Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Kız NasıL Bir Erkek isTer
Maçooo...
Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gülsün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim yaptğım yardımla sen onun takımna geçersin ancak
ama tek bidiğim bu konularda ısrar olumlu sonuç doğurmaz.
açık açık söyleme hissettir.mesela hayallerden bahsederken üzgün bi şekilde gerçekleşmeyecek bi hayalim var seninle ts forması giyip maça gitmişiz gerçek olmasını çok isterdim falan diyebilirsin.
illa da ts li ol dersen olmaz ama senin ne kadar istediğini ya da ne kadar mutlu olacağını görürse fikri değişebilir.bilemiyorum...
Ne muhabbetler dönmüş burada."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aşk, Bazen Sallanan Bir Üst Geçit Üzerinde Sevdiğinle Karşılaşmaktır..
kubilay tesadüfün böylesiher gün sefaköy üst gecitte karşılaşıyordum orası da genelde sallanıyo çççama artık yıkılsa da umrumda değil ...
En son Fatih Yücel tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 10:43.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demiş ünlü düşünür..
Ben çoktan beri kapadım o defteri. Aşk bana lazım değil artık
Bi daha düşün derimYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
Yorum