Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benimde düşüncem bu, nasip olursa farklı birşey yapmak

Neyse Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ne diyeyim başka..
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen kıyamet gününün gelmesini istiyorsun herhalde
      bugün kıyamet mi kopacak nee
      neyi açıklığa kavuşturalım? biri bi soru sormuş sorun renkdaşlar elimden geldiği kadar cevap vereyim
      Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• aşk çoğu zaman acı verir, verdiği mutluluk acıya göre daha azdır ama o mutluluk acıyı unutturur
        Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugün kıyamet mi kopacak nee
          neyi açıklığa kavuşturalım? biri bi soru sormuş sorun renkdaşlar elimden geldiği kadar cevap vereyim
          Arkadaş burada hep erkekler anlatıyor, birazda kızlar anlattın dedi, bende o cevabı verdim

Aslında soracak sorularım var ama şimdilik bana kalsın
          Gugudali..

Yorum

• Neden Hep Erkek açılır önce...???
            En büyük soru mu acaba...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Dünyanın kuralı bu
              Gugudali..

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden Hep Erkek açılır önce...???
                En büyük soru mu acaba...
                bu soruyu sevdim güsel bir soru erkekler açılır çünkü kızlar maalesef erkeklerin onlara gösterdikleri en küçük bir ilgiden etkilenirler fakat bundan emin olamazlar. o yüzden hep karşı taraftan beklerler ilk adımı. sanmayım ki her zaman ilk adımı siz atıyorsunuz. daha bugün bir arkadaşım hoşlandığı bir erkeğe açılmış ama erkekte hiç bi tepki yok yahu madem bi şey hissetmiyorsun neden diğer kızlardan daha farklı bakıyorsun ona ya da niye ona kendini özel hissettiriyorsun alın işte buna ne diyeceksiniz

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Neden Bayanlar Erkeklere karşı ilk adımı atmazlar ?

Tek bir neden Bayanlar ilk adımı atarlarsa erkelerin havaya gireceklerini ve ilişkide hp ezik konumda olacaklarını düşünürler ve çoğunlukla kadınlar her konuda doğru düşündükleri gibi bu konuda da haklıdırlar.

Bir erkeğe teklif edilirse %99 kabul eder ve kabul ettikden sonra ilişki aşamasında erkek %98 ayrılmaya eğilimlidir " Nasıl olsa o geldi avucumun içinde " gibi kaba,sapa ve çağdışı bir düşünce savunur ve Bayanların teklif ettiği ilişkiler genellikle yürümez yaşdan yaşa fark eder tabi.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan o kadar güzel özetlemişki yazacağım şeyden vazgeçtim Sonuç olarak katılıyorum.
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ula Emirhan Hitch the Date Doktoru gectin valla

Arkadaslar sorunuz veya probleminiz varsa Emirhan kardesime sorun, kesin yardimci olur size

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Neden Bayanlar Erkeklere karşı ilk adımı atmazlar ?

Tek bir neden Bayanlar ilk adımı atarlarsa erkelerin havaya gireceklerini ve ilişkide hp ezik konumda olacaklarını düşünürler ve çoğunlukla kadınlar her konuda doğru düşündükleri gibi bu konuda da haklıdırlar.

Bir erkeğe teklif edilirse %99 kabul eder ve kabul ettikden sonra ilişki aşamasında erkek %98 ayrılmaya eğilimlidir " Nasıl olsa o geldi avucumun içinde " gibi kaba,sapa ve çağdışı bir düşünce savunur ve Bayanların teklif ettiği ilişkiler genellikle yürümez yaşdan yaşa fark eder tabi.
                        Hiç hiç hiç hiç katılmıyorum Özellikle kırmızı yer başta olmak üzere...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...
                          Bu Karartığım Bölüme Katılmıyorum Emirhan.. Genelde Teklif Gelen Kişiye Göre Yapısına Göre Değişir En Azından Benim Açımdan.. Zaten Böyle Bir Durumda Aşkın olduğu bana pek inandırıcı gelmez.. Çünkü Eğer Erkek Gerçekten Aşıksa Daha Cesaretli Davranır.. Erkeğin Teklif Etmesi Aşkın Olduğu konusunda ihtimal daha yüksektir..

Ayrılma Eğilimde Haklısın.. Ama Cevabınıda Altını Cizdiğim Yazıda Vermişsin..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç hiç hiç hiç katılmıyorum Özellikle kırmızı yer başta olmak üzere...

Bak bunu genç bayanlar olarak düşünme Annelerimizi düşün
                            Evli kadınlar her zaman iş konusunda kocasından daha mantıklı düşünür iş ve para konusunda beylerine verdiği bilgiler genellikle dinlenmez ama beyler kaybettiğinde " Keşke hanımımı dinleseydim" derler veyahut dinlediyseler "İyiki hanımımı dinlemişim" derler bu çok önemlidir kadınlar daha iyi hissederbazı şeyleri bunun dışında sosyal hayatta ikili ilişkilerde bir erkeğe değilde bayana soru sorulduğunda bir fikir alındığında her daim olgun fikirler alırsınız ama biz erkekler hiç bir sorunumuzu kız arkadaşlarımıza sormayız.Bunun nedeni aslında doğuşdan gelir bayanlar ergenlik çağlarına bizden 2 sene önce girerler ve bizden 2 yıl önce çıkarlar biz "Aaa galiba ben erkeğim" derken kızlar "Erkeklerin samimiliğini gözlerinde bulurum nejla" modundadırlar yani biz işi tam olarak kavrayamamışken onlar bizden daha önce beyin yapısı olarak olgunlaşmışdır.

Ayrıca ben 10'larca 30-60 yaş aralığında insan tanıyorum birebir abim olan insanlar hepsi "İşimde ve sosyal yaşamımda hanımımla beraber haraket ettim başarılıyım" diyorlar ve bu insanlar arasında çok üst düzey iş adamlarıda var azımsanmayacak bir rakam olmalı bu !

Ama burdan "Kadınlar süper zekadır" anlamını çıkartıpda tartışmayalım her canlı varlıkda olduğu gibi kadınlarda bir zayıf nokta vardır ve onlarda hata yaparlar.

İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Karartığım Bölüme Katılmıyorum Emirhan.. Genelde Teklif Gelen Kişiye Göre Yapısına Göre Değişir En Azından Benim Açımdan.. Zaten Böyle Bir Durumda Aşkın olduğu bana pek inandırıcı gelmez.. Çünkü Eğer Erkek Gerçekten Aşıksa Daha Cesaretli Davranır.. Erkeğin Teklif Etmesi Aşkın Olduğu konusunda ihtimal daha yüksektir..

Ayrılma Eğilimde Haklısın.. Ama Cevabınıda Altını Cizdiğim Yazıda Vermişsin..
                            Bayanların teklif ettiği ilişkiler daha ciddidir bence
                            Ama erkekde reddedebilir dediğin gibi o kadarda değil ama genellikle diyorum %70 civarı işte ama önemli olan şunu kuralım

Bir bayanın aşknı ilan etmesiyle erkeğin etmesi arasında hiç bir fark yoktur iki taraafta birbirini ezmemeli duruma göre kabul veya reddetmeli bunu çözelim sorun kalmaz ama Ülkemizin düşünce yapısında bu zor tabi !
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• emirhan yaa sana canı gönülden katılıyorum kardeşim bu başlığı bıundan sonra çok ziyaret edecem herhalde. uzakta olup hasret çekenler de buraya yazabiliyor mu

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• Şu "bayan" lâfı çok sevimsiz. Dilimzde "kadın" ve "hanım" gibi güzel sözcükler var, onları kullanalım.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X