Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Off off Habule Sanki İçimdeki Közü çubukla biri bir oyana bir buyana karıştırdı
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İnsanın fıtratı yaratılış gereği bulunduğu ortamlara uyumludur.
      Mesela; Askerlik soğuk bir duygudur, yabanlar bilir, sevemezsin askerliği,
      Ancak; Askerden geldikten sonra, soğuk duygu ile baktığın o askerliği ömrünce bitiremezsin,
      Yaşadığın zamanlarda halbuki zorluk, emir, elem, firak(ayrılık), olumsuzluk fiilleri ile karşı karşıya iken,
      Gün gelir, uğrunda tokat yediğin acıya bile alışılabiliyormuş teşhisi koyarsın, fıtratının gereği işte bu duygular,

Halbuki gençlik yıllarında ölümden korkarsın, hiç toprağa girmek istemezsin,

Ancak; Ölüm bir gün herkesi aşk ile kucaklamayacakmı?

Eğer ölümde o aşk olmasaydı, belkide ölümün öldürülme caresini insanlık bulacaktı, bulamadığına göre...

İşte Annen, baban, deden, aşk ile baktıkların, ya hiçbir leke dokunduramadığın çok sevdiğin eşin, çocuklarının annesi ölmüşse, gençlik yıllarını da yavaş yavaş devirmişsen, o aşkı hissedersin, o aşk tıpkı ölüm gibidir,

Kesinlikle o aşk öldürülmez, öldüremezsin, ölümsüzdür....
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnsanın fıtratı yaratılış gereği bulunduğu ortamlara uyumludur.
        Mesela; Askerlik soğuk bir duygudur, yabanlar bilir, sevemezsin askerliği,
        Ancak; Askerden geldikten sonra, soğuk duygu ile baktığın o askerliği ömrünce bitiremezsin,
        Yaşadığın zamanlarda halbuki zorluk, emir, elem, firak(ayrılık), olumsuzluk fiilleri ile karşı karşıya iken,
        Gün gelir, uğrunda tokat yediğin acıya bile alışılabiliyormuş teşhisi koyarsın, fıtratının gereği işte bu duygular,

Halbuki gençlik yıllarında ölümden korkarsın, hiç toprağa girmek istemezsin,

Ancak; Ölüm bir gün herkesi aşk ile kucaklamayacakmı?

Eğer ölümde o aşk olmasaydı, belkide ölümün öldürülme caresini insanlık bulacaktı, bulamadığına göre...

İşte Annen, baban, deden, aşk ile baktıkların, ya hiçbir leke dokunduramadığın çok sevdiğin eşin, çocuklarının annesi ölmüşse, gençlik yıllarını da yavaş yavaş devirmişsen, o aşkı hissedersin, o aşk tıpkı ölüm gibidir,

Kesinlikle o aşk öldürülmez, öldüremezsin, ölümsüzdür....
        Yer Yer değişim göstermekte .. Şuanlık Bir korkum yok ama önceden varmıydı ? vardı.

Adil Abi Tarifin çok güzel.

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesajını yeni gördüm bir hayli şaşırdım........
          İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          millete isteyen olursa bir 4 lük yazarız diyoruz özel... reklam kokan hareketlermiş.....entertesan..
          çok alıngan gördüm seni

yoksa unutacak değiliz
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Murat Saylan
            Aşk ve Trabzonspor

08 Şubat 2009 Pazar
            Bugüne kadar aşkın tarifini tam olarak hiç kimse yapamamıştır.Kimilerine göre, aşk tutku,kimilerine göre sevgi,kimilerine göre alışkanlık,kimilerine göre saygın bir oluşumdur.Aslında aşk, bu saydıklarımın hepsini kapsamalı.Hepsini kapsadığı anda aşk, dünyanın en güzel şeyi oluyor.Zaten dünya, aşkın üzerine kurulu değil mi?Dünya kurulduğundan bu yana,tarih, hep ölümsüz aşkları anlatır.Türk tarihinin ölümsüz aşklarını hatırlamak gerekirse,Leyla ile Mecnun,Ferhat ile Şirin,Kerem ile Aslı,ilk akla gelenler.Bu isimleri hepimiz biliriz ,ama o dönemlerdeki hiç bir sultanı,sadrazamı ve siyasetçileri anımsamayız.Demekki aşk,insan hayatındaki her şeyden daha önemli...

