daha hayatın yarısına gelmeden ne bu dert sendeki..hayırdır neyin var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
züleyhanın yusufa yazdığı mektup..
''.....
.....
.....
Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca. Yusuf diye başladı, Yusuf diye bitirdi.
gördü ki hitaptan öteye geçemedi.
Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok.ve züleyha’ nın lügatinde Yusuf’tan öte sözcük yok...''
aşkın ne demek olduğunu bilmek istiyosanız züleyhanın yusufuna yazdığı mektubu okuyun... insanın içine işliyo resmen.
bu mektubu okuyunca ismimi daha çok seviyorum
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''.....
.....
.....
Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca. Yusuf diye başladı, Yusuf diye bitirdi.
Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok.ve züleyha’ nın lügatinde Yusuf’tan öte sözcük yok...''
aşkın ne demek olduğunu bilmek istiyosanız züleyhanın yusufuna yazdığı mektubu okuyun... insanın içine işliyo resmen.
http://uzletizeranu.blogcu.com/zuley...ektubu/2982146
Yok aga yok. Keşke olsa ama bu deviderde böyle sevgiler bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''.....
.....
.....
http://uzletizeranu.blogcu.com/zuley...ektubu/2982146
payşaşım gzl
züleyha gibi sevmek zor. bu devirde doğru kişiyi bulmak daha da zor..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAga şimdi böyle sevgilerden bir tane örnek göster bana camdan atlarım
Yok aga yok. Keşke olsa ama bu deviderde böyle sevgiler bulmak samanlıkta iğne aramaktan daha zor.devamıda var tabi bunun ama en güzel yerini aldım.
Gönül dilinden anlamam konuşamam dayanamam bu çileye karşılıksız hiçbir şey veremem diyorsan; talip olmayacaksın Yusufluğa. Yusuf olmak için Yusuf gibi yürek gerek gönül gerek iman gerek. Züleyha değilsen eğer peşine düşmeyeceksin Yusufların. Kendi ayarında birini seveceksin ki mutlu olasın.
Her babayiğidin harcı değildir Yusufluk ve her kadının harcı değildir Yusuf yüreklileri taşıyabilmek layık olabilmek Züleyha olabilmek!...
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer kardeşim aklıma bi başka yusufla züleyha için yazılmış yazıyı getirdindevamıda var tabi bunun ama en güzel yerini aldım.
Gönül dilinden anlamam konuşamam dayanamam bu çileye karşılıksız hiçbir şey veremem diyorsan; talip olmayacaksın Yusufluğa. Yusuf olmak için Yusuf gibi yürek gerek gönül gerek iman gerek. Züleyha değilsen eğer peşine düşmeyeceksin Yusufların. Kendi ayarında birini seveceksin ki mutlu olasın.
Her babayiğidin harcı değildir Yusufluk ve her kadının harcı değildir Yusuf yüreklileri taşıyabilmek layık olabilmek Züleyha olabilmek!...
Paylaştığın için ayrıca teşekkür edeirm.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper.Tek kelimeyle.
Paylaştığın için ayrıca teşekkür edeirm.
kısaca;
bütün iş tahirle zühre olabilmekte. yani yürekte.. :P:PHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi anlamışsındır heralde neden bu devirde böyle sevgilerin olmadığını.
kısaca;
bütün iş tahirle zühre olabilmekte. yani yürekte.. :P:P
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYürekte de bitmiyor sadece. Karşındaki insan çok önemli
Ömer kızmıyorsun umarım arada böyle takılıyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde "Hukuk" önemli
Ömer kızmıyorsun umarım arada böyle takılıyorum
Hukuk çok önemli gerçekten
Hukukumuzu bilmeden bu işlere kalkışmayacakmışız ona anladım ben
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde "Hukuk" önemli
Ömer kızmıyorsun umarım arada böyle takılıyorumDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnemli önemli senin içinde önemli değelmi..Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi ya ne kızması
Hukuk çok önemli gerçekten
Hukukumuzu bilmeden bu işlere kalkışmayacakmışız ona anladım ben
bu arada hukuk hakkaten önemliHerkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum