Off off Habule Sanki İçimdeki Közü çubukla biri bir oyana bir buyana karıştırdı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İnsanın fıtratı yaratılış gereği bulunduğu ortamlara uyumludur.
Mesela; Askerlik soğuk bir duygudur, yabanlar bilir, sevemezsin askerliği,
Ancak; Askerden geldikten sonra, soğuk duygu ile baktığın o askerliği ömrünce bitiremezsin,
Yaşadığın zamanlarda halbuki zorluk, emir, elem, firak(ayrılık), olumsuzluk fiilleri ile karşı karşıya iken,
Gün gelir, uğrunda tokat yediğin acıya bile alışılabiliyormuş teşhisi koyarsın, fıtratının gereği işte bu duygular,
Halbuki gençlik yıllarında ölümden korkarsın, hiç toprağa girmek istemezsin,
Ancak; Ölüm bir gün herkesi aşk ile kucaklamayacakmı?
Eğer ölümde o aşk olmasaydı, belkide ölümün öldürülme caresini insanlık bulacaktı, bulamadığına göre...
İşte Annen, baban, deden, aşk ile baktıkların, ya hiçbir leke dokunduramadığın çok sevdiğin eşin, çocuklarının annesi ölmüşse, gençlik yıllarını da yavaş yavaş devirmişsen, o aşkı hissedersin, o aşk tıpkı ölüm gibidir,
Kesinlikle o aşk öldürülmez, öldüremezsin, ölümsüzdür....BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsanın fıtratı yaratılış gereği bulunduğu ortamlara uyumludur.
Mesela; Askerlik soğuk bir duygudur, yabanlar bilir, sevemezsin askerliği,
Ancak; Askerden geldikten sonra, soğuk duygu ile baktığın o askerliği ömrünce bitiremezsin,
Yaşadığın zamanlarda halbuki zorluk, emir, elem, firak(ayrılık), olumsuzluk fiilleri ile karşı karşıya iken,
Gün gelir, uğrunda tokat yediğin acıya bile alışılabiliyormuş teşhisi koyarsın, fıtratının gereği işte bu duygular,
Halbuki gençlik yıllarında ölümden korkarsın, hiç toprağa girmek istemezsin,
Ancak; Ölüm bir gün herkesi aşk ile kucaklamayacakmı?
Eğer ölümde o aşk olmasaydı, belkide ölümün öldürülme caresini insanlık bulacaktı, bulamadığına göre...
İşte Annen, baban, deden, aşk ile baktıkların, ya hiçbir leke dokunduramadığın çok sevdiğin eşin, çocuklarının annesi ölmüşse, gençlik yıllarını da yavaş yavaş devirmişsen, o aşkı hissedersin, o aşk tıpkı ölüm gibidir,
Kesinlikle o aşk öldürülmez, öldüremezsin, ölümsüzdür...... Şuanlık Bir korkum yok ama önceden varmıydı ? vardı.
Adil Abi Tarifin çok güzel.
Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesajını yeni gördüm bir hayli şaşırdım........İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemillete isteyen olursa bir 4 lük yazarız diyoruz özel... reklam kokan hareketlermiş.....entertesan..
yoksa unutacak değiliz"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
Murat Saylan
Aşk ve Trabzonspor
08 Şubat 2009 Pazar
Bugüne kadar aşkın tarifini tam olarak hiç kimse yapamamıştır.Kimilerine göre, aşk tutku,kimilerine göre sevgi,kimilerine göre alışkanlık,kimilerine göre saygın bir oluşumdur.Aslında aşk, bu saydıklarımın hepsini kapsamalı.Hepsini kapsadığı anda aşk, dünyanın en güzel şeyi oluyor.Zaten dünya, aşkın üzerine kurulu değil mi?Dünya kurulduğundan bu yana,tarih, hep ölümsüz aşkları anlatır.Türk tarihinin ölümsüz aşklarını hatırlamak gerekirse,Leyla ile Mecnun,Ferhat ile Şirin,Kerem ile Aslı,ilk akla gelenler.Bu isimleri hepimiz biliriz ,ama o dönemlerdeki hiç bir sultanı,sadrazamı ve siyasetçileri anımsamayız.Demekki aşk,insan hayatındaki her şeyden daha önemli...
Trabzonspor aşkı da bizim için ölümsüz bir tutkudan farklı bir şey değil.Öyle bir sevgi ki bazen ölümle bile sonuçlanıyor.Hiç birimiz istemeyiz ama o heyecana bazen kalbimiz dayanamayıp duruyor.Geçmişte bir çok kez yaşanan bu olayların inşallah tekrarını yaşamayız.Ne biz,ne de başka taraftarlar, sevdiklerini üzmezler.Biz Trabzonspor'a olan aşkımızı, yukarıda belirttiğim kriterlerin hepsini kapsayacak şekilde gösterelim.Sevgi ve tutkumuzu alışkanlığımızla birleştirip kulübümüze sahip çıkalım.Sonuç ne olursa olsun, sevdiğimize zarar vermeyelim.Futbol Federasyonu ,Ankaraspor maçında,taraftarlarımız ın ,kötü tezahüratından dolayı, Trabzonspor'umuza para cezası vermiş.Demekki sevgimizin göstergesini iyi ayarlamamız lazım...
Kaynak:Haber61En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 20:01.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 Şubat geliyor gılıbıklar dökülecek meydana
Özellikle baş gılıbıklara(onlar kendilerini biliyor) duyurulurPek hayra alamet değil bu olay
Sanki yavaş yavaş bu tür konulara girerek zemin hazırlıyorsun
Baş gılıbıklardan biri benim bu arada hiç de çekinmem söylerim çççhepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİndim yayla düzine
Kolbasti oynayirim
Selami senin yüzünden
Aşık olamayirimççç
Selami bak yazdım sörtlükççç
Abicim ne yaptın sen yahu koptum" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin ne işin var la burdaPek hayra alamet değil bu olay
Sanki yavaş yavaş bu tür konulara girerek zemin hazırlıyorsun
Baş gılıbıklardan biri benim bu arada hiç de çekinmem söylerim çççİlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnun başına gelecek var çok iddialı laflar ediyor.
Büyük lokma ye büyük konuşma.
Bu sözler tarafıma atılmış iftiralardan ibarettirYok öyle bişe
Yalnız eğer öyle bir şey olursa herhalde BMN ile bağımı kopartmak zorunda kalacağım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle14 Şubat hayal ürünüdür tek gerçek Trabzonspor tribünüdür.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözler tarafıma atılmış iftiralardan ibarettirYok öyle bişe
Yalnız eğer öyle bir şey olursa herhalde BMN ile bağımı kopartmak zorunda kalacağım
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok öyle bişe, nere ile bağın varsa oradan bize çektirdiklerinin kat be kat fazlasını çektireceğiz sana
- Alıntı
Yorum
Yorum