Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilerim ki Bitmesin içimdekii bu tutku sevgi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilara sen de koptun gidiyorsun, gel bakiim msn e.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada gerekli yerlerden gerekli izinleri aldım arkadaşlar. bilmiyorum aranızda bilen var mı ama. ilk öğrenen benim. yarın eğer radyo programımı gerçekleştirebilirsem size hoş güzel ve sevineceğiniz bir haber vereceğim. umarım aksilik çıkmazz.
bmn ye bomba haber geliyorrrrÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
Paylaşmak istediklerin içinde kalınca acısı dayanılmaz oluyor YaseminODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada gerekli yerlerden gerekli izinleri aldım arkadaşlar. bilmiyorum aranızda bilen var mı ama. ilk öğrenen benim. yarın eğer radyo programımı gerçekleştirebilirsem size hoş güzel ve sevineceğiniz bir haber vereceğim. umarım aksilik çıkmazz.
bmn ye bomba haber geliyorrrrHepimiz evlenecez
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzin Abla efsanesi Gamze Abla olarak değişecek galibaTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu? Tülin le Caner izdivaç kararı mı aldı?
ççç..........Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
- Alıntı
Yorum
Yorum