Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağolasın kardeşim . Ama sunu unutma bu ask mesk işlerine kendini bulaştırma diyecem ama bulaştırmayan birisi varmıdır ki ? o zaman fazla ilgilenme diyim sana

Bulastık Hemde Çok Fena Tutulduk
    Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir Kız NasıL Bir Erkek isTer

Maçooo...

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• Hehe BayıLıyoLar
        Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• İlk olarak gülsün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim yaptğım yardımla sen onun takımna geçersin ancak
          ama tek bidiğim bu konularda ısrar olumlu sonuç doğurmaz.
          açık açık söyleme hissettir.mesela hayallerden bahsederken üzgün bi şekilde gerçekleşmeyecek bi hayalim var seninle ts forması giyip maça gitmişiz gerçek olmasını çok isterdim falan diyebilirsin.
          illa da ts li ol dersen olmaz ama senin ne kadar istediğini ya da ne kadar mutlu olacağını görürse fikri değişebilir.bilemiyorum...
          Vay beh duygulandım

Ne muhabbetler dönmüş burada.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aşk, Bazen Sallanan Bir Üst Geçit Üzerinde Sevdiğinle Karşılaşmaktır..

kubilay tesadüfün böylesi her gün sefaköy üst gecitte karşılaşıyordum orası da genelde sallanıyo çççama artık yıkılsa da umrumda değil ...
            En son Fatih Yücel tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 10:43.
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Konuya Fransız kalıyorum. :hıh
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• sen mi dursun?

ula bu konuya en cok vakıf olan sensin aslında
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Dursun numara yapıyor olum misafir olarak takip ediyordur konuyu o varya ooo
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• aynen bi ara evlenecem diye tutturmuştu hatırlıyo musun emirhan bide bize atmıştı suçu

Yorum

• Arkamdan konuşmayın olum. ççç

Yorum

• Evet Stüdyoda Gergin Anlar.................
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hatırlamazmıyım Fatih.. Hey gidi Dursun heeyy..

Ali Kemal Denizci

Yorum

• Sizin hatırlayıpta benim hatırlamamam çok ilginç değilmi Emirhan.

Yorum

• İşine gelmiyor ondan hatırlamıyorsun olum.
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne demiş ünlü düşünür..

Ben çoktan beri kapadım o defteri. Aşk bana lazım değil artık
                                Sen mi kapadın o defteri

Bi daha düşün derim
                                Yeterki ONUR'suz
                                olmasın
                                aŞk
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X