Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haa tabiki de normal bir iliskinin bitmesi ile baslayamadan bitmesi çok farkli yikimida farkli

Allah'a şükür ikisini de yaşadım..
    Benim demek istediğim ikisinden de farklı biraz.

Hani başlayamadan biten ilişki var ya.O ilişki başlıyor iyi gidiyor hoş gidiyor zaman geçiyor aylar geçiyor derken soruveriyorsun neden gecikti diye,bu tereddütün nedeni neydi diye?
    Aldığım cevaptan sonra daha ordu'nun önünden geçmem.Sen hesap et

Yorum

• Enteresan dersem çok mü hafif kalır cevabı meraklandirdi beni

Yorum

• Hayir aklıma gelen seyler var ama yok artık denecek türden

Yorum

• Tek bir cevap değildi bu olamaz da zaten.Abartmıyorum başımı suyun altına soktuğumda coz sesini duydum o an.

4 ay boyunca olmaz dedi de ben onu oldurtmuştum.Bedelini de ödemek zorunda kalıyorsun.Acemiliğin,saflığının bedelini.

Söyledim ya ''şu yüzden ayrıldım'' diyebiliyorsanız eğer birine üzülmeyin ne mutlu size.Gerçekten..
          O yüzden herşeyiyle bir ilişkiye kendini vermeye çalışanı görünce anlatıyorum böyle.Düşman başına gelmesin derler ya.
          Başlamamışsa hazır yol yakın bırakın.En rahat en az sancılı ve en az pişman olacağınız seçenek o olur mutlaka.

Yorum

• Bu devirde sevdalarda yalan aşklarda.

Gerçek olan bir şey varsa o da ihanettir!

Yorum

• Sonuna kadar gitmek ?

Biraz buraya bağlanıyor iş

Sonuna kadar gittiğinde de yıkılan sen oluyorsun
              İliskiye çevirmeye çalıştığında olmaz dendiğinde de yikiliyorsun

Birinde niye sonuna kadar zorladığına yanıyorsun birinde niye sonunu göremediğine yanıyorsun

Yorum

• Süreç icinde katlandigin zorluklar kişiliğini onurunu gururunu bir kenara bırakıp yaptığın fedakarlıklar tek bir cevap : iliski olmaz arkadaşlık biter niye lan mağaradan mı çıktın güzelim diyesi geliyor insanın

Yorum

• Evet aynen öyle.

Eyvallah güzel sohbet oldu.Varsa yine başka konu konuşulacak,konuşuruz.Hayden Allahaısmarladık

Yorum

• İlişki denilen şey bitince kendi kendime şöyle demiştim ;

Ohh ya dünya varmış. Mesaj atma derdi yok arama derdi yok. Kafayı dinle olum Ömer

Yorum

• Konu bitmez gönülde
                      Sonra bir gece devam ederiz yine
                      Hayden Allah rahatlık versin

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonuna kadar gitmek ?
                        Sonuna kadar gitmek...
                        Kim bilir bu sebep kaç çiftin ayrılmasına sebep oldu? Halbuki ne gerek var daha ilişkinin cicim aylarında bunu düşünmeye?

Galiba çiftler bir süre sonra durduk yere sorunlar yaratmaya başlıyor
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Okey atalım var mısınız ?

Yorum

• Benim yaklaşık 5 aydır süren bir ilişkim var.İyi kötü gidiyor.

Canımı sıkan şeyler oluyor olmuyor değil ama gidiyor işte bir şekilde.
                            Örnek vermek gerekirse yaklaşık 3 ay önce aramızda gayri ciddi bir konuşma geçerken ben bizde insanız dedim.Bundaki amacım hiç bir şekilde biz de insanız ihtiyaçlarımız var biz aldatırız anlamında değildi ama o bunu böyle anlamış ve bana 1 hafta boyunca surat astı konuşmadı msjlarıma cevap vermedi aradım açmadı.Daha sonra ben bu nedenle böyle davrandığını öğrenince arkadaşlarıyla adaya gezmeye gitmişler kalktım bende adaya gittim sırf düzelsin diye.Konuştuk ettik hallettik mevzuyu ama o zamandan beri bana "aşkım" kelimesini kullanmıyor.Ve ister istemez bu benim canımı aşırı derecede sıkıyor.O lafa bayıldığımdan veya o lafın anlamından dolayı değil.Yanlış anladığı bir şeyin getirisinin bu kadar uzun süre devam etmesinden...

