Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Harun,su akar yolunu bulur,merak etme kardeşim.
    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok abi ben bundan sonra hiç birşey yapmam yeter 21 yıldır çektiğim
      Ne çektin la 21 yıldır.
      Özkan SÜMER

Yorum

• daha ne çekicem dünyaya geldik kıçımıza ebe vurdu

Yaramazlık yapdık anneden dayak yedik

okulda daha 1. sınıfda bayan hoca

orta okulla başladı zaten aşk meşk gelen vurdu giden vurdu yeter yahu bizde insanız ozamanlar anlamıyorduk ama şimdi çok koyuyo yahu
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• darlanma harunum.... gönül işleri genelde en beklemediğin vakitlerde yoluna girer...
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Harun yedin ömrümü

Seni şöyle bir güzel dövsem anca rahatlarım vallahi..

Ya ölene kadar sus yada açıl

üçüncü bir seçenek senin yerine gidip ben söylicem
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adil abi ne edeyim kızlarla aramda bi sorun var konuşamıyorum kendimi yiyip bitiriyorum

Bi pas verseler onada gam yemicem her şeyi benden bekliyolar zaten bu aralar kimse yok hayatımda ve kalbimde
              Ama sen başdan Forvete geçmişsin pas bekliyorsun Harun, Olmaz ama ön liberoya bir git bakalım oyun kurucu görevine bir geç bakalım pası sen at kardeşim hem pası değerlendiremezlerse futboldaki gibi 3 oyuncu deişiklik hakkıda yok istediğin kadar oyuncu değişirirsin ama sen formanı 2 kere giyip çıkartıp çift sarıdan kırmızı görmeye teşebbüs ediyorsun olmaz ama Dünyanın Her Yerinde Taşın altına elini koyan Erkeklerdir Doğanın kanunu yahu !
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Askin yasi yoktur,gercekten asik olabilecegin bir insan buldunmu asktan kacilmaz.Ama gercekten dogru insani bulursan.
                Trabzonsporlu dogduk,böylede ölecegiz...Biz seninle üzülüp, seninle gülecegiz...Sana sirt dönemeyiz, hep destek verecegiz...iyi ve kötü günde pesinden gelecegiz...

Yorum

• Damak tadıma uymadı.

Yorum

• İlk olarak Acar Altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Askin yasi yoktur,gercekten asik olabilecegin bir insan buldunmu asktan kacilmaz.Ama gercekten dogru insani bulursan.
                    ....
                    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Acar Altan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Askin yasi yoktur,gercekten asik olabilecegin bir insan buldunmu asktan kacilmaz.Ama gercekten dogru insani bulursan.
                      Aşkın yaşı yoktur. İşte buna inanırım ben.

Neyse gidiyorum ben.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yeni bir tartışma konusu açayım!

Aşk Herşeyi Halleder
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Aşkına Eşkiya 2 vizyona çıkıyor.

Yönetmen : Emirhan Makul
                          Oyuncular : Emirhan Ömeroğlu,Harun Karadeniz,Selami Gürpınar,Hüseyin Kurt

Nolucak sizin bu aşk yaşamınız çözemedim.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Benim konuyla alakam yok Onur ben uzakdan izliyorum Bende Her hangi bir Aşk Durumu yok ama burda hastalananlar var

Yorum

• Ben gayet sağlıklı ingiliz atı gibi dört nala gidiyorum hiç bir problemim yok
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Dipçik gibisin

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X