Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökçe ben inatçı adamım size inat olsun diye bekar ölecem

Engin bu cumlene hic sasirmadim.....
    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Dilerim ki Bitmesin içimdekii bu tutku sevgi

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dilerim ki Bitmesin içimdekii bu tutku sevgi
        Dilara sen de koptun gidiyorsun, gel bakiim msn e.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dilara sen de koptun gidiyorsun, gel bakiim msn e.
          Senle konuşmamız gerekiyodu zaten geç bile kaldık Gamze

Yorum

• Gamze ya benimde konusmaya ihtiyacim var...
            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Güzin Abla efsanesi Gamze Abla olarak değişecek galiba

Yorum

• Oy Yasemin abla ne dersun.
                Ben iyi dinleyiciyimdir, anlatabilirisin.z
                Barış, varsa sıkıntın çekinme.

Yorum

• Bosver Gamzecim kafan siser valla... ama teklif icin tesekkurler

Yorum

• bu arada gerekli yerlerden gerekli izinleri aldım arkadaşlar. bilmiyorum aranızda bilen var mı ama. ilk öğrenen benim. yarın eğer radyo programımı gerçekleştirebilirsem size hoş güzel ve sevineceğiniz bir haber vereceğim. umarım aksilik çıkmazz.

bmn ye bomba haber geliyorrrr

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu arada gerekli yerlerden gerekli izinleri aldım arkadaşlar. bilmiyorum aranızda bilen var mı ama. ilk öğrenen benim. yarın eğer radyo programımı gerçekleştirebilirsem size hoş güzel ve sevineceğiniz bir haber vereceğim. umarım aksilik çıkmazz.

Nasıl bir haber Recep.Başlıklamı alakalı.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Paylaşmak istediklerin içinde kalınca acısı dayanılmaz oluyor Yasemin
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada gerekli yerlerden gerekli izinleri aldım arkadaşlar. bilmiyorum aranızda bilen var mı ama. ilk öğrenen benim. yarın eğer radyo programımı gerçekleştirebilirsem size hoş güzel ve sevineceğiniz bir haber vereceğim. umarım aksilik çıkmazz.

Desti-izdivacın radio versiyonunu kesin ya içime doğdu Hepimiz evlenecez

İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzin Abla efsanesi Gamze Abla olarak değişecek galiba
                          Tam da ben yazacaktım varya ağına sağlık Gençleri rahat bırakalım lüffen
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• valla adem konu başlıkla on numara alakalı. hem merak edilen, hemde şaşıracağınız bir haber.

ama inanın bmn ye bomba haber. boş konuşmuyorum

Yorum

• ne oldu? Tülin le Caner izdivaç kararı mı aldı?

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne oldu? Tülin le Caner izdivaç kararı mı aldı?

ççç..........
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X