İkinci büyük olay ise daha yeni oldu bir kaç hafta önce.Benim arkadaşımla bunun arkadaşı sevgililer ve benim arkadaşım kızı aldatıyor.sonra laflar falan dönüyor ortada olay bana patlıyor sen niye söyledine geliyor.Yahu ben bir şey söylemedim diyorum anlatamıyorum.sonra tepem çok kötü attı başladım o kız hakkında atıp tutmaya o nasıl böyle konuşur falan diye ama ağzıma geleni sayıyorum.Daha sonra akşama kadar konuşmadık aynı günde benim elim kesildi hastaneden eve yeni gelmişim az daha kan kaybından gidicektim bi baktım telefon çaldı bana sen niye böyle konuştun açıkla diye bir mesaj ya kendimde değilim ölücektim diyorum anlatamıyorum noldu fln derken 5-6 mesaj olayı yine aynı noktaya getirdi sen o kız hakkında niye böyle konuştuna geldi.Ben o anki halimle sen nasıl hala bunu sorarsın ben burda ölüyorum can çekişiyorum sen neyin derdin desin sevgime yazık falan diye mesaj attım.Acayip sinirim bozuldu.3-4 gün kavgalıydık.Artık dayanamadım buluşalım dedim.Buluştuk karşılıklı konuştuk olay sonuca bağlandı haksız olmasına rağmen sana birşans daha vermeyi düşünüyorum dedi tamam dedim öyle devam ediyor ama ortada ne sevgi kaldı ne birşey...Hiçbir sevgi sözcüğü yok isimlerle hitap etmeler var... Bende yemin ettim o bana gelene kadar ben o na bu konu hakkında bir adım dahi atmicam.Buluşalım dahi demicem...
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim yaklaşık 5 aydır süren bir ilişkim var.İyi kötü gidiyor.

Canımı sıkan şeyler oluyor olmuyor değil ama gidiyor işte bir şekilde.
                              Örnek vermek gerekirse yaklaşık 3 ay önce aramızda gayri ciddi bir konuşma geçerken ben bizde insanız dedim.Bundaki amacım hiç bir şekilde biz de insanız ihtiyaçlarımız var biz aldatırız anlamında değildi ama o bunu böyle anlamış ve bana 1 hafta boyunca surat astı konuşmadı msjlarıma cevap vermedi aradım açmadı.Daha sonra ben bu nedenle böyle davrandığını öğrenince arkadaşlarıyla adaya gezmeye gitmişler kalktım bende adaya gittim sırf düzelsin diye.Konuştuk ettik hallettik mevzuyu ama o zamandan beri bana "aşkım" kelimesini kullanmıyor.Ve ister istemez bu benim canımı aşırı derecede sıkıyor.O lafa bayıldığımdan veya o lafın anlamından dolayı değil.Yanlış anladığı bir şeyin getirisinin bu kadar uzun süre devam etmesinden...

İkinci büyük olay ise daha yeni oldu bir kaç hafta önce.Benim arkadaşımla bunun arkadaşı sevgililer ve benim arkadaşım kızı aldatıyor.sonra laflar falan dönüyor ortada olay bana patlıyor sen niye söyledine geliyor.Yahu ben bir şey söylemedim diyorum anlatamıyorum.sonra tepem çok kötü attı başladım o kız hakkında atıp tutmaya o nasıl böyle konuşur falan diye ama ağzıma geleni sayıyorum.Daha sonra akşama kadar konuşmadık aynı günde benim elim kesildi hastaneden eve yeni gelmişim az daha kan kaybından gidicektim bi baktım telefon çaldı bana sen niye böyle konuştun açıkla diye bir mesaj ya kendimde değilim ölücektim diyorum anlatamıyorum noldu fln derken 5-6 mesaj olayı yine aynı noktaya getirdi sen o kız hakkında niye böyle konuştuna geldi.Ben o anki halimle sen nasıl hala bunu sorarsın ben burda ölüyorum can çekişiyorum sen neyin derdin desin sevgime yazık falan diye mesaj attım.Acayip sinirim bozuldu.3-4 gün kavgalıydık.Artık dayanamadım buluşalım dedim.Buluştuk karşılıklı konuştuk olay sonuca bağlandı haksız olmasına rağmen sana birşans daha vermeyi düşünüyorum dedi tamam dedim öyle devam ediyor ama ortada ne sevgi kaldı ne birşey...Hiçbir sevgi sözcüğü yok isimlerle hitap etmeler var... Bende yemin ettim o bana gelene kadar ben o na bu konu hakkında bir adım dahi atmicam.Buluşalım dahi demicem...
                              Onur kardeşim , kız milleti çok sinsidir aman dikkat et.

Masum gibi görünselerde altında ne çakallıklar yatar...

Ben kendimden biliyorum çok güvendiğim dağlara karlar yağdı...

Yorum

• Onur senin iliskinin başlama evresinin nerdeyse aynisiydi benim ki

Bakismalar nispetler ben telini almıştım öyle ki 3.5 ay sadece bilgi topladım MSN-Facebook-mesaj felan muhabbet arkadaşlığa iyice kaymadan açıldım senin ki iyi gitmiş benim ki kötü ama dusundum de iyi gitse kesin böyle abidik gubidik seyler yaşardim bende

O yüzden Baştürk'ün dediğine bağlarsam iyi ki de başlamamış demeye çalışayım bari.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X