Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://facebookvideoindir.gen.tr/sen...ilirmisin.html

Al Aşk Size.. 2 Yıllık Sevgilimden Başıma Geldİ Hemde..

Off uLann Offf
    Kardeşim kusura bakmada bir kızla iki yıl çıkıp ayrıldıktan sonra o..pu demek o kadar küçük geliyor ki bana .

2 yıl beraber olduğun insana o..pu demek en başta kendine hakarettir biraz da acizlik gibi geliyor yapmayın bunu .

Doğrudur belki çok yanlış bir şey yapmış olabilir çok da hata yapmış olabilir ama bir insana o damgayı vurmayı kolaylaştırmayın .

Bak yaşın 18 ... Yani Kendi başına karar almaya bile yeni adım atıyorsun , sevgilin de öyle gençliğin veya çocukluğun etkisi ile hata yapmış olabilir bu onu or.. pu mu eder .

Tut ki öyle bir şey yaptı bırak gitsin be kardeşim tut ki or..pu isee ee o zaman artık sanane ?

Bak benim de 2 yıllık ilişkim bitti ve tam olarak anlaşarak bitmedi karşı taraf bitirmek istedi ben bir günden bir güne şöyle böyle demem ... Hala mutlu olması için dua ederim bana 2 yılını vermiş ...

Kötü olsaydı 2 yıl çıkmazdın sanırım yanılmıyorum değil mi ?

Boşver gitsin öyle olsa bile deme bunu kimseye kalsın içinde

Gün gelir bir kıza aşık olursun sorarsın birilerine şu or..pu diyordu derler yıkılırsın ...

Yıkılan da "şu" da olmak istemiyorsak yapmayalm bunu çoğu erkek yapıo ....

Umarım yanlış anlamazsın dediklerimi ...
    Twitter Adresim

Yorum

• Ben diyorum anya siz diyorsunuz konya ... Vallah siz adami ask'dan sogutursunuz.. 2 sene sonra bu oldu diye..

5-6 saat'de anladimki ask beni bozar.. Hadi bakalim simdi kizi unutmaya calisalim...

En azindan 2 haftaligina.. Sonra malesef non stop 1 hafta görecem... Anlayacaginiz bir hafta akilsiz ve suursuz gene dolasacagim...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben diyorum anya siz diyorsunuz konya ... Vallah siz adami ask'dan sogutursunuz.. 2 sene sonra bu oldu diye..

5-6 saat'de anladimki ask beni bozar.. Hadi bakalim simdi kizi unutmaya calisalim...

En azindan 2 haftaligina.. Sonra malesef non stop 1 hafta görecem... Anlayacaginiz bir hafta akilsiz ve suursuz gene dolasacagim...
        hocam bence yanlış düşünüyosunuz
        en büyük hatanız aşkınızı sevginizi ona açıklamamak olur ilerde çok pişman olursunuz. içinizdekileri anlatın sonra pişman olan bi taraf olursa diğer taraf olsun.

ayrıca gidip konuşmak için diğer tarafında bi şeyler hissettiğini anlamak için beklememek lazım. yani acaba bana mı öyle geliyo filan diye düşünmenize gerek yok bence.
        En son Ahmet Demir tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 00:24.
        Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim kusura bakmada bir kızla iki yıl çıkıp ayrıldıktan sonra o..pu demek o kadar küçük geliyor ki bana .

2 yıl beraber olduğun insana o..pu demek en başta kendine hakarettir biraz da acizlik gibi geliyor yapmayın bunu .

Doğrudur belki çok yanlış bir şey yapmış olabilir çok da hata yapmış olabilir ama bir insana o damgayı vurmayı kolaylaştırmayın .

Bak yaşın 18 ... Yani Kendi başına karar almaya bile yeni adım atıyorsun , sevgilin de öyle gençliğin veya çocukluğun etkisi ile hata yapmış olabilir bu onu or.. pu mu eder .

Tut ki öyle bir şey yaptı bırak gitsin be kardeşim tut ki or..pu isee ee o zaman artık sanane ?

Bak benim de 2 yıllık ilişkim bitti ve tam olarak anlaşarak bitmedi karşı taraf bitirmek istedi ben bir günden bir güne şöyle böyle demem ... Hala mutlu olması için dua ederim bana 2 yılını vermiş ...

Kötü olsaydı 2 yıl çıkmazdın sanırım yanılmıyorum değil mi ?

Boşver gitsin öyle olsa bile deme bunu kimseye kalsın içinde

Gün gelir bir kıza aşık olursun sorarsın birilerine şu or..pu diyordu derler yıkılırsın ...

Yıkılan da "şu" da olmak istemiyorsak yapmayalm bunu çoğu erkek yapıo ....

Umarım yanlış anlamazsın dediklerimi ...
          Doğru Diyosun Öğütün İçin Saol.. Ama Başkasına Gitmedi Ama Elbet Gidecek Ben Kızlardaki O Anlayışsızlığı Anlamıyorum..

2 YIL Çıkan 2 Yıl Daha Çıkar.. Başkasında Ne Bulacak kİ.. Basit Bahanelerin Arkasına Saklanılmasından Nefret Ediyorum Sadece
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Dün arkadaşımın başına gelen olaydan sonra anladım ki aşkta doğru diye bir şey yok...Ne kadar iyi olmaya çalışırsanız çalışın, yürütmek isteyin, olanla yetinin sizden öte şeyler var...Trafikte araba kullanmak gibi; ne kadar dikkatli olursanız olun, karşıdan şeridinize biri girip paramparça edebiliyor elinizde ne varsa...

Aşk dünyanın en değerli piyangosudur aslında...Yani gerçekten bulunmaz koskocaman bir inci gibi...Bulanınız varsa eğer, sarılsın sımsıkı bırakmasın...Ancak o kadar nadir ki bu incinin de solmayanı...Avucunuzdan kayıp da gidebiliyor...Kendi içinde çelişkilerle dolu bu iş...

Bence bir matematiği yok...Formülü yok, mutlak doğrusu yok...Sizin içinizde ne varsa, ona göre davranın..Aşkın büyüsüyle değil, gerçek karakterinizin yapacağı şekilde...Deneyin, ama o kadar kendiniz olun ki işin sonunda geride 'ben bunu yapmazdım'lar kalmasın...Ondan sonrası dediğim gibi piyango...Haydi rasgele
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Çek Bir Tane Mustafa Şu Piyangodan Yarın Çekiliyor Yada Yarından Daha Yakın zamanda çekiliyor ! ( ünleme gel )
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eyvah diyorum..
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eyvah diyorum..
                  Neden ? . . .

Yorum

• Çok pis aşık oldum ya...

Ya da öyle olduğumu zannediyorum.

Ders filan dinleyemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Neden ? . . .

Söyliyimmi..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Söyliyimmi..
                        Söyle Bakayım.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok pis aşık oldum ya...

Ya da öyle olduğumu zannediyorum.

Ders filan dinleyemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum.

Çok ayıp,çok...

Derslerinizi dinleyin
                          bıdık
                          -Kutadguye-

Yorum

• Birakin bu Isleri!

Dünyanin en iyi Insanlari Erkekler özgür kalsin!
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birakin bu Isleri!

Dünyanin en iyi Insanlari Erkekler özgür kalsin!

Hiç yakıştıramadım İzzet....
                              bıdık
                              -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hiç yakıştıramadım İzzet....
                                "Kadinlara giderken Kirbacinizi unutmayin" diyen Nietzsche yi benden baska birileri daha tutardi ama, yok bu aralar ortalikta...

Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X