Latocan**

Yorum

• Yüzüne vuran güneşin, kaldırıma düşürdüğü gölgedir aşk. Eş yüzey yaşamak.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X