Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili iken mi ayrıldıktan sonra mı ?
    Sevgiliyken hacı..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2 senedir Trabzonuma ayak basmadim su "Ask" diye tabir ettiginiz Sacmalik yüzünden.

Herkesi Kutsal Bekarlar ittifakina Davet ediyorum
      Trabzonspor
      FC Barcelona MSV Duisburg
      Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tabiki sadece bir dost..Aradan yıllar geçmiş...Onun başka ilişkileri oldu,benim de başka ilişkilerim oldu...Hepsinden haberimiz var...Hatta o 4 yıldır biriyle ciddi bir ilişki yaşıyor...

Neden böyle bir soru sordunuz ki?
        Bir amacım yoktu abaam sadece soru

....

Peki genele bir soru sorayım insan aşık olduğu ve uzun süre çıktığı birini yıllar sonra görse , etkilenmeyebilir mi ? ..
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgiliyken hacı..
          Valla aga benim başıma hiç gelmedi böyle bir durum ben kendi açımdan dolu dolu derken bunu ksatetmiştim düşünmeden yaşanılan 2 yıldı ikimizde doğaldık yani gece birşeyler düşünmüyordum ona söylenecek açıkçası ...
          Twitter Adresim

Yorum

• Benim başıma çok geliyordu ya. Binbir türlü şey düşünüyordum kafamda, kızın yanına gittiğimde bir sarılıyordu aklımı kaybediyordum hiç biri aklıma gelmiyordu..
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Benim başıma çok geliyordu ya. Binbir türlü şey düşünüyordum kafamda, kızın yanına gittiğimde bir sarılıyordu aklımı kaybediyordum hiç biri aklıma gelmiyordu..
              Ya ben severken öyle aşık olduğumun farkında değildim açıkçası onu avucunda hissetmek duygusu varya öyle idi bi uçtu , ben de uçtum ççç
              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abicim yapma lütfen. Bence bu düşünülmesi gereken en önemli konu.
                Mesela sana bir soru. Evlendiğinde eşinle mutlaka böyle muhabbetler dönecektir aranızda.

Kimsenin elini tuttun mu ?
                -Tuttum derse ne olur ? tutmadım derse ne olur sence ?

Bir kere evlilik denilen olay , Show tv de ki elemanlar gibi kızı karşına alıp , "Başka el tuttun mu tutmadın mı " diye sorularla evcilik oynamak değildir.

Sonra şu var günahsız dudak aramak için günahsız dudaklara sahip olmamız gerekli.

Hadi günahsız dudaklara sahibiz yada günahlı dudaklarımızla pervasızca günahsız dudaklar arıyoruz.

Eğer bir insan ile evlenme aşamasına geldiysen , ona güveniyorsun demektir , Onun için bu tür soruları sormak saçmadır , çünkü moral bozmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Kaç kişiyle çıktın , kimi sevdin , kime aşık oldun , kime göz kırptın.

Bunlar moral bozar ve saçma triplere sokar insanı.

Var mı böyle bir olay insanı geçmişine göre yargılamak , yani şunu demek istiyorum eğer karşılıklı güven varsa sevgi saygı varsa ne gerek var ayrıntı sorgulamaya.

Çünkü biliyorsundur ki onun elini kim tutmuş olursa olsun , şuanda eli senin elinde ve hiç bir el ayıramaz ellerinizi . Ama tutupta ulen bu elin üstünde 5 sene önceki manitanın parmak izi var lennn demekle de mantıklı bir ilişki yürümez.

Bütün bunları söyledikten sonra şunu diyorum ; Kesinlikle şuanda ki düşündüğüm düşüncedir ama bu soruna cevabı birde 25-35 yaş arası insanlardan dinlemek isterim çünkü doğru cevaplar onlarda olacaktır.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yanlızken sevgilisine şunları şunları söyleyeceğim diye kafada bir milyon tane şey üretip sonra bu üretilen şeylerin sevgilinin yanına gittiğinde hiç aklına dahi gelmemesi nedir ?
                  Ezber yapma , derdi derste dinle demektir.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir kere evlilik denilen olay , Show tv de ki elemanlar gibi kızı karşına alıp , "Başka el tuttun mu tutmadın mı " diye sorularla evcilik oynamak değildir.

Sonra şu var günahsız dudak aramak için günahsız dudaklara sahip olmamız gerekli.

Hadi günahsız dudaklara sahibiz yada günahlı dudaklarımızla pervasızca günahsız dudaklar arıyoruz.

Eğer bir insan ile evlenme aşamasına geldiysen , ona güveniyorsun demektir , Onun için bu tür soruları sormak saçmadır , çünkü moral bozmaktan başka hiç bir işe yaramaz.

