Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadınlar melektir. Sadece kanatları kırıldığında süpürgeleri üzerinde uçmaya devam ederler..
    o süpürgeler kanatları kırıldı mı erkeklerin kafalara da indiği görülmektedir...asla bir kadın ile laf dalaşına girilmemelidir..zararlı çıkarsınız..dövsen dövülmez,sövsen sövülmez
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• aşk nedir sence ?
      saygımı ? sevgimi ? mücadele mi ? birleşmekmi ? yoksa zorluklarla mücadele mi ? herşeye boyun bükmek mi ????

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ömer bu bir itiraf mı
        Daha çok bir isyandır

Yorum

• Bu da benim aşk tarifim

Aşk, sadece üç harften ibarettir bence. Aslında, yığınla duyguyu barındıran saçmalıktan başka birşey değil. Bunca zaman varlığına inandığım, peşinden şuursuzca koşturduğum, uğruna içip sarhoş olduğum hayal dünyasındaki bir yalanmış. Kaptırıyoruz bazen kendimizi o üç harf uğruna. Tebessüm ederek geçirdiğimiz günler, aylar belki de yıllar. Ya aşk bittiğinde? Bittiğinde ise sonu mış'la biten cümleler kurdurur insana belki de.

Aşk, zamanımızı boşa geçirdiğimizi düşündüğümüz ya da zamanımıza anlam katan bir değerdir bence. Aşk, başladığında akıp giden zamanı farkedemediğimiz, bizi mutlu eden, ruhumuzu okşayan bir simgedir belkide. Ya aşk bittiğinde? Bittiğinde ise milim milim ilerleyecek olan zaman bizi felakete itecek, saçmalıklara sürükleyebilecek kadar da gerçek olduğunu anlayacağımız hayattır belki de..

Aşk, fedakarlıktır bence. Aile bireylerinden birinin su istemesini "banane" diyerek tersleyip sevgilimizin ya da eşimizin yarı uyanık halde su istemesini kıramayıp tıpış tıpış su getirmektir. Ya da aşkın uğruna yüzlerce kilometre yol katettiğin, geçen her kilometrede aşkına biraz daha yaklaştığını hissetmektir. Ya aşk bittiğinde? Bittiğinde ise, herhangi bir tartışma anında "sen benim için ne yaptın ki" denilebilecek kadar da ağır bir cümledir belkide.

Aşk, körlüktür bence. Sevdiğimizdeki kusurları örten, yapılan hataların görmemezlikten gelinmesidir. Ya aşk bittiğinde? Daha başka bakar insan sevdiğine. Rutin şeyler göze batmaya başlar, her haraketinden şikayet eder, uzak tutar seni kendinden. Aşk, körlük değil bakıpta görememektir belkide.

Aşk, hayal kurmaktır bence. Gözümüzü kapattığımızda, onu hissederek düşlere dalmak, mutlu olmaktır belkide. Ya aşk bittiğinde? Hayallere kapılıp iki damla yaşın gözlerinden süzülmesi, onu düşünerek mutlu olmaktır en güzeli ya da hayaller içinde yerin olmadığını bilmektir belkide.

Aşk bir yalandır bence. Pembe yalanların gölgesinde esir kalmak, beyaz diye bildiğin rengin siyah olduğunu öğrenmektir belkide. Ya aşk bittiğinde? Pembe adıyla anılan yalanların yüzeye çıkmasıyla başlar vicdan muhasebesi sonrasında yalan üstüne yalan ve o günü kurtarabilmek için söylenen başka yalanlardır belkide.

Benim adım aşk bence. Değerini bilmeyen kişi ise aşktan öte bir hece belkide..

A. Sırrı
          04.01.2010 - 02.15

Üstteki tarih itibariyle sevdigim kızdan ayrıldıgim gün yazmıştım, nacizane paylaşmak istedim..
          En son Ali Sırrı tarafından düzenlendi; 28.08.2010, 06:11.

Yorum

• " Kadınlar doğurdular beni bağıra bağıra. Ve yine onlar öldürecekler beni aşktan bağırta bağırta. "

Can YÜCEL
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Dursun abi başkalarının yorumları değilde senin yorumlarını çok beğeniyorum bu başlık altında. Takipcinim.

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir Sorum var ya... ama gülmeyin... bir kiz var... taniyorum bayadir... ilgimi cekmiyor degil hani sanki ondada var gibi birseyler (gerci karsi tarafin yaptiklarini ve ima etmek istediklerini pek anliyan birisi degilim ama neyse... ) hani hep benle ugrasir... ne bileyim böyle cilve yaparcasina... yada bana öyle geliyor ne zaman bas basa kalsak öyle tam konusmaya hazirlanirken kiz bana bakiyor ve diyorki öyle bakma korkuyorum ama gülerek diyor? ama hep ayni... bende artik merak etmeye basladim acaba kiza yiyecekmis gibisine mi bakiyorum ne bileyim yada budami birsey demek... anlamiyorum? bakisimda problem oldugunu zannetmiyorum... ne zaman kizla basbasa kalsak ayni seyi diyor cünkü... bu nedemek simdi? =) ondan sonra bahane uydurup gidiyor... yani benle basbasa kalmamak icinmi yapiyor? hep aynisi anladigim o... hani kacan kovalanir hesabimi yoksa baska birseymi anliyamiyorum hani desem benle ilgilenmiyorda kaciyor o civelek hareketler ne ozaman? =) bir yardim etseniz.... sizlerini düsünceleri nelerdir... ustalara sormak lazim untangac ve toy bir eleman olarak dedim...

Duygularını aç Sen Ama Sana Karşı Hislerim Var Şeklinde Konuşmaya Başla. Ayrıca rahatlarsın hem reddetse de yüzüne nasıl bakarım korkusu olmasın dersin benim böyle hislerim var ama seni de kaybetmek istemiyorum . Her Şey Düzelir sen de rahatlarsın .
                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Dursun abi başkalarının yorumları değilde senin yorumlarını çok beğeniyorum bu başlık altında. Takipcinim.
                  Can Yücel başkası mı olum ?

Benim yorumlara ara verdim döneceğim yakında.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Aşk mı ? Aşık mı ?

Yok canım daha neler

Yorum

• gzl bi başlık...kimsinin hikayesini okurken kendimi buluyorum kimisinde gülüyrum kimisinde ise üzülüyorum....aşk işte gülü seven dikenine katlanır

Yorum

• Artık gülde yok dikende yok

Yorum

• ömer dertlisin galiba bu konuda?

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ömer dertlisin galiba bu konuda?
                            Esra denizde kum bende dert

O derece yani

Yorum

• dertsiz kul olmaz ömer.insan sıkıntılarla yaşamayı öğrenmeli.....

Yorum

• Çok doğru dertsiz kul olmaz

Tabi benimkiler kadar da dert olmaz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X