Trabzonspor aşkı da bizim için ölümsüz bir tutkudan farklı bir şey değil.Öyle bir sevgi ki bazen ölümle bile sonuçlanıyor.Hiç birimiz istemeyiz ama o heyecana bazen kalbimiz dayanamayıp duruyor.Geçmişte bir çok kez yaşanan bu olayların inşallah tekrarını yaşamayız.Ne biz,ne de başka taraftarlar, sevdiklerini üzmezler.Biz Trabzonspor'a olan aşkımızı, yukarıda belirttiğim kriterlerin hepsini kapsayacak şekilde gösterelim.Sevgi ve tutkumuzu alışkanlığımızla birleştirip kulübümüze sahip çıkalım.Sonuç ne olursa olsun, sevdiğimize zarar vermeyelim.Futbol Federasyonu ,Ankaraspor maçında,taraftarlarımız ın ,kötü tezahüratından dolayı, Trabzonspor'umuza para cezası vermiş.Demekki sevgimizin göstergesini iyi ayarlamamız lazım...
            Kaynak:Haber61
            En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 20:01.
            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Gereksiz bir mesaj yazdım siliyorum.
              En son alper* tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 09:49. Sebep: .

Yorum

• 14 Şubat geliyor gılıbıklar dökülecek meydana

Özellikle baş gılıbıklara(onlar kendilerini biliyor) duyurulur

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  14 Şubat geliyor gılıbıklar dökülecek meydana

Özellikle baş gılıbıklara(onlar kendilerini biliyor) duyurulur
                  Senin ne işin var la burda Pek hayra alamet değil bu olay Sanki yavaş yavaş bu tür konulara girerek zemin hazırlıyorsun

Baş gılıbıklardan biri benim bu arada hiç de çekinmem söylerim ççç
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Onun başına gelecek var çok iddialı laflar ediyor.

Büyük lokma ye büyük konuşma.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• 14 Şubat hayal ürünüdür tek gerçek Trabzonspor tribünüdür.

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İndim yayla düzine
                        Kolbasti oynayirim
                        Selami senin yüzünden
                        Aşık olamayirim ççç

Selami bak yazdım sörtlük ççç

Abicim ne yaptın sen yahu koptum
                        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin ne işin var la burda Pek hayra alamet değil bu olay Sanki yavaş yavaş bu tür konulara girerek zemin hazırlıyorsun

Baş gılıbıklardan biri benim bu arada hiç de çekinmem söylerim ççç
                          İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onun başına gelecek var çok iddialı laflar ediyor.

Büyük lokma ye büyük konuşma.

Bu sözler tarafıma atılmış iftiralardan ibarettir Yok öyle bişe Yalnız eğer öyle bir şey olursa herhalde BMN ile bağımı kopartmak zorunda kalacağım

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            14 Şubat hayal ürünüdür tek gerçek Trabzonspor tribünüdür.
                            La Mustafa, senin tribünlere bağlamadığın herhangi bir olay var mı?

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sözler tarafıma atılmış iftiralardan ibarettir Yok öyle bişe Yalnız eğer öyle bir şey olursa herhalde BMN ile bağımı kopartmak zorunda kalacağım
                              Yok öyle bişe, nere ile bağın varsa oradan bize çektirdiklerinin kat be kat fazlasını çektireceğiz sana

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok öyle bişe, nere ile bağın varsa oradan bize çektirdiklerinin kat be kat fazlasını çektireceğiz sana
                                Gökçe ben inatçı adamım size inat olsun diye bekar ölecem

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X