Var mı böyle bir olay insanı geçmişine göre yargılamak , yani şunu demek istiyorum eğer karşılıklı güven varsa sevgi saygı varsa ne gerek var ayrıntı sorgulamaya.

Çünkü biliyorsundur ki onun elini kim tutmuş olursa olsun , şuanda eli senin elinde ve hiç bir el ayıramaz ellerinizi . Ama tutupta ulen bu elin üstünde 5 sene önceki manitanın parmak izi var lennn demekle de mantıklı bir ilişki yürümez.

Bütün bunları söyledikten sonra şunu diyorum ; Kesinlikle şuanda ki düşündüğüm düşüncedir ama bu soruna cevabı birde 25-35 yaş arası insanlardan dinlemek isterim çünkü doğru cevaplar onlarda olacaktır.

Emirhan ben bir yazı yazsam bu kadar paralel olamazdı sanırım ...

Harfiyen ...
                    Twitter Adresim

Yorum

Bir amacım yoktu abaam sadece soru

....

Peki genele bir soru sorayım insan aşık olduğu ve uzun süre çıktığı birini yıllar sonra görse , etkilenmeyebilir mi ? ..

Bu konuda genelleme yapamam...İlkokul sıralarındayken seviyorum dediğin kişiye karşı birşey hissetmeyebilirsin yıllar sonra karşılaştığında...Ancak biraz daha büyüyünce yaşanan ilişkilerde,paylaşılan şeyler daha fazla olduğu için illaki bir kıpırtı olur insanın içinde...
                      bıdık
                      -Kutadguye-

Yorum

Yanlızken sevgilisine şunları şunları söyleyeceğim diye kafada bir milyon tane şey üretip sonra bu üretilen şeylerin sevgilinin yanına gittiğinde hiç aklına dahi gelmemesi nedir ?
                        bence aşktır
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tabiki de evleneceğin kişiye güvenir olursun. Samimi olursun. Ama şahsen ben böyle şeyleri kabul edemeyen birisiyim.

Kendim öyle birisi olduğum için olabilir. Hiçbir kızın elini tutmadım. Karşımdakine elini tuttunmu diye sormam zaten. Bilirim kimseyle görüşmedi sadece benimle oldu bu hayat boyunca.

Ben olaya şöyle bakarım. bu eli ilk ben mi tutmuşum ? bu eli son ben mi tutmuşum ?

Ben eli ilk tutan olmak isterim. İlk tuttuğum el benim için son tutacağım el olacaktırda...

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu konuda genelleme yapamam...İlkokul sıralarındayken seviyorum dediğin kişiye karşı birşey hissetmeyebilirsin yıllar sonra karşılaştığında...Ancak biraz daha büyüyünce yaşanan ilişkilerde,paylaşılan şeyler daha fazla olduğu için illaki bir kıpırtı olur insanın içinde...
                            Ablacım biz anlaşamayacaz

Genele sorayım derken genele yay manasında değil tüm arkadaşlara sorayım manasında idi .. ...

Gece oldu benim kafa farklı eller farklı yazıyo en iyisi gidip ders çalışayım ...

Sizlere bol sohbetler ...

Aşk yanınızda olsun
                            Twitter Adresim

Yorum

Ablacım biz anlaşamayacaz

Genele sorayım derken genele yay manasında değil tüm arkadaşlara sorayım manasında idi .. ...

Gece oldu benim kafa farklı eller farklı yazıyo en iyisi gidip ders çalışayım ...

Sizlere bol sohbetler ...

Aşk yanınızda olsun

HahaBen "genele" yi "genel" okumuşum..Problem bende
                              bıdık
                              -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tabiki de evleneceğin kişiye güvenir olursun. Samimi olursun. Ama şahsen ben böyle şeyleri kabul edemeyen birisiyim.

Kendim öyle birisi olduğum için olabilir. Hiçbir kızın elini tutmadım. Karşımdakine elini tuttunmu diye sormam zaten. Bilirim kimseyle görüşmedi sadece benimle oldu bu hayat boyunca.

Ben olaya şöyle bakarım. bu eli ilk ben mi tutmuşum ? bu eli son ben mi tutmuşum ?

Ben eli ilk tutan olmak isterim. İlk tuttuğum el benim için son tutacağım el olacaktırda...
                                Büyük konuşma gözünün yağını yeyim ... Öyle düşün öyle yaşada büyük konuşma bazen hiç beklemediğin an bişeyler oluyor ...

Umarım dediğn gibi olur kardeşim ..
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X