Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onurrr Aşkıımm
    Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet ağır yavşaksın. ççç
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Ben Kendimi Hocaliga adadim... artik alt yapida oynuyan cocuklari calistiriyorum... bol bol mac var özellikle hafta sonlari... sevgiliye zaman kalmadi... en iyisi bu... okul, ev ve antrenman...
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bizde üniversite ev uyku olarak gidip geliriz

Yorum

• Modern zamanlarda aşk kanatlanıp uçmuşmudur?..

Yorum

• Şu başlık ne güzel bir başlık ya
              Özellikle genç arkadaşların maceraları, kırgınlıkları, hani ayrıldıktan sonra yazdıkları falan çok hoşuma gidiyor
              Bir daha seversemler falan, zevkli oluyor okuması arkadaşlar

Buradan kalbinizin kırılmasından mutlu olduğum anlamı çıkmasın, hani olayın buraya yansıyış şekli ilginç oluyor

Yorum

• Bir Sorum var ya... ama gülmeyin... bir kiz var... taniyorum bayadir... ilgimi cekmiyor degil hani sanki ondada var gibi birseyler (gerci karsi tarafin yaptiklarini ve ima etmek istediklerini pek anliyan birisi degilim ama neyse... ) hani hep benle ugrasir... ne bileyim böyle cilve yaparcasina... yada bana öyle geliyor ne zaman bas basa kalsak öyle tam konusmaya hazirlanirken kiz bana bakiyor ve diyorki öyle bakma korkuyorum ama gülerek diyor? ama hep ayni... bende artik merak etmeye basladim acaba kiza yiyecekmis gibisine mi bakiyorum ne bileyim yada budami birsey demek... anlamiyorum? bakisimda problem oldugunu zannetmiyorum... ne zaman kizla basbasa kalsak ayni seyi diyor cünkü... bu nedemek simdi? =) ondan sonra bahane uydurup gidiyor... yani benle basbasa kalmamak icinmi yapiyor? hep aynisi anladigim o... hani kacan kovalanir hesabimi yoksa baska birseymi anliyamiyorum hani desem benle ilgilenmiyorda kaciyor o civelek hareketler ne ozaman? =) bir yardim etseniz.... sizlerini düsünceleri nelerdir... ustalara sormak lazim untangac ve toy bir eleman olarak dedim...
                En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 27.08.2010, 21:11.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir Sorum var ya... ama gülmeyin... bir kiz var... taniyorum bayadir... ilgimi cekmiyor degil hani sanki ondada var gibi birseyler (gerci karsi tarafin yaptiklarini ve ima etmek istediklerini pek anliyan birisi degilim ama neyse... ) hani hep benle ugrasir... ne bileyim böyle cilve yaparcasina... yada bana öyle geliyor ne zaman bas basa kalsak öyle tam konusmaya hazirlanirken kiz bana bakiyor ve diyorki öyle bakma korkuyorum ama gülerek diyor? ama hep ayni... bende artik merak etmeye basladim acaba kiza yiyecekmis gibisine mi bakiyorum ne bileyim yada budami birsey demek... anlamiyorum? bakisimda problem oldugunu zannetmiyorum... ne zaman kizla basbasa kalsak ayni seyi diyor cünkü... bu nedemek simdi? =) ondan sonra bahane uydurup gidiyor... yani benle basbasa kalmamak icinmi yapiyor? hep aynisi anladigim o... hani kacan kovalanir hesabimi yoksa baska birseymi anliyamiyorum hani desem benle ilgilenmiyorda kaciyor o civelek hareketler ne ozaman? =) bir yardim etseniz.... sizlerini düsünceleri nelerdir... ustalara sormak lazim untangac ve toy bir eleman olarak dedim...
                  Seni seviyorum de.

