Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalmıyor Ömer bende onu anlatıyorum bende öyle kalmasını çok isterdim ama suan hersey keske suanki gibi olsa diyebileceğin birisi çıkacaktır karşına. Yani suan istediğin seylerin çocukluğunda ki gibi devam etmesine denk olan seyler isteyen birisi. ne bileyim lux sicak bir mekandan boğazı seyretmek değilde kız kulesine karşı kışın şoğuğunda birbirinizin sıcaklığı ile denizi seyretmek isteyen birisi daha olacaktır şimdimizin cocukluluğunu arıyoruz zaten hepimiz
    Sevgilinin olduğu durumun bire bir aynasiyim karsında Ömer

Yapman gereken saygı duyup , erdemlik gösterip devam etmesini sağlamaktır

Bana eski sevgilim saygı duysaydı çok daha fazla deger verirdim ona insan olarak ama sevgi konusunda bu kararlarıma saygı duyması hiç birşeyi degistirmezdi

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kalmıyor Ömer bende onu anlatıyorum bende öyle kalmasını çok isterdim ama suan hersey keske suanki gibi olsa diyebileceğin birisi çıkacaktır karşına. Yani suan istediğin seylerin çocukluğunda ki gibi devam etmesine denk olan seyler isteyen birisi. ne bileyim lux sicak bir mekandan boğazı seyretmek değilde kız kulesine karşı kışın şoğuğunda birbirinizin sıcaklığı ile denizi seyretmek isteyen birisi daha olacaktır şimdimizin cocukluluğunu arıyoruz zaten hepimiz
      Sevgilinin olduğu durumun bire bir aynasiyim karsında Ömer

Yapman gereken saygı duyup , erdemlik gösterip devam etmesini sağlamaktır

Bana eski sevgilim saygı duysaydı çok daha fazla deger verirdim ona insan olarak ama sevgi konusunda bu kararlarıma saygı duyması hiç birşeyi degistirmezdi
      İşte mavi ile yazdığın şeyi söylüyorum bende. Tam olarak onu anlatmaya çalışıyorum.

Yorum

• Onu arayacaksın ya da bekleyeceksin

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu arayacaksın ya da bekleyeceksin
          Aramak bize yakışmaz.

Allah hayırlısını nasip etsin diyip bekleriz

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonu karanlık olduğu için.

Çok az ışık görsem bırakmazdım. Ama göremedim.

Bu neye benziyor biliyor musun Ömer ?

Annen bizim eve gelirse senle evlenmem diyen bir kızın ayrılışına benziyor ...

Sen kabul etmiyorsun diye,

Kız bizim aşkımız bu kadar küçük mü dese ne kadar anlamlı olabilir şu hareketten sonra ...

Senin yaptığının da tek farkı yok bence ...

Havalı bana göre değil falan anlarım da bu çok saçma ...

Öğretmen oldu , Lise Öğretmeni boyu kadar öğrencisi olacak gerekirse bire bir görüşecek ne olacak ?

Veya Hemşire , bir sürü erkek hasta ...

Ne olacak ?

Güven meselesi bence dediğin yoksa karın gece 2 de gelse güveniyorsan sorun yoktur...

Tekrar diyorum hayırlısı inşallah...
            En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 25.08.2010, 02:51.
            Twitter Adresim

Yorum

• Oda olur bende suan o durumdayım köpek gibi birine sevdaliyim ama ışık görmüyorum duyguları bastirip bir baskasını bekliyorum

Bu arada hem eski sevgilim hem de ben eminim ki o soğuk kış gunü bankta oturup birbirimize sıkı sıkı sarılıp o anın tadını çıkarmak isterdik ama ortak zevk aldığın seyler hayatımızın ilerisi için ortak amaçlar , hedefler değildirler o apayrı birsey
              Hayat görüşü denilen seyler bunlar oluyor sanırım

Yorum

• İlk olarak Absurd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birdaha seversem ...... Hiç birşey umrumda değil artık.
                Bundan bilmem kaç sene önce ben de böyle demiştim, sevemem demiştim.

Şimdi mi? Hayat ne garip
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Maydanoz olmayı sevmem.Zaten olmayacam da..

Biraz klasik olacak ama hani derler ya ''bu devirde''...

Bu devirde kimseye denmez ilişkinin arkasında dur,sonuna kadar devam et.Devam edenler için yıkım daha acı,daha sert ve işin kötüsü daha başka oluyor.Daha başka...

''ilişkinin arkasında durmak''
                  Hangisi?..İlişkinin mi yoksa o ilişkiyi yaşadığınız kişinin arkasında durmak mı?

Bir kişiyi asla tamamen tanıyamazsınız.Hele bu kişiye biraz hayranlık,biraz giz biraz da sevgi duyuyorsanız...

Biraz toparlayayım..

Aşkın gözü kördür tanıyamazsınız.Bu klişe doğrudur.Sonra kör olsun aşkın gözü dedirtir,körelen duygularınızdır bunu söyleyen..Yastığa kapanıp içerdekiler duymasın diye sessiz sessiz ağlarken söylersiniz bunu.Ya da minibüste giderken boşalıverir yaşlar gözünüzden,utancınızdan ''müsait yerde inecek var'' dedirtir adama.Ama onu yolun başındayken demeliydi aslında.
                  Çok büyük riskmiş dedim..
                  Kafanızda bir şablon var,bulduğunuz da ona uyabilir deyip çıktınız yola.Başlarda o heyecanla anlayamadınız ya da işinize gelmedi bu kalıba uymadığı hatta kimsenin uymayacağı.Ne yaptık..Taşan yerleri törpüledik,yetmedi dolgu yaptık bir şekil uydurmaya çalıştık.Derken...
                  Dönüp arkanıza baktığınızda ''her şey iyi gidiyor,yolunda'' dersiniz.Avutursunuz kendinizi aslında bunu kendinize dahi itiraf edemezsiniz.Ama aşk tekrar yerini akıl ve mantığa bıraktığında o yolunda giden her şeyin aslında hiçbir şey olmadığı görülür.O kadar acı ki...

Sebze hali değil ki insanlık hali..Tanıyamazsın,1001 çeşit huyu var ve aynı kişi aynı olaya farklı reaksiyon gösterebiliyor.Nasıl tanıyacaksın?
                  İşte aşkın tanımlanamaması,sonsuzluğu buradan geliyor biraz da..
                  Kendini,duygularını,geleceğini tanımadığın birine nasıl emanet edeceksin?
                  Kaçınılmaz son er ya da geç bulacak seni,kıstıracak bir yerde.Güneştir balçıkla sıvadığınız,görmezden geldiğiniz,geçer dediğiniz,alışır dediğiniz,değişir dediğiniz...
                  Popüler kültürün insanların yaşam tarzlarına,kılık kıyafetinden oturmasına kalkmasına,arkadaş çevresine namus ve ahlak anlayışına kadar işlediği düzende aşk olmaz,olmadığı için de yaşanmaz.En basitinden aşk mukaddestir,ihanet eder ona aşık.Namustur aşk,fuhşeder onu aşık...
                  ''Sen sevgilimsin o da arkadaşım'' Hadi be..Ben kimim pardon?..

Bu acıyı tadacağız bundan kaçış yok.Kaçış yok da umarım herkes acısını ağrısını eşleriyle dostlarıyla paylaşabileceği,onlara anlatabileceği gibi ayrılık yaşar.
                  Hani söz vardır ya küçük dertler konuşulur büyük dertlerin sesi çıkmaz diye.
                  İnşallah burada herkes anlatabilmiştir en azından birine ayrılığın nedenini,inşallah ağlayabilmişsinizdir ayrıldıktan sonra...

Yorum

• İyi ki maydonoz olmayacaktin
                    ( Suraya bir gülücük atayım çok sert durmuş )
                    Sagdan soldan torpuledim bastırdım eğdim büğdüm görmedim bazı seyleri

İyiydi be mutluydum , mutluyum dıyordum gercegi bile bile belki de şimdi anlaya anlaya
                    En son Orhan Kahraman tarafından düzenlendi; 25.08.2010, 03:16.

Yorum

• Ama o en baştaki heyecan güzel oluyordu be.Kız biraz da hanım hanımcık gibi görünüyorsa hani o utangaç hali ''benim için yaratılmış'' tripleri güzeldi...
                      Orada bırakmak lazım işte.Ama bırakamıyorsun..
                      Eskiden iyiymiş araya bir ayrılık girince bir daha görmüyorsun haber alamıyorsun.Kafadaki sevgili modelinle bir ömür mutlu mesut gidiyormuşsun divan edebiyatındaki gibi.Şimdi caddede gördüğün kızı kolyesinde yazan isimden bulabiliyorsun hıyar gibi.Bela aramak bu oluyor işte.
                      Teknoloji geldi biz de şeye geldik.
                      Davulcu da güzel eşlik ediyor

Yorum

• Baştürk akşam akşam olmadı be.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Gece gece harbiden olmadı be ...

Çok güzel anlatmışsın ama ...
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En basitinden aşk mukaddestir,ihanet eder ona aşık.Namustur aşk,fuhşeder onu aşık...
                            .
                            Bu ne güzel bir tanımdır ...
                            Twitter Adresim

Yorum

• Onur biraz gerilere (50 sayfa kadar) baktım da senin durumun ne halde?

Yorum

• Üst üste yaşanan 2 "fail" aşık olmayı yasakladı bu bünyeye

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X