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seni seviyorum de.
                    hem benden 1,5 yas büyük... hemde babamin is arkadasinin kizi... yani akrabalik yok ama öyle bin kat el de degil hani... görüsürüz felan arada bir... nasil diyeyim simdi bunu ben? ailesini tanimasam tmm da ama biraz tuhaf oluyorum düsünürken bile???... caresiz vaka... hani yabanci olsa... cok cok hayir der ve birdaha görüsmezsin (benim onu yapmam bile zor bu utangaclik ile ) ama simdi diyelim o hayir dedi... ilerde yine görüsecegim... ne olacak? acaib birsey ya...

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Modern zamanlarda aşk kanatlanıp uçmuşmudur?..
                      Elbet Bir Yere Konar.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• aşk budur bence

KAÇ GECEDİR SANA UYUYORUM, SANA UYANIYORUM KAÇ SABAHTIR, HER NEFESTE SENİ ÇEKİYORUM İÇİME, BİLMİYORSUN… İSMİN DUDAKLARIMDA GİZLİ, SENİ ÖZLÜYORUM SABAH AKSAM, KAÇ DUMANDİR GÖZLERİMDE TÜTÜYORSUN, BİLMİYORSUN… SENİ AGLIYORUM KAÇ DAMLADIR, HEP SENİ GÜLÜYORUM, SENİ SUSUYORUM HEP, BİLMİYORSUN… KAÇ DALGADIR SENİ VURUYOR DENİZLER YÜZÜME, KAÇ MARTIDIR BASIMDA DOLAŞIYORSUN, KAÇ RÜZGÂRDIR SAÇLARIMDA ELLERİN, BİLMİYORSUN… KAÇ SİİRDİR SENİ YAZIYORUM KALBİME, SENİ ÇİZİYORUM KAÇ RESİMDİR, SENİ ÇAĞIRIYORUM KAÇ TÜRKÜDÜR, BİLMİYORSUN... KAÇ GÜNDÜR SENİ ÜŞÜYORUM, SANA YANIYORUM KAÇ HAFTADIR, KAÇ BULUTTUR SENİNLE ISLANIYORUM, BİLMİYORSUN… ASKINDAN YÜZÜM SEN, GÖZÜM SEN, AKLIM SEN OLDUN, KAÇ AYNADIR SEN DURUYORSUN KARŞIMDA, KAÇ YANGINDIR YANIYORSUN YÜREGİMDE, BİLMİYORSUN... GÜLLER GÖRDÜM KIRLARDA, KELEBEKLER GÖRDÜM, KAÇ BAHARDIR SENİ AÇTI ÇİÇEKLER, SENDE UÇTU BÜTÜN UGUR BÖCEKLERİ, BİLMİYORSUN... KAÇ ŞARKIDA SENİ DİNLER AGLARIM, KAÇ KADEHTİR SEN DOKUNUYORSUN DUDAKLARIMA, SENİ İÇİYORUM KAÇ SARAPTİR, BİLMİYORSUN… KAÇ ÖLÜMDÜR ÖLÜYORUM ARDINDAN KAÇ MEZARDIR GÖMÜYORUM ASKINI, BEN ÖLDÜM SEVGİN ÖLMÜYOR İÇİMDE, BİLMİYORSUN… KAÇ ZAMANDIR SANA İHTİYACİM VAR, KAÇ ZAMANDIR SEVGİNE İHTİYACİM VAR, KAÇ ZAMANDİR BEKLİYORUM ARAMIYORSUN, BİLMİYORSUN... SAÇLARIM NEDEN BU KADAR DAĞINIK, NEDEN GÖZLERİM BU KADAR ÇARESİZ, SENİ NASIL SEVİYORUM DELİCESİNE, BİLMİYORSUN VE HİÇ bilmeyeceksin aşk budur bence

Yorum

• Kadınlar melektir. Sadece kanatları kırıldığında süpürgeleri üzerinde uçmaya devam ederler..
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sevdalar güzel şeydir.

İnsan elinden gittiğinde anlıyor kıymetini

Yorum

• ömer bu bir itiraf mı
                              TRABZONSPOR

Yorum

• "Aşk kendi içinde Komunist, dışardan bakıldığında Cumhuriyetçi'dir." ph=61
                                perdere la trebisonda
                                @miractopal

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X